ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Νίκη της Φενερμπαχτσέ κόντρα στον Φάνη Γκέκα

* Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Φαν Πέρσι

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2015 1:16

Με το... δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα Τουρκίας η προσεχής αντίπαλος του Ατρόμητου στα play off του Europa League, Φενερμπαχτσέ. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επιβλήθηκε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» με 2-0 της Εσκισεχίρσπορ, στην αρχική ενδεκάδα της οποίας βρέθηκε ο Λαρισαίος Φάνης Γκέκας (αντικαταστάθηκε στο 66' από τον Γκουράλ).

Το... δυσάρεστο για την ομάδα του Περιστερίου ήταν ότι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αγωνίστηκε ως αλλαγή, κάτι που σημαίνει πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (20/08) στην Αθήνα.

Η νίκη για το συγκρότημα του Περέιρα «σφραγίστηκε» στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τα γκολ των Μούσα Σο (45'+1) και Φερναντάο (45'+3).

Η ενδεκάδα της Φενερμπαχτσέ: Ντεμιρέλ, Οζμπαϊρακλί, Μπα, Αλβες, Καλντιρίμ, Ντιέγκο (74' Ποτούκ), Σόουζα, Μεϊρέλες (62' Τοπάλ), Νάνι, Σο, Φερναντάο (63' Φαν Πέρσι)

Για τα επερχόμενα παιχνίδια των play off του Europa League με την Φενερμπαχτσέ μίλησαν στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «cihan.com.tr» ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου και ο αρχηγός της, Σωκράτης Φυτανίδης.

Ο νεαρός προπονητής παραδέχθηκε ότι το φαβορί στις αναμετρήσεις είναι η ομάδα της γειτονικής χώρας, ωστόσο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά «... κι εμείς έχουμε τα δικά μας όνειρα».

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανέφερε: «Για μας είναι μεγάλη τιμή και χαρά που θα παίξουμε με την Φενέρ. Είναι το φαβορί, έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια, ειδικά εφέτος κι έφερε πολύ σημαντικούς παίκτες. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι το έργο μας, αλλά κι εμείς έχουμε τα δικά μας όνειρα. Θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ατρόμητου και συνέχισε:

«Για όλους μας στην ομάδα, τους οπαδούς μας, για τον πρόεδρο, αποτελεί μία πρόκληση. Και πάνω από όλα για τους ποδοσφαιριστές μας. Όλες οι ομάδες έχουν όνειρα. Κάνουμε και εμείς το ίδιο. Οι αναμετρήσεις με τη Φενέρ είναι αιτία χαράς».

Σε ερώτηση που του έγινε για την ένταση που υπάρχει σε τέτοια ματς ανάμεσα στους οπαδούς, επισήμανε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργηθούν προβλήματα: «Ελπίζω ότι δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα και στα δύο ματς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξει από τώρα προβληματισμός. Στο παρελθόν πολλές φορές έχουν αναμετρηθεί ελληνικές με τουρκικές ομάδες».

Στο ίδιο μέσο μίλησε και ο Σωκράτης Φυτανίδης: «Απέναντί μας θα έχουμε έναν τεράστιο σύλλογο που έκανε πολύ σημαντικές μεταγραφές. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι ξεχωριστά και χαίρεσαι να αγωνίζεσαι. Το σημαντικό είναι το πώς θα προετοιμαστούμε εμείς. Δουλεύουμε πάνω στην ανάλυση του αντιπάλου και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και κατέληξε: «Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο. Παίζουν 11 εναντίον 11 και το ματς αρχίζει από το 0-0. Για μας είναι καλό ότι παίζουμε το πρώτο ματς εντός έδρας καθώς έχουμε ένα πολύ καλό σερί και θέλουμε να το προστατέψουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass