ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Νεανική και ανταγωνιστική η Βερδικούσια

* Γιάννης Τάκας: «Θέλουμε να βάλουμε γερά θεμέλια για το μέλλον»* Κώστας Μπακλαβάς: «Στηριζόμαστε σε παιδιά δικά μας, από το χωριό»

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2015 10:36

 

Τι κι αν η Προοδευτική Βερδικούσιας υποβιβάσθηκε από την Α1 ΕΠΣΛ, ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες τη νέα χρονιά που θα βρει τους «βυσσινί» να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ.

Σε μια χρονιά όπου ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Μπακλαβάς ο οποίος και θα ηγηθεί και της νέας προσπάθειας, θα στηριχθεί στα παιδιά από το χωριό, παιδιά νεαρής κατά κύριο λόγο ηλικίας που θα επιδιώξουν με τη σειρά τους και μέσα από συλλογική προσπάθεια να παρουσιάσουν κάτι καλό.

Μεταγραφικά οι «βυσσινί» θα πορευτούν ως έχουν με την επιστροφή του Χριστόφορου Συνάπαλου να λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή, ενώ αντίθετα πλήγμα θα αποτελέσει η απουσία του Νεκτάριου Καφφέ. Τώρα αν προκύψει κάτι εξαιρετικό από την γύρω περιοχή, σε καμία περίπτωση οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν θα πούνε όχι.

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός από τον πατέρα Αθανάσιο, ο οποίος και ευχήθηκε με τη σειρά του μια δημιουργική χρονιά για τη Βερδικούσια, μια χρονιά όπου οι παίκτες θα πρέπει να μοχθήσουν αρκετά για να φέρουν εις πέρας την δύσκολη αποστολή.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ (Προπονητής): «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους όσοι εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (συναδέλφους προπονητές, παίκτες, παράγοντες, διαιτητές) καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς και άπαντες να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β΄ΕΠΣΛ, εμείς δεν παρεκκλίνουμε της φιλοσοφίας μας που έχει να κάνει με το να στηριζόμαστε στα «δικά» μας μπράτσα, στα «δικά» μας παιδιά που κατάγονται από το χωριό.

Δουλεύουμε σκληρά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και στο νέο πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω την Τοπική Κοινότητα της Βερδικούσιας μιας και στέκεται αρωγός στη νέα μας προσπάθεια. Αυτό που ζητάω ιδιαίτερα από τους γονείς είναι η καλοπροαίρετη κριτική γιατί πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και όχι τα προσωπικά δεδομένα του καθενός».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΚΑΣ (Πρόεδρος): «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η Βερδικούσια θα δουλέψει με νέα παιδιά τα οποία στηρίζουμε και ποντάρουμε σε αυτά.

Μετά την περσινή μας άσχημη όπως εξελίχθηκε εμπειρία στην Α1 ΕΠΣΛ όπου συνοδεύτηκε από τον υποβιβασμό της ομάδας, φέτος κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με σκοπό να παρουσιάσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΛ και φυσικά να βάλουμε γερά θεμέλια για κάτι καλό στο απώτερο μέλλον».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΘΩΜΑΣ ΘΑΝΟΣ: «Να ευχηθώ με τη σειρά μου σε όλους όσοι εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Για εμάς οι στόχοι φέτος είναι συγκεκριμένοι και έχουν να κάνουν με μια αξιόλογη πορεία, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και φυσικά ποντάροντας πολλά στα νιάτα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΖΕΛΗΣ: «Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Η ομάδα απαρτίζεται από παιδιά νεαρής ηλικίας που κατάγονται από το χωριό και μέσα από σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο διεκδικώντας τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΤΗΡΗΣ: «Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η Βερδικούσια θα δουλέψει με νέα παιδιά. Παρά το γεγονός πως «χάσαμε» την κατηγορία, ξεκινήσαμε φέτος με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη προκειμένου να παρουσιάσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΛ όπου σαφώς και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος. Εκτιμώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια θα παρουσιάσουμε κάτι καλό...».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΟΥΛΑΣ: «Στόχος της ομάδας είναι πρώτα απ’ όλα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, πλαισιωμένη από νεαρούς κυρίως παίκτες. Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα εδώ στη Βερδικούσια και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί και μέσα από συνεχής προσπάθεια να παρουσιάσουμε κάτι καλό στο νέο πρωτάθλημα».

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΧΙΑΚΟ

Μέχρι τώρα η Βερδικούσια έχει κλείσει δυο φιλικά παιχνίδια με τον Δολιχιακό, στις 22 Αυγούστου εντός έδρας και στις 27 του μηνός εκτός έδρας. Φυσικά θα γίνουν κι άλλα φιλικά, μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass