Στάση αναμονής στην ΑΕΛ...

ΧΩΡΙΣ ΟΥΑΡΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΤΟΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2019 22:08

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ έχει εντοπίσει τους μεταγραφικούς της στόχους για να ενισχυθεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League, οι συζητήσεις έχουν αρχίσει (κάποιες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο), αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση γιατί δεν

έχουν πέσει οι υπογραφές.
Πληροφορίες θέλουν οι επιλογές να είναι του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου και ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας άρχισε την υλοποίησή τους.
Η πρώτη κίνηση είναι η επιστροφή Μασούρα και το καινούριο στοιχείο είναι ότι υπήρξε επαφή των δύο πλευρών, αλλά χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, αφού για να γίνει η μεταγραφή χρειάζεται να συμφωνήσει ο Ολυμπιακός στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Η ΑΕΛ θα τον αποκτήσει δανεικό για δεκαοκτώ μήνες.
Στη συνέχεια υπάρχει επαφή με ένα τερματοφύλακα που αγωνίζεται σε ομάδα της Βόρειας Ευρώπης με καταγωγή από την Κεντρική Ευρώπη και έχει αγωνισθεί σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς με την ομάδα του.
Για αριστερό μπακ πάλι τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Βόρεια Ευρώπη, ενώ για σέντερ φορ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και συζητήσεις με Ασιάτη που αγωνίζεται σε ομάδα πρωτοπόρο στη χώρα της.
Τέλος, έχει γίνει κρούση σε νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε θεσσαλική ομάδα και είναι παρόμοια περίπτωση μεταγραφής όπως αυτής του Θεοχάρη Ηλιάδη που αναμένεται η ανακοίνωσή της.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ
Επέστρεψαν χθες οι παίκτες της ΑΕΛ στις προπονήσεις με απόντες τον Τζόναθαν Μπούστος που ήταν στην Αργεντινή και τον Αμρ Ουάρντα. Ο Μπούστος με την ευκαιρία των γιορτών τέλεσε και τον γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του.
Σήμερα η προπόνηση θα γίνει κανονικά, ενώ το πρόγραμμα στη συνέχεια θα εξαρτηθεί από την αποχή των διαιτητών. Αν οι διαιτητές παραμείνουν στην απόφαση για αποχή τους τότε Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια θα δοθεί ρεπό. Σε διαφορετική περίπτωση οι παίκτες θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass