Προκρίθηκαν Φαλανιακός και Μαυροβούνι

*ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ ΚΥΠEΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΝΛ *ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΤΡΙΑ ΑΚΟΜA ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2020 15:36

Μετά τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στους «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας προκρίθηκαν χθες ο Φαλανιακός και το Μαυροβούνι, κερδίζοντας 2-0 στον Πλατύκαμπο τον Αστέρα Μελισσοχωρίου και 4-2 στην Μελιβοία τον τοπικό Φιλοκτήτη, αντίστοιχα.

*Ο Φαλανιακός κέρδισε έναν αξιόλογο αντίπαλο, τον Αστέρα Μελισσοχωρίου, που έδειξε πως έχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1' ΕΠΣΛ.

Στο 11' ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ από κοντά και η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 23' ο Χαρούλης επιχείρησε το σουτ και μπλόκαρε την μπάλα ο Παπαγούλας.

Στο 36' ο Λεσάι τροφοδότησε τον Κώστα Τσιάκο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 0-1.

Έξι λεπτά αργότερα στο 42' ο Χαρούλης βγήκε στην αντεπίθεση σε θέση τετ -α- τετ με τον Παπαγούλα, με τον τελευταίο να σώζει σωτήρια με τα πόδια του σουτ του έμπειρου επιθετικού του Μελισσοχωρίου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50', σε σέντρα του Ιωαννίδη καταλογίστηκε πέναλτι, καθώς η μπάλα βρήκε το χέρι του Κολοβού και ο Τσιάκος από τα έντεκα μέτρα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-2).

Στο 68' ο Χρήστος Λυγούρας έκανε το σουτ από κοντά, με τον γκολκίπερ του Μελισσοχωρίου Τζήμα να διώχνει με τα πόδια τον κίνδυνο, ενώ στο 89' ο Ηλίας Πανταζής είχε δοκάρι για τον Φαλανιακό.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καρακώστας, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Νάκα, Μίχο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μάκης Αλεξούδης): Τζήμας, Σδράλης, Γουριώτης, Κολοβός, Σουλιώτης (64' Δανιλούλης), Γκουντάρας (64' Sula), Χαρούλης (64' Διαμαντής), Αγγελακόπουλος, Καραμάνος, Λιάγκας, Καφαντάρης (40' λ.τ. Μαλαχτάρης).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Παπαγούλας, Ιωαννίδης, Πανταζής Η., Κολοβός (69' Γκανάτσας), Σούλι, Αντωνόπουλος, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λυγούρας Χ. (69' Φουσίκας), Τσιάκος (56' Ντανίκας), Λεσάι (56' Καρυώτης).

ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ

Αποτελεσματικός ο ΑΟ Μαυροβουνίου επικράτησε χθες με 4-2 του Φιλοκτήτη Μελιβοίας στο «Σταύρος Τσιάπανος» και εξασφάλισε την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση του θεσμού. Οι φιλοξενούμενοι έθεσαν τις βάσεις της επιτυχίας τους στο πρώτο ημίωρο, διάστημα κατά το οποίο προηγήθηκαν με 3-1, ενώ οι γηπεδούχοι - με σημαντικές ελλείψεις - πάλεψαν ισότιμα κόντρα σε αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

Το σκορ άνοιξε στο 9' με σουτ του Σπανού (0-1), ενώ στο 13' απ'ευθείας φάουλ του ιδίου αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι του Δουνιά. Στο 14' με σουτ ο Γαρουφαλιάς «έγραψε» το 0-2, για να μειώσει στο 23' με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ ο Μ.Παπαρίζος. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 26' με νέο σουτ ο Γαρουφαλιάς δημιούργησε και πάλι διαφορά δύο τερμάτων.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (46'), σουτ του Χαρατσή αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Μαγαζιώτη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 65' σουτ του Γαρουφαλιά. Στο 69' με κεφαλιά ο Ρ. Παπαρίζος σημείωσε το 2-3, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ενώ το τελικό 2-4 αποτελεί «προϊόν» της ιδανικής αντεπίθεσης που εκδήλωσε στο 88' ο Αρσ. Μπάγκας και του υποδειγματικού «τελειώματος» της φάσης.

Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Ντίνος Δημεράς με βοηθούς τους Ηλία Γκόγκο - Θωμά Πάλλα.

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ (Νίκος Παπανικολάου): Δoυνιάς (37' Bούρτουρας), Πλατσάς, Ντόμπρα (74' Κουβαράς), Ρ. Παπαρίζος, Καψάλης, Ντούμος,

Μιχ. Παπαρίζος, Δ. Πασιάς, Π. Πασιάς, Καπετάνος, Χαρατσής (82' Ρήγας).

ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης (56' Ριζόπουλος), Δ. Μπάγκας, Σάπιος, Κ. Μπάγκας, Νότας, Μούμος, Σπανός (60' Προβίδας), Ν. Μπαντζέλας, Βούκουτος, Ακριβόπουλος, Γαρουφαλιάς (66' Αρσ.Μπάγκας).

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

(ώρα έναρξης 14:30)

*Ναρθάκι -ΠΟ Ελασσόνας: Αθανάσιος Βασιλός, Κωνσταντίνος Γκαρέλης, Μιχαήλ Παπαγεωργίου.

*Πύρρος -Μακρυχώρι (γήπ. Κουκολίτσιος-Μουσιάρης): Κωνσταντίνος Ακρίβος, Χρήστος Καραγιάννης, Στέργιος Σκριάπας.

*Κεραυνός Δένδρων-Λάρισα 2012: Αδάμος Κουκούλης, Ιωάννης Τάνας, Χαράλαμπος Μπλιώνας.

ΑΥΡΙΟ (14:30)

*Πελασγιώτιδα-Δαμασιακός (γήπ. Κουκολίτσιος-Μουσιάρης): Αδάμος Κουκούλης, Δημήτριος Παραφέστας, Νικόλαος Κοτούμπας.

*Σμόλικας - Ηρακλής Λάρισας: Θωμάς Μπουρουζίκας, Χρήστος Νάκας, Γρηγόριος Δεδικούσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass