Επιστροφή Μασούρα στην ΑΕΛ;

*ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ *ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ *ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΟΒΙΤΣ, ΓΚΟΪΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΣΙΚΑΦΚΑ *ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΕΘΝΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΦΙΝΑΛΙΣΤ CHAMPIONS LEAGUE

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2019 21:52

Το 2020 είναι πλέον πολύ κοντά, όπως το ίδιο κοντά είναι και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος κατά την οποία η ΑΕΛ αναμένεται να κινηθεί δραστήρια με στόχο να ενισχυθεί η ομάδα και να αγωνισθεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 στα πλέι οφ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη μεταγραφική κίνηση είναι αυτή της επιστροφής του Γιάννη Μασούρα (αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο) που είχε πουληθεί πριν ενάμιση χρόνο στον Ολυμπιακό αντί του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ και θα γυρίσει ως δανεικός από την πειραϊκή ομάδα για ενάμιση χρόνο.
Ο παίκτης, που με τα χρώματα της ΑΕΛ έχει 40 συμμετοχές και έχει πετύχει τρία γκολ, αγωνίζεται τόσο σαν δεξί μπακ όσο και σαν δεξί χαφ. Σαν δεξί χαφ διακρίθηκε περισσότερο.
Ο Γιάννης Μασούρας γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1996 στην Πάτρα, πραγματοποιώντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Παναχαϊκής. To 2013 υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την πατρινή ομάδα και παρέμεινε έως και το 2015 πραγματοποιώντας σχεδόν 15 συμμετοχές.
To 2015 εντάχθηκε στην ΑΕΛ, η οποία αγωνιζόταν στη Football League. Η πρώτη του χρονιά εκεί ήταν επιτυχημένη, καθώς η ομάδα του προβιβάστηκε στη Super League, ενώ κι αυτός έλαβε το βραβείο του Καλύτερου Νέου Παίκτη της Football League. Στις 23 Απριλίου του 2017 πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του σε έναν αγώνα κόντρα στην Ξάνθη ως αλλαγή. Την επόμενη σεζόν έγινε βασικός στέλεχος της ομάδας του, πραγματοποιώντας 23 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα Ελλάδας και παρέμεινε έως και το 2018, πραγματοποιώντας περίπου 40 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 3 γκολ.
Στις 28 Ιουνίου του 2018 ο Μασούρας υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος δαπάνησε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για την απόκτησή του, αλλά στις 4 Φεβρουαρίου του 2019 παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Πανιώνιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Ο Μασούρας, στις 29 Μαΐου του 2018 έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ελλάδας U21 σε έναν αγώνα κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Σλοβενίας, χάνοντας 3-1 και ξεκινώντας ως βασικός. Κατόπιν κλήθηκε για τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αγωνίστηκε ως βασικός στη νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λευκορωσία που έληξε 2-0.
Στη Super Legaue μετράει 41 συμμετοχές και ένα τέρμα.
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ
Σήμερα αναμένεται να υπογράψει στην ΑΕΛ ο 23χρονος (γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 1996) αμυντικός Θεοχάρης Ηλιάδης, που αγωνιζόταν στην ομάδα του Διαγόρα Ρόδου (Football League), ενώ στο παρελθόν αγωνίσθηκε σε Αστέρα Ιτέας, ΝΠΣ Βόλου, Budissa Bautzen Γερμανίας, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Διόσκουρους Κατερίνης.
Ο ΝΠΣ Βόλου είχε δαπανήσει 50.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη γερμανική ομάδα.
ΣΟΥΠΕΡ «ΑΣΟΣ»
Δυο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να κάνει η ΠΑΕ ΑΕΛ που αφορούν στις θέσεις του τερματοφύλακα και του σέντερ φορ.
Για τον τερματοφύλακα, σύμφωνα με πληροφορίες, το βιογραφικό του είναι από τα καλύτερα παικτών στην ίδια θέση που έχουν έρθει στην Ελλάδα, καθώς υπήρξε φιναλίστ στο Champions League αλλά και το Europa League. Προέρχεται από χώρα της Κεντρικής Ευρώπης (εν ενέργεια διεθνής) και είναι σε πολύ καλή ηλικία.
Από κει και πέρα ενδιαφέρον υπάρχει για σέντερ φορ ασιατική καταγωγής που έχει επίσης καλό βιογραφικό και αγωνιζόταν σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το επόμενο διήμερο στην Ελλάδα.
Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΛ κινείται και για αριστερό μπακ έχοντας εντοπίσει παίκτη από τη Βόρεια Ευρώπη.
ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΡΕΙΣ...
Εκτός από μεταγραφές θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Εκτός των Γκοΐκοβιτς και Σικάφκα, που ήταν δεδομένες, προστέθηκε και αυτή του Φιλίποβιτς με δεδομένη την επιστροφή του Μασούρα.
Σήμερα αναμένεται να βρεθούν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ οι μάνατζερ των τριών ποδοσφαιριστών για τη λύση της συνεργασίας των «πελατών» τους.
ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
Η αποχή που εξήγγειλαν οι διαιτητές από τις αναμετρήσεις της Super League έχει αντίκτυπο στο πρωτάθλημα και γι' αυτό ο συνεταιρισμός ανακοίνωσε χθες την πραγματοποίηση Διοικητικού Συμβουλίου τη Δευτέρα (30/12). Το βασικό θέμα συζήτησης στην εν λόγω συνεδρίαση θα είναι η κινητοποίηση των διαιτητών, οι οποίοι είχαν αρχικά εξαγγείλει αποχή από τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής (11-12 Ιανουαρίου), ωστόσο είναι αποφασισμένοι να την... ενεργοποιήσουν από το Σαββατοκύριακο (4-5/1), οπότε και είναι προγραμματισμένες οι συναντήσεις για τη 17η ημέρα.
Η σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρει:
«Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30/12/2019 στις 13:30, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Εξαγγελθείσα αποχή “Διαιτητών – Βοηθών Super League 1”.
2/ Διάφορα».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass