Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗ

Συζητάει και με Κουτσιανικούλη...

* Τι έδειξε ο Σέρβος Ράτκο Ντόστανιτς στο πρώτο φιλικό

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2015 8:57

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει η λαρισινή ομάδα να έχει λαρισινό χρώμα γι' αυτό οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις έχουν στόχο Λαρισαίους παίκτες. Αρχικά τον Τάσο Βενέτη σε περίπτωση που υποβιβαστεί οριστικά η Κέρκυρα στη Β' Εθνική κατηγορία και η άλλη είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που ακόμα δεν έχει βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Κουτσιανικούλης γεννήθηκε στη Λάρισα στις 9 Αυγούστου 1988 και ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλή Χάλκης, όπου τον είδε ο προπονητής Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος τον κάλεσε στην Εθνική Νέων, αλλά και τον πρότεινε ως μεταγραφή στην ομάδα του ΟΦΗ.

Ο τότε προπονητής του ΟΦΗ Γερμανός Ράινερ Μάουρερ τον απέρριψε, με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει η άλλη ομάδα του Ηρακλείου, ο Εργοτέλης. Νωρίτερα είχε απορριφθεί και από τον Ολυμπιακό από τον τότε γενικό διευθυντή του, Ίλια Ίβιτς.

Στον Εργοτέλη αγωνίστηκε για δύο ποδοσφαιρικές περιόδους (2007-08 και 2008-09) κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις. Απέκτησε το παρατσούκλι «Μέσι», λόγω της ομοιότητάς του με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι, ο ίδιος όμως το αποποιείται.

Το καλοκαίρι του 2009 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αντί του ποσού των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Έμεινε στην Τούμπα για δύο σεζόν, αφού το 2011 επέστρεψε στον Εργοτέλη, λόγω του λίγου χρόνου συμμετοχής που είχε. Το καλοκαίρι του 2012, μένει ελεύθερος από τον Εργοτέλη και στις 20 Αυγούστου υπογράφει τριετές συμβόλαιο στην άλλη ομάδα του Ηρακλείου, τον ΟΦΗ. Στις 18 Ιανουαρίου του 2015 ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από τον σύλλογο του Ηρακλείου, λόγω χρεών.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αγωνίστηκε στην Εθνική Νέων με την οποία έφτασε ως τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2007 (ήττα 1-0 από την Ισπανία), ενώ έχει και συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων. Επίσης έχει κληθεί από τον Ότο Ρεχάγκελ και στην Εθνική Ανδρών, όμως δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως τώρα σε κάποιον αγώνα.

Με αυτές τις δυο κινήσεις μάλλον ολοκληρώνεται η φετινή ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ

Στο μεταξύ ο Ντόστανιτς δείχνει επηρεασμένος από την παρουσία του ως παίκτης στο γαλλικό πρωτάθλημα και γι’ αυτό ζητάει πίεση διαρκώς και γρήγορη μεταβίβαση της μπάλας στους επιθετικούς ενώ δείχνει να έχει καταλήξει σε δυο τακτικές, αυτή του 4-2-3-1 και η άλλη είναι 4-4-2.

Στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού της περασμένης Παρασκευής στην Τσαριτσάνη κόντρα στον Οικονόμο είχε στην πρώτη τακτική τον πολύ καλό Ουρτάδο πίσω από τον Τσιμπάμπα ενώ στη δεύτερη είχε δίδυμο στην επίθεση τον Καπό(εξαιρετικός με πολλές ασίστ) και Μαρουκάκη.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

ΜΕ ΜΑΝΑΚΟΥΣΙΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της ΑΕΛ στην Τσαριτσάνη ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας είχε συζητήσεις με διοικητικούς της Τσαριτσάνης για την απόκτηση του Δημήτρη Μανακούσιου για τον οποίο υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των διοικήσεων . Πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass