Απέκτησε τον Παπάζογλου η ΑΕΛ

ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ - ΜΕ 20 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2020 22:15

Την απόκτηση του Ελληνα επιθετικού Θανάση Παπάζογλου ανακοίνωσε και επίσημα χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία και έκανε την πρώτη σημαντική μεταγραφή του Ιανουαρίου, ενώ θα ακολουθήσει και περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.


Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τη ρουμανική Βολουντάρι και αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους «βυσσινί» να υλοποιήσουν τους φετινούς στόχους στο πρωτάθλημα της Super League 1.
«Ο Θανάσης Παπάζογλου είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,95, είναι πολύ γρήγορος για τον σωματότυπό του και έχει κάνει μέχρι σήμερα πολύ μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό στη θέση του σέντερ φορ. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και στο εξωτερικό στις Κόρτραϊκ, Ρόντα Άλεσουντ, Χάποελ Χάιφα, Ντιναμό Βουκουρεστίου (μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι) και μέχρι τις 21/12/2019 στη ρουμανική Βολουντάρι, από όπου μεταγράφηκε στην ομάδα μας. Ο Θανάσης Παπάζογλου υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο και ήταν προσωπική επιλογή του κ. Γρηγορίου, ο οποίος απέρριψε τις μεταγραφές ενός Ιρανού ποδοσφαιριστή και του πρώην ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Μπιανκόνι, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρυσι στο πρωτάθλημα της Football League πετυχαίνοντας και 16 γκολ», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

 

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Εν τω μεταξύ, με ασκήσεις τακτικής ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αυριανό δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (17:15).
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου είναι πως δεν υφίστανται αγωνιστικά προβλήματα, πλην του τραυματία Ασούμπρε, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Γκοΐκοβιτς, Σικάφκα, που αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους.
Ο προπονητής της ΑΕΛ ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την πρέπουσα σοβαρότητα και να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους για να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα.
Όσον αφορά στο σύστημα που θα επιλέξει να παρατάξει την ομάδα, αυτό θα είναι το 3-5-2 ή το 4-2-3-1, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει σήμερα.
Στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει σήμερα στις 9.30 το πρωί από το Στάδιο Αλκαζάρ για την ακριτική πόλη, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Σουλούκος, Ζίζιτς, Κάτσε, Σετσέροβιτς, Γουάρντα, Μπούστος, Μπράλιτς, Ντάουντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Στάνκοβιτς, Φατιόν, Γκόλιας , Καρανίκας , Μπάλας, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος και Πινακάς.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ
Ο 32χρονος ρέφερι, Πέτρος Τσαγκαράκης (φωτ.) από την Ένωση Χανίων, γιος του παλιού διαιτητή Γιώργου Τσαγκαράκη (διαιτητής Α’ Εθνικής από το 1997 μέχρι το 2003) κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη, που θα γίνει αύριο Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στις 17:15 στο γήπεδο Ξάνθη FC Arena.
Συνεργάτες του θα είναι οι Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Σινιοράκης (Χανίων) 4ος ο Φωτιάδης (Καστοριάς), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο Εμμανουήλ Ταπαντζάς (Θράκης). Αναλυτικά οι ορισμοί και το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

 

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ (4/1)
17:15 ΟΦΗ – ΝΠΣ Βόλος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Ψαρρής (Ζακύνθου), Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος Γρατσάνης (Τρικάλων), VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας), AVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), παρ. Βασίλειος Τεροβίτσας (Αι./νίας)
19:30 Άρης – ΠΑΟΚ: Παπαπέτρου (Αθηνών), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Απτόσογλου (Αθηνών), 4ος Τσαμούρης (Πειραιά), VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), παρ. Γεώργιος Τάπραντζης (Αιτ/νίας)
20:00 Ατρόμητος – Αστ. Τρίπολης: Κουτσιαύτης (Άρτας), Μωυσιάδης (Ηπείρου), Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), 4ος Κουκουλάς (Λέσβου), VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας,), AVAR: Κοτσάνης (Δράμας), παρ. Εμμανουήλ Γιανναδάκης(Λασιθίου)

 

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (5/1)
15:00 ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Τάσης (Ηπείρου), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος Γιουματζίδης (Πέλλας), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), παρ. Νικόλαος Αγαδάκος (Λασιθίου)
17:15 Πανιώνιος – Λαμία : Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Σαμοΐλης (Αθηνών), Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος Μπεκιάρης (Καρδίτσας), VAR: Κουμπαράκης (Θράκης), AVAR: Σάββας (Σερρών), παρ.Νικόλαος Φαντόπουλος (Πειραιά)
19:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Γκεστράνιους (Φινλανδία), Αραβίρτα (Φινλανδία), Λάμπου (Φινλανδία), 4ος Καραντώνης (Ημαθίας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Κωσταράς (Αιτ/νίας), παρ. Γεώργιος Μπίκας (Χαλκιδικής)
*Αντιδράσεις υπήρξαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί ο κ. Περέιρα και η ΚΕΔ όρισαν ως τέταρτο διαιτητή τον Φωτιάδη (Καστοριάς), που ήταν ο 4ος διαιτητής στον περσινό αγώνα με την Ξάνθη, όπου οι «βυσσινί» είχαν εκφράσει πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Λάμπρου.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ
Δυναμικό... ποδαρικό στο 2020 κάνει η Super League, καθώς το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής περιλαμβάνει δύο ντέρμπι. Το πρώτο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, όπου ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (19:30) τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον «Δικέφαλο» να θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να απολαμβάνει τη... μοναξιά της κορυφής, αλλά και να διατηρήσει το αήττητο σερί του, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στα 51 παιχνίδια (43 νίκες και 8 ισοπαλίες).
Αύριο Κυριακή (19:30) το ενδιαφέρον μονοπωλεί το ντέρμπι των «αιωνίων», όπου ο -δεύτερος της βαθμολογίας- Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας της έδρας των «ερυθρολεύκων» για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στη Super League και η βαθμολογία έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
17:15 ΟΦΗ- ΝΠΣ Βόλος
19:30 Άρης-ΠΑΟΚ
20:00 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης
ΑΥΡΙΟ
15:00 ΑΕΚ-Παναιτωλικός
17:15 Ξάνθη-ΑΕΛ
17:15 Πανιώνιος-Λαμία
19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ    35-13    40
2. Ολυμπιακός    32-6    38
3. ΑΕΚ    26-18    28
4. ΟΦΗ    26-20    23
5. ΑΕΛ    21-22    22
6. Άρης    25-18    22
7. Παναθηναϊκός    16-18    22
8. Ξάνθη    12-21    20
9. Ατρόμητος    25-27    19
10. Λαμία    14-20    19
11. ΝΠΣ Βόλος    16-28    18
12. Αστέρας Τρίπολης    21-25    15
13. Παναιτωλικός    10-27    8
14. Πανιώνιος    13-29    6
*Ο Πανιώνιος άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass