Ο Γ. Τζοβάρας στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ

*ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2019 22:35

Ο Δημήτρης Καραντώνης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για τη 13η αγωνιστική της Super League, που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 7/12, ενώ την ίδια ημέρα ο Βασίλης Φωτιάς θα «σφυρίξει» στο

παιχνίδι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Ο 35χρονος Γιώργος Τζοβάρας, από τον σύνδεσμο διαιτητών Φθιώτιδας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα γίνει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στις 17:15, στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2018-2019 στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Άρη για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (02/09/2018). Τη σεζόν 2017-2018, στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (28/10/2017) απέναντι στον Λεβαδειακό, που είχε βρει νικήτρια την ομάδα της AEΛ με σκορ 1-0 και στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο (28/01/2018) για τη 19η αγωνιστική. Βοηθοί του, θα είναι οι Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε η Ελένη Αντωνίου (Αν. Αττικής). Στο VAR, διαιτητής ορίστηκε ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) με βοηθό τον Πάτρα (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Φαντόπουλος από την ΕΠΣ Πειραιά. Αναλυτικά, οι ορισμοί των διαιτητών της 13ης αγωνιστικής: Σάββατο 7/12 18.00 ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Φωτιάς (Πέλλας), Παπαδάκης (Ηρακλείου), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας), VAR: Ευαγγέλου (Αθήνας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής) παρ.: Ταπατζάς (Θράκης) 19.30 ΑΕΚ-Πανιώνιος: Κουτσιαύτης (Άρτας), Μεϊντανάς (Αχαϊας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος : Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Σέζος (Κιλκίς), Μωυσιάδης (Ηπείρου), παρ.: Γκαϊτατζής(Δράμας) 20.00 Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Καραντώνης (Ημαθίας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής),Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος : Φωτιάδης (Καστοριάς), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), παρ.: Σπυρόπουλος(Φθιώτιδας) Κυριακή 8/12 15.00 Λαμία-ΟΦΗ: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κωνστάντος (Εύβοιας), 4ος: Τσετσίλας (Γρεβενών), VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Μπαλτάς (Αχαϊας), παρ.: Τοπούζης(Τρικάλων) 17.15 Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), 4ος : Αντωνίου (Αν. Αττικής), VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας), παρ.: Φαντόπουλος(Πειραιά) 19.30 Ατρόμητος-Άρης: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος : Τσαγκαράκης (Χανίων), VAR: Παπαπέτρου (Αθήνας), Απτοσέογλου (Αθήνας), παρ.: Αγαδάκος(Πειραιά) 19.30 Βόλος-Παναθηναϊκός: Μανούχος (Αργολίδας), Κουλα (Ξάνθης), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος : Μαλουτάς (Ημαθίας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτ/νίας), παρ.: Ζαννετίδης(Δωδεκανήσου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass