Κορίτσια του Δημοτικού χάρηκαν το μπάσκετ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η 1η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΚΑΘ «ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

Δημοσίευση: 27 Νοε 2019 20:17

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στη Λάρισα η 1η φάση του προγράμματος «Μπάσκετ για Κορίτσια στο Σχολείο» που διοργάνωσε η ΕΣΚΑΘ υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και την αρωγή της FIBA.

Μαθήτριες από τις τρεις τελευταίες τάξεις του 13ου Δημοτικού Σχολείου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το άθλημα του μπάσκετ, να μάθουν τα μυστικά του και κυρίως να ζήσουν τη χαρά του αθλητισμού.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο κλειστό του 22ου Δημοτικού Σχολείου, και οι μαθήτριες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, Γ’ – Δ’ Δημοτικού και Ε’ – Στ’ Δημοτικού. Απόλυτη ικανοποίηση τόσο από τις μαθήτριες όσο και από τους εκπαιδευτικούς που όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2020.
Το «παρών» στη χθεσινή εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, κ. Ντούγκος, η Έφορος Γυναικείου Μπάσκετ, κ. Φραγκούλη και ο συντονιστής του προγράμματος εκ μέρους της FIBA, κ. Ζώης. Από πλευράς προπονητών παρευρέθηκαν οι κ.κ. Μασλαρινός (προπονητής Εθνικής Γυναικών), Μπακογεώργος (Υπεύθυνος Ανάπτυξης Κοριτσιών), Καρακατσούνης (Ομοσπονδιακός τεχνικός), Καλέντζου (πρώην αρχηγός της Εθνικής Γυναικών), Ανδρουτσόπουλος (εργοφυσιολόγος Εθνικών Ομάδων) και Χάρμπαλης (τεχνικός συντονιστής του προγράμματος). Από τη Θεσσαλία συμμετείχαν οι τρεις Περιφερειακοί προπονητές, Ελένη Παπαθανασίου, Τάνια Χαλιβέρα και Κώστας Ναούμ.
Όλα τα κορίτσια έλαβαν αναμνηστικά μπλουζάκια και μετάλλια, ενώ στα σχολεία απονεμήθηκαν κύπελλα και προσφέρθηκαν μπάλες του μπάσκετ για την κάλυψη των αναγκών τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass