Ωρα νίκης για την ΑΕΛ

*ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ *ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΗΛΙΑΔΗΣ *ΕΚΛΕΙΣΕ ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ *ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΓΚΕΝΙ ΣΙΚΑΦΚΑ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2020 22:27

Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που η ΑΕΛ κέρδισε εντός έδρας τον Άρη (ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2007 με γκολ στις καθυστερήσεις του Φακούντο Πάρα) και στην ομάδα πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να ξανακερδίσουν την ομάδα της

Θεσσαλονίκης, όπως συνέβη και στον πρώτο γύρο. Άλλωστε με μια επιτυχία οι «βυσσινί» θα επανέλθουν δυναμικά σε τροχιά εξάδας που οδηγεί στα πλέι οφ και μπορούν να κάνουν ευρωπαϊκά όνειρα για τη νέα χρονιά. Κάθε άλλο αποτέλεσμα ίσως αναθεωρήσει τους στόχους και θα γυρίσουμε στο ξεκίνημα της χρονιάς που όλοι μιλούσαν για άνετη παραμονή. Η ΑΕΛ στο αυριανό παιχνίδι θα έχει δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή, τον Θανάση Παπάζογλου και τον Θεοχάρη Ηλιάδη, που αποκτήθηκαν τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε και τον πρώτο ίσως τον δούμε αγωνιζόμενο, αφού δείχνει αγωνιστικά ετοιμοπόλεμος στις προπονήσεις. Σήμερα μετά την τελευταία προπόνηση ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με τον Άρη, ενώ θα φανούν και τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα. ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΙΣΠΑΝΟΣ Σύμφωνα με πληροφορίες στην ΑΕΛ υπέγραψε Ισπανός περιφερειακός επιθετικός, ενώ σύντομα θα αποκτηθεί ένας ακόμα που γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα. Με τον δεύτερο γίνονται έντονες διαπραγματεύσεις καθώς το όνομά του είναι εγνωσμένης αξίας. «Ο Μασούρας θα γίνει δικός μας» μας έλεγε χθες στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ και μάλλον θα βρίσκεται τη Δευτέρα στη Λάρισα δανεικός από τον Ολυμπιακός. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τώρα οι Πειραιώτες τον έχουν δώσει δανεικό στον Πανιώνιο. Επίσης στην ΠΑΕ ΑΕΛ κινούνται για ένα ή δύο αριστερά μπακ αφού έλεγαν ότι ο Καρανίκας είναι ικανός να καλύψει άριστα κάθε θέση μπακ στα πλάγια και ίσως χρειασθεί να αποκτηθεί μόνο ένα αριστερό μπακ. Τέλος θα αποκτηθούν δύο παίκτες (έχουν γίνει συζητήσεις) από μικρές κατηγορίες οι οποίοι όμως θα παραμείνουν ως δανεικοί στις ομάδες τους. ΛΥΣΗ ΜΕ ΣΙΚΑΦΚΑ Χθες υπήρξε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας με τον Λευκορώσο Ευγκένι Σικάφκα και σήμερα θα ανακοινωθεί και επίσημα. ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε εισιτήρια για να εξυπηρετηθούν οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων», για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, με την ΑΕΛ, που θα γίνει στο AEL FC Arena. Ωστόσο η ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν αρνητική και το αίτημα δεν έγινε δεκτό, ενώ ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκη κατέστησε σαφές πως δεν επιτρέπει τόσο την οργανωμένη όσο και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Άρη. ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕ ΒΕΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση ανέβαλε την έκδοση οριστικής απόφασης στη διαμάχη Βέλα Τζούνιορ – ΑΕΛ, μέχρι να προσκομιστεί το απαραίτητο τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αναβάλλει την έκδοση οριστικής αποφάσεως επί της ουσίας της ένδικης διαφοράς του ποδοσφαιριστή Vela Junior με την Π.Α.Ε. ΑΕΛ, προκειμένου, κατά τη νέα δικάσιμο που θα ορισθεί κατόπιν κλήσεως με επιμέλεια του αιτούντος, να προσκομισθεί αντίγραφο του υπ’ αυτού εκδοθησόμενου (περιγραφόμενου στο σκεπτικό της παρούσας αποφάσεως) τιμολογίου παροχής υπηρεσιών, το οποίο πρέπει να έχει παραδώσει στην καθής».

Ενας νυν και ένας πρώην στην καλύτερη ενδεκάδα

Ένας νυν παίκτης της ΑΕΛ, ο Ρόντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς και ένας πρώην, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος βρίσκονται στην καλύτερη ενδεκάδα της 17ης αγωνιστικής, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα. Σε αυτήν υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη, οι Ρόουζ, Βέλεθ, Σάσα, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Θεοδωρόπουλος (Λαμία), Μάτος (ΠΑΟΚ), Λύρατζης (Βόλος), Νέιρα (ΟΦΗ), Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ), Μανούσος (Ατρόμητος Αθ.), Φοσέ (Ξάνθη) και Λιβάια (ΑΕΚ).

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass