Μεταγραφικός οργασμός στην ΑΕΛ

*ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΦΟΡ, ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΜΑΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΔΗ), ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2020 21:56

Ο ερχομός του 2020 βρίσκει την ΑΕΛ σε μεταγραφικό οργασμό με έξι παίκτες έτοιμους να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας για να βοηθήσουν την προσπάθεια που κάνει η λαρισινή ομάδα για συμμετοχή στα πλέι οφ.


Ο αμυντικός Θεοχάρης Ηλιάδης ήδη έχει υπογράψει και αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα, αλλά δεν είναι το μοναδικό.... Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υπογράψει και Έλληνας φορ διεθνής, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού και βρίσκεται εδώ και μέρες σε προσπάθεια λύσης της συνεργασίας με την ομάδα όπου ανήκει. Ευελπιστούν όλοι ότι η μεταγραφή του θα τελειώσει σήμερα.

Επίσης, η λαρισινή ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε Έλληνα τερματοφύλακα που αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού, έχει ικανότητα στις αποκρούσεις των πέναλτι και θεωρείται από τους ανερχόμενους τερματοφύλακες.

Στον ελληνικό χώρο συνεχίζει να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την επιστροφή του Γιάννη Μασούρα (φωτ.) ως δανεικού από τον Ολυμπιακό, παρά τις αντιδράσεις του Πανιωνίου στον οποίο αγωνίζεται, επίσης ως δανεικός, ο παίκτης.
Εκτός από την ελληνική αγορά υπάρχει και η ξένη, όπου η ΑΕΛ μέχρι τώρα συζητάει με δύο παίκτες, αλλά χωρίς να έχουν υπογράψει συμβόλαια.
Ο πρώτος είναι Αργεντίνος πλάγιος επιθετικός ηλικίας 27 ετών και ύψους 1.88, που παίζει στην Α' Εθνική Αργεντινής και το ενδιαφέρον στοιχείο είναι το ευρωπαϊκό διαβατήριο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καλές περγαμηνές που αύριο ίσως βρίσκεται στη Λάρισα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Θυμίζει λίγο.... Φακούντο Πάρα.
Η δεύτερη μεταγραφή ξένου παίκτη αφορά σε Σέρβο αριστερό μπακ που θεωρείται ότι θα βοηθήσει σημαντική την ομάδα, αφού έχει αρκετές ποδοσφαιρικές παραστάσεις.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΞΑΝΘΗ
Στην Ξάνθη μεθαύριο Κυριακή (17:15) θα δώσει το πρώτο παιχνίδι του 2020 η ΑΕΛ με αντίπαλο τη φερώνυμη ομάδα. Η λαρισινή ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει στο παιχνίδι αυτό να πάρει βαθμό ή βαθμούς που θα τη διατηρήσουν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Σήμερα οι ορισμοί για τη 17η αγωνιστική και τα ντέρμπι
Σήμερα το πρωί θα γίνουν γνωστοί οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής της Super League (4-5/1), που περιλαμβάνει τα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ (Σάββατο 4/1, 19:30) και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (5/1, 19:30).
Η κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν ανακοίνωσε -όπως αναμενόταν- τους ορισμούς των διαιτητών χθες το απόγευμα, δίχως να γνωστοποιήσει επίσημα τους λόγους.
Αυτό που διέρρευσε, εντούτοις, από την ΚΕΔ είναι πως οι ορισμοί θα ανακοινωθούν σήμερα το πρωί, προκειμένου εν συνεχεία όλοι οι διαιτητές να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους ανά την Ελλάδα για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.
Πηγές από το Πάρκο Γουδή, πάντως, ανέφεραν ως πιο πιθανό αίτιο της μικρής χρονικής παράτασης των ορισμών, τα «απόνερα» της αποχής των διαιτητών, η οποία αν κι έληξε την Πρωτοχρονιά, δημιούργησε καθυστερήσεις στην όλη διαδικασία, λόγω των e-mails που έστειλαν οι ρέφερι και οι βοηθοί καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ζητώντας άρση των κωλυμάτων που είχαν δηλώσει για την αγωνιστική.
Μέχρι χθες το απόγευμα, οι διαιτητές και οι βοηθοί της Super League δεν είχαν καμία ενημέρωση για ορισμούς και περιμένουν πλέον την αυριανή ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Υπενθυμίζεται πως η διαιτητική τετράδα του κυριακάτικου ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, καθώς επίσης και ο VAR με τον AVAR θα είναι ξένοι, με την ΚΕΔ να έχει ήδη στείλει σχετικά αιτήματα στις Ομοσπονδίες των πρωταθλημάτων «πρώτης ταχύτητας», προκειμένου να εξεταστεί η διαθεσιμότητα διαιτητών είτε από την κατηγορία Elite, είτε από την 1η κατηγορία των διεθνών ρέφερι της UEFA.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass