Αποκλείστηκε ο Απόλλων Λάρισας

ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ 3-0

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2019 22:10

Προσπάθησε φιλότιμα χθες ο Απόλλων Λάρισας στα Πηγάδια, αλλά γνώρισε την ήττα από την Ξάνθη με 3-0 και αποκλείστηκε της συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδος.


Οι «κυανόλευκοι» που στο πρώτο παιχνίδι στη Φιλιππούπολη είχαν επικρατήσει με 2-1, βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, καθώς στο 2’ ο Μπαριέντος με σουτ έκανε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία στο 25’ με τον Εντουάρντο όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ο Απόλλωνας έγινε απειλητικός στο 37’ με δυνατό μακρινό σουτ του Κώστα Χατζή το οποίο εξουδετέρωσε ο Μπέντο, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.
Η Ξάνθη στο 39’ έχασε ευκαιρία με τον Μπαριέντος όπου ο Γκέκας απέκρουσε στο τετ-α-τετ την μπάλα με τα πόδια, όμως στο 42’, έγινε το 2-0.
Ο Μπαριέντος έκανε την ασίστ στον Ντε Αμορίμ, αυτός νίκησε τον Γκέκα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 46’, από σέντρα του Κουρτεσιώτη ο Μπαστακός έκανε την προβολή και πάνω στη γραμμή απομάκρυνε την μπάλα αμυντικός της Ξάνθης.
Και τρία λεπτά αργότερα στο 49’, οι Ακρίτες έκαναν το 3-0, με στον Στάρτζεον ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Από κει και πέρα δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο, ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στους αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν.
*Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Πάτρα, Νατσιόπουλο, ενώ 4ος ήταν ο κ. Αγγελάκης, όλοι από την Ένωση Μακεδονίας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΞΑΝΘΗ (Κόλτσης): Μπέντο, Λισγάρας, Μαλεζάς, Καμαρά, Σόσα, Κοβάτσεβιτς (77’ Θυμιάνης), Μουλέν (79’ Ντ Λούκας), Εντουάρντο (65’ Ντουρίτσκοβιτς), Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριαν Μπελά): Γκέκας, Κουρτεσιώτης, Κούλπας, Καρρίκι, Σκούπρας, Μπρέμπος (70’ Νύκταρης), Τασιούλης (46’ Σιφναίος), Χατζής, Ναζίμ, Λίταινας, Μπαστακός (63’ Γκουντρουμπής)
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ
Τον κυριακάτικο αγώνα Απόλλων Λάρισας-Απόλλων Πόντου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης(15:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, θα διευθύνει ο κ. Δημήτριος Ψυχούλας(Βοιωτίας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.κ. Βασίλειο Παγουρά, Λεωνίδα Δελή επίσης από την Ένωση Βοιωτίας, 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας η κ.Αντωνία Κόκοτου (Αργολίδας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass