Λευκές ισοπαλίες σε Βόλο και ΟΑΚΑ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2019 20:17

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό βροχή και αέρα και παρουσία περίπου 7.000 φίλων του ποδοσφαίρου, Παναθηναϊκός και Άρης έμειναν στο 0-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αποτέλεσμα που κράτησε ισόβαθμες τις δύο ομάδες στους 22 βαθμούς, παρέα με τη

Λάρισα, στη μάχη που μαίνεται για τις θέσεις που οδηγούν στα Play Off.
Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στον Βόλο ο Ολυμπιακός που αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τη φερώνυμη ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο δοκάρια με τους Λοβέρα και Ελ Αραμπί, ενώ διαμαρτύρονται έντονα για το γκολ του Σουντανί στο 17’ που ακυρώθηκε. Επέστρεψε στη δράση ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.
Τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα στον αγώνα του Βόλου με αποκορύφωμα το σοβαρό επεισόδιο που υπήρξε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο του ΝΠΣ Βόλου, Αχιλλέα Μπέο και τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.
Οι δύο άνδρες είχαν έντονη λογομαχία, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Βασίλης Φωτιάς να δείξει κόκκινη κάρτα στον κ. Μπέο που είχε δηλωθεί ως διερμηνέας στο φύλλο αγώνα, ενώ νωρίτερα είχε αποβάλει και τον κ. Καραπαπά.
*Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 16ης αγωνιστικής της Super League:
Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη    5-0
(13’ Σίτο, 21’ Καπίγια, 82’ Λ. Φερνάντες, 90+1’ Μπαράλες, 90+5’ Σουάρεθ)
Λαμία – ΑΕΚ    0-0
ΑΕΛ – Πανιώνιος    2-0
(17’ πεν. Φατιόν, 38’ Ουάρντα)
Παναιτωλικός – ΟΦΗ    2-0
(78’ Ντουάρτε, 85’ Μπαϊροβιτς)
ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός    0-0
Παναθηναϊκός – Άρης    0-0
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος    Σήμερα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
1. Ολυμπιακός    38
. ΠΑΟΚ    37 -15αγ.
3. ΑΕΚ    28
4. ΟΦΗ    23
5. ΑΕΛ    22
. Παναθηναϊκός    22
. Άρης    22
8. Ξάνθη    20
9. Ατρόμητος    19 -15αγ.
. Λαμία    19
11. Βόλος    18
12. Αστέρας Τρίπολης    15
13. Παναιτωλικός    8
14. Πανιώνιος    6
* Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με τιμωρία -6 βαθμών.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020
17:15 ΟΦΗ    -    Βόλος
19:30 Άρης    -    ΠΑΟΚ
20:00 Ατρόμητος    -    Αστέρας Τρίπολης
Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020
15:00 ΑΕΚ    -    Παναιτωλικός
17:15 Ξάνθη    -    ΑΕΛ
17:15 Πανιώνιος    -    Λαμία
19:30 Ολυμπιακός    -    Παναθηναϊκός
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
9 ΓΚΟΛ: Ελ Αραμπί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
8 ΓΚΟΛ: Ολιβέιρα (ΑΕΚ)
7 ΓΚΟΛ: Μανούσος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)
6 ΓΚΟΛ: Ιντέγε, Μπρούνο Γκάμα (ΑΡΗΣ), Βέλλιος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Τουράμ (ΛΑΜΙΑ), Σουντανί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Σεμέντο (ΟΦΗ), Αραμπούλι (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
5 ΓΚΟΛ: Μάνταλος (ΑΕΚ), Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Τόρες, Μουνίθ (ΒΟΛΟΣ), Μασούρας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Τσιλιανίδης (ΟΦΗ), Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
4 ΓΚΟΛ: Λιβάια (ΑΕΚ), Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ), Μαρκ Φερνάντεθ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Βαλμπουενά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Φιγκεϊρέδο (ΟΦΗ), Χατζηγιοβάννης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Άκπομ, Μίσιτς (ΠΑΟΚ)
3 ΓΚΟΛ: Ντιγκινί (ΑΡΗΣ), Φατιόνμ Ουάρντα (ΑΕΛ), Σουάρεθ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Εντουάρντο (ΞΑΝΘΗ), Ποντένσε (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ναμπί, Μάνος (ΟΦΗ), Ζαχίντ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μπαΐροβιτς (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Εμμανουηλίδης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Λημνιός (ΠΑΟΚ)
2 ΓΚΟΛ: Νούνιτς, Μόρας(ΑΕΛ), Φετφατζίδης, Βέλεθ, Σάσα, Λάρσον (ΑΡΗΣ), Τασουλής, (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ανδρούτσος, Γιακουμάκης, Ούμπιδες, (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Γέντρισεκ (ΒΟΛΟΣ), Σκόνδρας, Μπεχαράνο (ΛΑΜΙΑ), Ντε Αμορίμ, Φοσέρ (ΞΑΝΘΗ), Γκερέρο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Νέιρα (ΟΦΗ), Περέα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Άρτσε (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μάτος, Πέλκας (ΠΑΟΚ).

 

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Την επανάληψη της αναμέτρησης με τον Βόλο θα ζητήσει ο Ολυμπιακός. Οι αντιδράσεις των Πειραιωτών συνεχίζονται και δεν έμειναν στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σήμερα, μάλιστα θα ζητήσουν την επανάληψη του αγώνα, λόγω αλλοίωσης αποτελέσματος, ενώ θα προχωρήσουν και σε μηνύσεις κατά των διαιτητών. Στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται οι διαιτητές των αγώνων, στους οποίους ο Ολυμπιακός επιρρίπτει ευθύνες για τις λανθασμένες αποφάσεις που οδήγησαν στην απώλεια βαθμών.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά την ισοπαλία με τον Βόλο, προχώρησε σε μία «σκληρή» δήλωση, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς για Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλο και Μπέο.
Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, μάλιστα, απείλησε ότι η ομάδα του «δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ», αν δεν γίνουν άμεσα αλλαγές σε πρόσωπα από την UEFA.
Να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται έντονα για το ακυρωθέν γκολ του Σουντανί.
Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα, όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.
Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι, αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα «φάνε» αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass