ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Αν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος θα έχουμε πολύ θετικό ταμείο…»

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ - 50.000 ΕΥΡΩ Η ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΤΙΟΝ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2020 22:03

Η καλή αγωνιστική εικόνα της ΑΕΛ στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Άρη (0-0) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω των ρατσιστικών συνθημάτων μια μικρής μερίδας οπαδών στον ποδοσφαιριστή Μπα, όπως κατήγγειλε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.


Συνθήματα που καταδικάστηκαν απ’ όλους και ιδιαίτερα από τη λαρισινή ομάδα, αφού δηλώσεις έκαναν ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου και οι αρχηγοί Βαγγέλης Μόρας και Νίκος Καρανίκας.
Ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, έδωσε μήνυμα ότι πλέον το αγωνιστικό μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Στην ομιλία του έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την απόδοσή τους, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά είδε «μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης».
Τους επιδοκίμασε για την πειθαρχία και την προσπάθειά τους, ενώ τελειώνοντας είπε: «Αν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος θα έχουμε πολύ θετικό ταμείο…».
Πάντως ο τεχνικός της ομάδας θα έχει ένα πρόβλημα λιγότερο αφού δεν θα αγωνισθεί ο τιμωρημένος Λιβάγια στον αγώνα με την ΑΕΚ.

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ
«Ώρος ....», «Χρυσός Ώρος ....», «υιός του Ρα ....», «βασιλεύς της Άνω και της Κάτω Αιγύπτου ...», «Άρχοντας της διπλής Γης....» είναι διάφορα ονόματα Φαραώ σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, αλλά πλέον και η ΑΕΛ δείχνει να αποκτά τους δικούς της Φαραώ καθώς μετά τον Ουάρντα που εντυπωσιάζει με τη «βυσσινί» φανέλα, έρχεται ένας ακόμα Αιγύπτιος στην ομάδα. Ο παίκτης αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, έχει ηλικία 26 χρονών και ο Ουάρντα έδωσε πολύ καλές συστάσεις. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Λάρισα αύριο ή μεθαύριο.ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΦΑΤΙΟΝ
Επιβεβαιώθηκε η είδηση που δημοσίευσε η «Ε» για την πώληση από την ΠΑΕ ΑΕΛ του Φατιόν και η τιμή ορίσθηκε στα 50.000 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι κατόπιν της αρνήσεως του ποδοσφαιριστή μας Άντονι Φατιόν να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου και τους συμπαίκτες του για το περιστατικό κατά την αντικατάστασή του από τον Σετσέροβιτς στον αγώνα στην Ξάνθη, ο ποδοσφαιριστής πωλείται.
Λόγω της πολυετούς σχέσεώς του με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια και της αναμφισβήτητης προσφοράς του στα 3,5 χρόνια που αγωνίζεται στην ΑΕΛ ως τιμή πωλήσεώς του ορίζεται το ποσό των 50.000€. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρη Μάρκου».

 

ΑΕΛ-ΑΡΗΣ: 2.569 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1. Συνολικά κόπηκαν στα επτά παιχνίδια που έγιναν, 35.921 εισιτήρια, με το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 5.131.
Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ, που κόπηκαν 1.229 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 21.332 εισιτήρια. Τέλος στον αγώνα, ΑΕΛ-Άρης, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 2.569 εισιτήρια.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 18ης αγωνιστικής:
Βόλος – Ξάνθη    1.570 εισιτήρια
ΑΕΛ – Άρης    2.569 εισιτήρια
Παναιτωλικός – Ατρόμητος    2.217 εισιτήρια
Αστέρας Τρ. – ΟΦΗ    1.229 εισιτήρια
Λαμία – Ολυμπιακός    3.832 εισιτήρια
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος    3.172 εισιτήρια
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ    21.332 εισιτήρια

 

Θέμα στη L’ Equipe

Η ρατσιστική επίθεση στον νεαρό μέσο που δανείστηκε από τη Νάντη στον Άρη Θεσσαλονίκης έγινε θέμα και στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe». Στη γαλλική εφημερίδα γράφουν θετικά για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, του ΠΣΑΠ και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass