Νέα επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου

Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΕΠΟ: ΤΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΧΤΥΠΗΣΕ» ΠΑΛΙ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2020 21:20

Νέα επίθεση, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη, έγινε χθες νωρίς το πρωί στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο Άγγελος Ευαγγέλου, στου Ζωγράφου, που ήταν διαιτητής VAR της αναμέτρησης Βόλος-Ολυμπιακός.


Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Αστυνομία, άγνωστοι πέταξαν μία πέτρα και προκάλεσαν ζημιές, σπάζοντας την τζαμαρία της εισόδου της πολυκατοικίας. Όπως συνέβη και στην προηγούμενη επίθεση η Αστυνομία ερευνά το συμβάν.
Το συμβάν καταδίκασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι τον λόγο πλέον έχουν οι διωκτικές Αρχές και η Δικαιοσύνη.
«Κάθε μορφή εκφοβισμού και βίας, λεκτικής ή φυσικής, είναι ανεπίτρεπτη και δεν έχει θέση στη δημοκρατία και ειδικότερα στον αθλητισμό, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Τον λόγο πλέον έχουν οι διωκτικές Αρχές και η Δικαιοσύνη», ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού στο Twitter.
Τη νέα επίθεση στο σπίτι Έλληνα διαιτητή καταδίκασε από την πλευρά της και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, κάνοντας λόγο για «αμετανόητο παρακράτος» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που θέλει να «τορπιλίσει κάθε προσπάθεια εμπέδωσης της κανονικότητας». Η ΕΠΟ εξέφρασε τη συμπαράστασή της στο θύμα της επίθεσης και κάλεσε την Πολιτεία να επιταχύνει τις σχετικές έρευνες, εκφράζοντας παράλληλα «την απορία της για την ανεξήγητη αδυναμία των Αρχών να διερευνήσουν και να διαλευκάνουν όλες αυτές τις συναφείς υποθέσεις. Δεν αντιλαμβάνεται κανείς ότι μετά την υπόθεση Τζήλου, η αμήχανη στάση της Πολιτείας αποθρασύνει αυτή την ατιμώρητη συμμορία, η οποία στοχοποιεί, σπιλώνει, τρομοκρατεί και ασκεί βία εναντίον συμπολιτών μας και ανθρώπων του ποδοσφαίρου, διασύροντας και εξευτελίζοντας διεθνώς τη χώρα και το άθλημα;» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Με αφορμή το νέο συμβάν με ανακοινώσεις τους η ΑΕΚ τόνισε ότι είναι «επιτακτική ανάγκη να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο», ο ΠΑΟΚ στράφηκε κατά του Ολυμπιακού λέγοντας ότι «επιχειρεί τακτική μπαχαλοποίησης», ο Παναθηναϊκός υπογράμμισε πως «μόνη απάντηση στην αθλιότητα είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος», ενώ η ΚΕΔ απηύθυνε έκκληση για αντιμετώπιση των βίαιων συμπεριφορών κατά των διαιτητών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass