«Μίλησαν» οι γηπεδούχοι

ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2020 20:40

Με τους γηπεδούχους να διατηρούν τον πρώτο λόγο διεξήχθη η 17η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς στους επτά αγώνες της ημέρας σημειώθηκαν 5 νίκες τους (μεταξύ αυτών και οι δύο των ομάδων του νομού Λάρισας), μία ισοπαλία και μία

νίκη φιλοξενουμένου. Κατά πολύ βελτιωμένη ήταν και η επιθετική «παραγωγή», αφού μετά τα 9 γκολ της 16ης αγωνιστικής διπλασιάστηκε η επίδοση με 18 συνολικά τέρματα (13-5 υπέρ των γηπεδούχων).
* Ευεργετικά λειτούργησε η αλλαγή προπονητή σε Οικονόμο Τσαριτσάνης και ΑΕ Καρίτσας, με τις δύο ομάδες να επιτυγχάνουν σημαντικές νίκες επί του Διαγόρα Στεφανοβικείου και του Ατρομήτου Παλαμά, αντιστοίχως, στο ντεμπούτο των Νίκου Φώλλα και Απόστολου Στύλου.
* Τρεις αποβολές ποδοσφαιριστών καταγράφηκαν προχθές, με «άτακτους» τον Αλέξανδρο Σιώμο του Θησέα Αγριάς (παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του διατήρησε τη νίκη με 2-1 επί του ΑΠΟ Αταλάντης) και τους Χρήστο Εκίζογλου - Γιάννη Ράντο, που αποβλήθηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα του Παλαμά αφήνοντας τις ομάδες τους με δέκα παίκτες, με το σκορ πάντως (1-3) να έχει διαμορφωθεί.
* Τέσσερα πέναλτι καταλογίστηκαν με τα δύο εξ αυτών να είναι εύστοχα. Την «εσχάτη των ποινών» αξιοποίησαν ο Κώστας Χαρτσιάς του Πιερικού και ο Νίκος Κοτζαθανάσης του Θησέα Αγριάς, ενώ δεν τα κατάφεραν ο Βασίλης Σαχινίδης (στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα της Κατερίνης) και ο Πέτρος Διβανές του Διγενούς Νεοχωρίου, οι οποίοι νικήθηκαν στις αντίστοιχες «μονομαχίες» από τους τερματοφύλακες Γιάννη Ζωγράφο (Δία Δίου) και Ηρακλή Τοπουζλή (Μετεώρων).
* Η ήττα που γνώρισε ο Διγενής Νεοχωρίου στο τοπικό ντέρμπι με τα Μετέωρα καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Σίτσα.
* Αντίπαλοι από την άκρη των πάγκων θα βρεθούν αύριο δύο συμπαίκτες στη μεγάλη ΑΕΛ της δεκαετίας του ‘80, καθώς στο πλαίσιο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας θα διεξαχθεί η συνάντηση Απόλλωνα Μακρυχωρίου-Ατρομήτου Παλαμά. Την τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων, που διεκδικούν την επιστροφή
τους στη Γ’ Εθνική, ανέλαβε ο Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος θα κοντραριστεί για δεύτερη φορά φέτος με τον Δημήτρη Παραφέστα. Προηγήθηκε στις 6 Οκτωβρίου η αναμέτρηση πρωταθλήματος στην Καρδίτσα μεταξύ Ατρομήτου - Διαγόρα Στεφανοβικείου που είχε λήξει με 2-0 υπέρ της ομάδας του Φαλανιώτη αρχηγού της κυπελλούχου ΑΕΛ του 1985.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass