Ποδοσφαιρικός αγώνας μνήμης στη Γλαύκη

Διεξήχθη χθες μεταξύ των παλαιμάχων της Δάφνης και της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2019 22:25

Ποδοσφαιρικός αγώνας μνήμης διεξήχθη χθες το πρωί στο γήπεδο της Γλαύκης, όπου οι παλαίμαχοι της τοπικής Δάφνης αγωνίστηκαν με τους παλαιμάχους της ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι όπου δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι. Το ματς έγινε στη μνήμη τριών ανθρώπων

που έφυγαν πολύ νωρίς από κοντά μας, οι οποίοι αγαπούσαν τη Γλαύκη και είχαν τεράστια προσφορά ο καθένας από το πόστο του. Ο λόγος γίνεται για τον Γιώργο Σαγρή, που διετέλεσε πρόεδρος στην ομάδα, αλλά και πρόεδρος στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, για τον Γιώργο Γκουζιώτη, ποδοσφαιριστή των «πρασίνων» και για τον Βασίλη Ντρογκούλη, πρόεδρο της τοπικής ομάδας. Άψογος οικοδεσπότης ο παλαίμαχος γκολκίπερ της ΑΕΛ και νυν προπονητής της Δάφνης Θοδωρής Κυριακούλης, ο οποίος ξεχωρίζει για το ήθος του και έριξε… άγκυρα στην αγαπημένη του Γλαύκη, δεν είχε λόγια να ευχαριστήσει τους πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και η παρουσία τους στο γήπεδο ήταν μια ξεχωριστή νότα σε ένα χωριό που ποτέ δεν λύγισε από την οικονομική κρίση και παραμένει πάντα ζωντανό, με τους χαμογελαστούς και φιλόξενους κατοίκους του. Ένας εξ αυτών και ο Δημήτρης Μπατρακούλης, ο οποίος στο πνεύμα των χριστουγεννιάτικων ημερών και μετά την πετυχημένη παρουσία του στο παιχνίδι ως σέντερ μπακ, φρόντισε στο τέλος με ένα μπάρμπεκιου δίπλα από τα αποδυτήρια όλοι οι αγωνιζόμενοι αλλά και οι παρευρισκόμενοι να απολαύσουν νόστιμα σουβλάκια και λουκάνικα (σ.σ. οι ψήστες πήραν άριστα), που συνοδεύονταν και από υπέροχο κόκκινο κρασί. Παίκτες που έγραψαν ιστορία στην ΑΕΛ όπως ο Νίκος Αργυρούλης που διηύθυνε και τον αγώνα, ο Νίκος Βλαχούλης, ο Θανάσης Τσιτσιλής, ο Τάκης Παραφέστας, αλλά και νεότεροι όπως οι Τάσος Μπεριτζάς, Κώστας Τσώτσος, Αποστόλης Τσιανάκας, Γιάννης Τσακμακίδης και ο Καρδιτσιώτης προπονητής Γιάννης Μάγγος, χειροκροτήθηκαν για τις όμορφες ενέργειές τους. Παρόντες στο γήπεδο ήταν και ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Γυμναστικού Δημήτρης Λέκκας, ο επιχειρηματίας Θανάσης Γιαννούκας, ο πρώην διοικητικός του Τοξότη Λάρισας Κώστας Νάκης και ο πρώην πρόεδρος της Δάφνης Αχιλλέας Μπατρακούλης, το… χέλι της Γλαύκης, που υποσχέθηκε πως την καινούρια χρονιά θα γίνει προσπάθεια για να διοργανωθεί τουρνουά με τη συμμετοχή και άλλων ομάδων.

Χ.Α.

Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass