Σημαντικά τρίποντα για Κιλελέρ, Αβέρωφ και Δαμασιακό

*Στη χθεσινή 16η αγωνιστική της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ *Με εντός έδρας νίκες προχώρησαν οι ισχυροί της βαθμολογίας

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2020 22:09

Αμετάβλητη παρέμεινε η εικόνα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, καθώς τόσο ο πρωτοπόρος ΠΟΕ όσο και οι Φαλανιακός και Αετός Μακρυχωρίου που τον καταδιώκουν, επικράτησαν των αντιπάλων τους στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Ελασσόνας έκαμψε την αντίσταση του Σμόλικα με 3-1, ο Φαλανιακός επιβλήθηκε της Λάρισα 2012 με 5-2, ενώ ο Αετός νίκησε τον Τύρναβο με 4-0.
Έτσι λοιπόν και αφού οι αποστάσεις στην κορυφή διατηρήθηκαν ίδιες, το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου στο Μακρυχώρι ανάμεσα στον τοπικό Αετό που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και τον δεύτερο Φαλανιακό αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Από τους υπόλοιπους αγώνες της χθεσινής αγωνιστικής ξεχώρισαν οι νίκες του Κιλελέρ μέσα στην Αμπελιά με 1-0, του Αβέρωφ με 2-0 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων και του Δαμασιακού με 1-0 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου.
Τέλος δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και συγκεκριμένα τα Μαυροβούνι-Δωτιέας Αγιάς (1-1) και Αμπελωνιακός- Αργυροπούλι (3-3).
Αναλυτικά η χθεσινή αγωνιστική δράση στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ «ΤΡΙΠΟΝΤΟ»
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ Π.Ο.Ε.
Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, παρά το κρύο και το ψιλόβροχο, ο πρωτοπόρος Π.Ο. Ελασσόνας πρόσθεσε ακόμη ένα «τρίποντο» στη βαθμολογική του συγκομιδή, επικρατώντας του αξιόμαχου Σμόλικα Φαλάνης με 3-1. Ο αγώνας από την αρχή είχε γρήγορο ρυθμό, με δυνατές μονομαχίες και με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει σε όλο το γήπεδο.
Οι γηπεδούχοι, παρά την απουσία του τιμωρημένου αρχηγού τους Ματούλα, παρουσίασαν και πάλι ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, με συνεργασίες που έφεραν καρπούς από νωρίς. Χαρακτηριστικό είναι πως τα πρώτα δύο γκολ του Π.Ο.Ε. σημειώθηκαν με το «καλημέρα» των δύο ημιχρόνων, μόλις στο 9’ και ελάχιστα δευτερόλεπτα από την έναρξη της επανάληψης, κάτι που λειτούργησε θετικά στην ψυχολογία των Ελασσονιτών.
Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας σοβαρά και οργανωμένα, όπως άλλωστε αναμενόταν, άρεσαν με την εμφάνισή τους.
Φάσεις – γκολ
9’: Σέντρα ακριβείας του Χάμου και ο Μπαρλαγιάννης με έξυπνη γυριστή κεφαλιά γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
13’: Επίσκεψη των φιλοξενουμένων στην περιοχή του Γούπου, που έτοιμος χωρίς πρόβλημα μπλοκάρει επικίνδυνη κεφαλιά του προωθημένου Τσιρογιάννη.
46’: Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα του β’ ημιχρόνου, Χάμος και Πεπκολάι πασάρουν στον δραστήριο Λαζαρίδη, που με ωραίο «τακουνάκι» βρίσκει δίχτυα, γράφοντας το 2-0, μέσα σε χειροκροτήματα.
67’: Νέα προσπάθεια των γηπεδούχων που... «ψάχνουν» τρίτο γκολ. Από την αριστερή πλευρά, ο ορεξάτος Πεπκολάι σουτάρει και ο καλά πλασαρισμένος νεοεισελθών Ζηρδέλης προωθεί την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 3-0.
70’: Επικίνδυνο μακρινό σουτ του Καραγκούνη φεύγει μόλις άουτ από τα δοκάρια του Γραβάνη.
72’: Συνεργασία των παικτών του Σμόλικα και η κεφαλιά από καλή θέση του νεοεισελθόντα Χασιώτη εξουδετερώνεται από τον έμπειρο Γούπο.
78’: Επικίνδυνο σουτ του Μολά από καλή θέση και ο Γούπος επεμβαίνει.
80’: Επίθεση των φιλοξενουμένων, ο Μπέτσης δίνει την μπάλα στον νεοεισελθόντα Γουλούλη, που από τα αριστερά προχωρά και με ψύχραιμο πλασέ μειώνει σε 3-1.
82’: Σουτ του νεοεισελθόντα Πετάνι φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γραβάνη.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Μπουμαρσόπουλος, Αναστασίου, Ντελέζος Θ.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (87’ Καραγκιόζης), Λαγός, Σουγλής, Περτζιόνι, Αθανασούλης, Χάμος (75’ Πετάνι), Καραγκούνης, Μπαρλαγιάννης, Πεπκολάι (81’ Κουκούλης), Λαζαρίδης (65’ Ζηρδέλης).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σκούπρας, Καρέτζος (46’ Λάλος), Ζαμπέτας, Γκατζούρας (32’ Γκατζούλης), Μολάς, Ηλιόπουλος (56’ Χασιώτης), Μπέτσης, Μπόντε (70’ Γουλούλης), Κακαζούκης.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ
Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Ο Φαλανιακός έκαμψε την αντίσταση της Λάρισας 2012 κερδίζοντας με 5-2 που ήταν και η τρίτη σερί νίκη του. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με το πλασέ του Β. Λυγούρα, ενώ στο 24’ ο Τσιάκος με πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αντ. Φλώρος με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες, ωστόσο στο 35’ μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 35’ όταν ο Δ. Κίτσιος μείωσε σε 2-1.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61’ ο Τσιάκος έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του (3-1), ενώ στο 66’ ο Φλώρος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1.
Το 5-1 πέτυχε στο 75’ ο Χρ. Λυγούρας, μετά από ωραία ενέργεια του Τσιάκου και «σπάσιμο» της μπάλας, ενώ στο 89’ ο Δ. Κίτσιος μείωσε σε 5-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Στάικος, με βοηθούς τον κ. Νίκζα και την κ. Κουτίνα.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης (71’ Παπαγούλας), Μαχαίρας, Κολοβός, Φλώρος, Λυγούρας B., Πανταζής Γ. (60’ Πανταζής Ηλ.), Μπλέντι, Ιωαννίδης, Φουσίκας (71’ Λυγούρας Χρ.), Τσιάκος, Λεσάι (68’ Ντανίκας).
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Δ. Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Φλώρος Αντ., Δημόπουλος, Δόνος, Κίτσας Γερ., Ιωαννίδης Σ. (65’ Κίτσας Αντ.), Τσιτσόπουλος (46’ Καλογιάννης), Κίτσιος Δ., Ελιζόπουλος, Κίτσιος Π., Ιορδανίδης Δ. (52’ Σχοινάς).

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ
Εύκολη νίκη όπως αποδεικνύει και το τελικό 4-0 πέτυχε ο Αετός Μακρυχωρίου επί του Τυρνάβου 2005.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26’ με το εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Μάντζαρη, που σημάδεψε το «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, ενώ στο 28’ ο Φορτομάρης μετά από ασίστ του Μάντζαρη βγήκε τετ-α-τετ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 59’ ήταν η σειρά του Κολοβού, ο οποίος από ωραία ενέργεια του Φορτομάρη με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 76’ ο Κατσαμάγκας μετά από ωραία ατομική ενέργεια.
Οι φιλοξενούμενοι που κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες είχαν ένα δοκάρι στο 88’ με το μακρινό σούτ (από τα 30 περίπου μέτρα) του Πρισακάρου.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Δημεράς, με βοηθούς τους κ. Κοσμάνο και Βαλιώτη.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Σταμέλος (73’ Σουπεκιώτης), Γκαμπέτας, Φορτομάρης (60’ Λάλλας), Σιάτρας (60’ Σπανός), Κουμπούρας, Ντιντής, Κολοβός (65’ Παπαδόπουλος), Αλεξανδρής, Κατσαμάγκας, Μάντζαρης, Μπενεχούτσιος.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γ. Παπαντωνίου): Φαρμάκας, Παπαδόπουλος, Πάνος, Μήγας, Αυλογιάρης, Κατσαρός, Μπάκος, Βλιώρας, Πέτρο (85’ Στεμπάρι), Τσέζμα (82’ Σιούτης), Πρισακάρου.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ
ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ
Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο Μαυροβούνι με την ομώνυμη ομάδα και τον Δωτιέα Αγιάς να μοιράζονται βαθμούς και γκολ.
Δυνατό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι, στο 50’ σε ανατροπή του Μαλάκου από τον Κ. Μπάγκα και να ανοίγουν το σκορ με τον Τσιρογιάννη.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 73’ με τον ίδιο τρόπο, όταν σε χέρι του Παπαγιαννούλη καταλογίστηκε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Μαντζαφούλης, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Στη φάση ο Παπαγιαννούλης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν τον αντίπαλό τους και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο Μπρέλλας στην κυριολεξία κατέβασε ρολά.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καρακώστας, με βοηθούς τους κ. Παπαγεωργίου και Σκυβαλίδα.
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Ι. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (82’ Μπάγκας Αρ.), Σάπιος (89’ Αρσένης Δ.), Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Σπανός (83’ Προβίδας), Μπαντζέλας Ν., Βούκουτος, Ακριβόπουλος (86’ Νότας), Γαρουφαλιάς.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Βαΐτσης): Μπρέλλας, Μάντσε, Γούτος, Γιαννουλέας (38’ λ.τ. Ντελής), Κόκκινος, Ντακούλας, Παπαγιαννούλης, Μαλάκος, Τσιρογιάννης (81’ Σβερκούλης), Κορλός (75’ Φουκαλάς), Τσατσαλίδης.
ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ
ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ
Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους επέστρεψαν από την Αμπελιά οι παίκτες του Κιλελέρ, μετά την πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί του τοπικού Ολυμπιακού. Μία νίκη που αφενός κάνει την ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου να πατά ακόμα πιο γερά στην κατηγορία και αφετέρου της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει θέση στην 4άδα.
Δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές η καθεμία, ωστόσο αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι φιλοξενούμενοι, χάρη στο γκολ του Παπαχρήστου στο 44’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Κ. Χατζής από τον Ποτόσογλου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Καραγιάννης, με βοηθούς τους κ. Μπατζιανούλη και Κουϊμτζή.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Θ. Εμμανουήλ-Ε. Μπρισίμης): Κουκούτσης, Σταθάκος, Αγγέλης, Δάσσιος, Ποτόσογλου, Παρασκευούδης (57’ Περδίκης), Κορδαλής, Πράπας, Χουλιαρόπουλος (80’ Καλούσης), Γκαραλιάκος, Μπαλαμπάνος.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχ. Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Βαλατσός, Μουρατάι, Ζιόμπουρας (85’ Πατρίκης), Τζαβέλλας, Παλάσκας, Γουρνάρης, Χατζής Γ., Χατζής Κ. (51’ Φορτομάρης), Τζέκα (74’ Λένας), Παπαχρήστος (90’+4’ Βέης).

Ο ΚΑΡΑΚΑΝΟΣ ΕΙΧΕ
ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Πολύτιμη νίκη στην προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Δαμασιακός στο γήπεδο Τυρνάβου με 1-0 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου. Έτσι η ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα ξέφυγε από τη ζώνη του άμεσου υποβιβασμού και πέρασε στις θέσεις των πλέι άουτ. Ηταν ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού η Δόξα μετά από αυτό το αποτέλεσμα υποχώρησε στην προτελευταία θέση, με τους τυπικά γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στις καθυστερήσεις όταν μετά το δυνατό σουτ του Γελαλή, ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Καρακάνος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
Η Δόξα είχε τις δικές της καλές στιγμές με μεγαλύτερη ευκαιρία το δοκάρι του Ράχη στο 53’. Χαρακτηριστικό σημείο του αγώνα για τους φιλοξενούμενους η αποχώρηση λόγω τραυματισμού του Κοντοθανάση στο 68’.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης, με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Τζιμούρτο.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μιγδάνης, Ραπτοτάσιος (76’ Λέτσιος), Πούτας, Ιωαννίδης, Καρακάνος, Οικονόμου (56’ Γεωργαντζάς), Μουσιάρης, Δούκας (83’ Τσιάλτας), Λούτσος, Παπαγεωργίου, Γελαλής.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βουγιουρδής, Τσούντσουρας Χρ., Παληγιάννης, Κολιός, Φράντζας, Γκουρομπίνος Μ. (90’ λ.τ. Λάκης), Κωνσταντινίδης (89’ Τσούντσουρας Στ.), Κοντοθανάσης (68’ λ.τ. Πέτρου), Ράχης, Νάτσης (76’ Τσιάρας), Αλεξίου.

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ
ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ
Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ο οποίος σ’ ένα παιχνίδι με σημαντικό ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής νίκησε τον Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-0.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Λιλολάρι εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα του Αχιλλέα και με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Ο Αχιλλέας προσπάθησε να απαντήσει και στο 35’ είχε δοκάρι με τον Κομισόπουλο.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο 75’ όταν ο Μπαρούτας έγινε αποδέκτης της μπάλας, έπειτα από λάθος των παικτών του Αχιλλέα στο κέντρο και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Την αναμέτρηση διηύθυνε ο κ. Αντωνίου, με βοηθούς τους κ. Γκουγκότη και Σκριάπα.
Π.Α.Ο.Λ. ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιαύκας): Μάνος, Μπαστούνης (70’ λ.τ. Χατζής), Μήτσιος, Μούτσα, Μίλλερ (90’ Χάνι), Λιλολάρι, Μπαρούτας (89’ Σταυροθανασόπουλος), Αλατάς, Γραμμένος, Παρλάτζας, Ταστεμερίδης (78’ Ντέκας).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Κουσιάς, Τσούλης Δ., Μπερσιάνης, Πετράκης Χρ., Τσούλης Θ., Κομισόπουλος, Αναγνώστης (72’ Τλούπας), Γαγάρας, Πετράκης Μ., Μπαϊράμι (50’ Παρθένης Λ.), Καναβός (60’ Πατσιούρας).

ΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Σε πραγματική μάχη εξελίχθηκε το παιχνίδι στον Αμπελώνα ανάμεσα στον τοπικό Αμπελωνιακό και τη Δόξα Αργυροπουλίου που αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3.
Από τη μία η μεγάλη βαθμολογική σημασία που είχε η αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες και από την άλλη οι εναλλαγές στο σκορ αλλά και οι ευκαιρίες μέχρι το τέλος έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33’ με το πέναλτι του Αλεξανδρή (το κέρδισε ο ίδιος από τον αντίπαλο τερματοφύλακα), όμως στο 39’ ο Τσούτσας με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για τη Δόξα.
Ο Αχ. Αλεξόπουλος στο 47’ με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Αμπελωνιακό, ωστόσο ο Μπέλτσιος είχε αντίθετη άποψη και με δύο γκολ στο 61’ και στο 78’ έκανε την ανατροπή με τη Δόξα να παίρνει κεφάλι στο σκορ (2-3).
Στο 89’ οι γηπεδούχοι βρήκαν εκ νέου τον δρόμο προς τα δίχτυα με το φάουλ του Αλεξανδρή (3-3), ενώ στο 90’+3’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά πάσα του Βούκια, ο Αλεξανδρής από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ακρίβος, με βοηθούς τους κ. Δήμου και Μπλιώνα.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Βραζιτίκος, Γκιόνα, Καραγιάννης, Μεσημέρης, Αλεξόπουλος Αχ., Αλεξόπουλος Στ., Κυρίτσης (83’ Γωγάκος), Χαζούλης, Κουδέρης, Αλεξανδρής, Κατσής (81’ Βούκιας).
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Κ. Τσιάγκος): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Σακοράφας Βασ., Σακοράφας Βαλ., Νικολακούλης, Φουρτούνας, Νταμπαλέτσιος, Καλόγηρος (53’ Καρακίτσιος), Τσιάγκος, Τσούτσας, Μπέλτσιος (85’ Πλιάτσικας).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ DETOX -A’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Δαμασιακός- Βλαχογιάννι 1-0

Φαλανιακός-Λάρισα 2012 5-2

ΠΟ Ελασσόνας-Σμόλικας 3-1

Μακρυχώρι-Τύρναβος 2005 4-0

ΠΑΟΛ Αβέρωφ -Αχιλλέας Φ. 2-0

Μαυροβούνι-Δωτιέας Αγιάς 1-1

Αμπελωνιακός- Αργυροπούλι 3-3

Αμπελιά- Κιλελέρ 0-1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/1, 15:00)

Βλαχογιάννι - Δωτιέας Αγιάς

Σμόλικας - Δαμασιακός

Κιλελέρ - Μαυροβούνι

Αχιλλέας Φ. - ΠΟ Ελασσόνας

Λάρισα 2012 - Αμπελιά

Αργυροπούλι - ΠΑΟΛ Αβέρωφ

Μακρυχώρι - Φαλανιακός

Τύρναβος 2005 - Αμπελωνιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟ Ελασσόνας 41-9 42

Φαλανιακός 45-13 40

Μακρυχώρι 40-8 39

Δωτιέας Αγιάς 24-10 26

------------------------------------------

Σμόλικας 26-16 25

Κιλελέρ 12-19 24

Αμπελιά 23-20 22

Μαυροβούνι 19-17 21

ΠΑΟΛ Αβέρωφ 16-21 18

Αχιλλέας Φ. 17-30 18

------------------------------------------

Λάρισα 2012 17-40 16

Τύρναβος 2005 16-24 15

Αργυροπούλι 12-36 13

Δαμασιακός 14-22 13

------------------------------------------

Βλαχογιάννι 9-29 10

Αμπελωνιακός 17-34 8

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass