Ανετη επικράτηση

ΓΙΑ ΤΟ LARISSA HANDBALL CLUB ΜΕ 44-16 ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2019 15:46

Άνετη νίκη στο πλαίσιο της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος Παίδων Κεντρικής Ελλάδας πέτυχε στο Κλειστό του Αγ. Θωμά ο Αθλητικός Όμιλος Χειροσφαίρισης Λάρισας (Larissa Handball Club) με 44-16 επί του Κενταύρου Αγριάς Βόλου.

Η ομάδα της Λάρισας έδειξε από νωρίς... τα δόντια της και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 9-2, κλείνοντας το ημίχρονο με 26-9. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της λαρισινής ομάδας, Βασίλης Γκουράβας, δούλεψε πάνω στην τακτική και έδωσε χρόνο σε νεότερους αθλητές, με το παιχνίδι να οδηγείται στο τελικό 44-16.

Όπως επισήμανε μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Γκουράβας «αυτή η ευρεία νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο, που αν και καθημερινή, ήρθε μαζικά (100 περίπου άτομα στο παιδικό χάντμπολ είναι ένας σημαντικός αριθμός) και στήριξε τις προσπάθειες της ομάδας μας. Εμείς τώρα κοιτάζουμε μπροστά. Έχουμε ακόμα έναν αγώνα το Σάββατο 21/12 στο Κλειστό του Αγ. Θωμά (11:00-12:00) και καλούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο μας να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση της 1 θέσης στην Κεντρική Ελλάδα και του πρωταθλητή χειμώνα» κατέληξε ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Χειροσφαίρισης Λάρισας (Larissa Handball Club).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΕΑΚΛ, Γιάννης Κουρδής και το μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Ζήλος, οι οποίοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το άθλημα του χάντμπολ, αλλά και από τη δυναμική της ομάδας της Λάρισας και τη δουλειά του προπονητή Βασίλη Γκουράβα, τονίζοντας ότι στηρίζουν όλα τα αθλήματα ακόμα και αυτά που δεν είναι τόσο δημοφιλή.

LARISSA HANDBALL CLUB: Πατσιαούρας (τ), Χαδουλός 5, Δοντάς 9, Έξαρχος 7, Καραλής 9, Τσιτσανούδης 3, Φλέγγας (τ), Τικταπανίδης, Δρακωτός 4, Σακκάς 2, Καντώνιας, Αλεβίζος - Στάμος, Γκουράβας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass