Η ΑΕΛ έπαθε ΑVARία

Εχασε από τον ΠΑΟΚ με 1-0 *Δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι στο ξεκίνημα του αγώνα *Εχασε και τον Μιχαήλ, που αποβλήθηκε στο τέλος

Δημοσίευση: 25 Νοε 2019 21:48

Η ΑΕΛ έπαθε ΑVARία χθες στην Τούμπα και έχασε από τον ΠΑΟΚ με 1-0 από ένα γκολ που πέτυχε στο 16’ ο Κάρολ Σφιντέρσκι, αλλά διαμαρτύρεται και έχει δίκιο γιατί δεν της δόθηκε πέναλτι στην αρχή του αγώνα, όταν σε σουτ του Σετσέροβιτς η μπάλα βρήκε το χέρι του Ινγκασον, ενώ κατευθυνόταν προς τα δίχτυα.

Την παράβαση δεν είδε ο διαιτητής Τάσσης ούτε και οι διαιτητές VAR Τζοβάρας, Σπυρόπουλος. Μάλλον από έξι διαιτητές θα πρέπει οι ομάδες να πληρώνουν δέκα για να βλέπουν όλες τις παραβάσεις...
Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε real time χρόνο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Αν δεν είναι αυτό πέναλτι, ποιο είναι; Θα το καταστρέψετε εντελώς το ποδόσφαιρο; Θα φύγουν και οι τελευταίοι; Ποιος είναι στο VAR που δεν ζήτησε ανασκόπηση;».
Αγωνιστικά στο χθεσινό παιχνίδι η ΑΕΛ είχε καλή εμφάνιση και σίγουρα θα μπορούσε με λίγη τύχη να πάρει έναν βαθμό, αλλά πλέον είναι φανερό ότι της λείπει ο παίκτης που θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου γνωρίζοντας ότι δεν θα παίξουν οι Ουάρντα και Κάτσε λόγω συμφωνίας των δύο ομάδων (οι δύο παίκτες αγωνίζονται δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στην ΑΕΛ) χρησιμοποίησε ως αντικαταστάτες τους τούς Ασούμπρε και Φατιόν, αντίστοιχα, ενώ τη θέση του Μπέρτου στα δεξιά πήρε ο Νίκος Καρανίκας έχοντας να αντιμετωπίσει στην πλευρά αυτή τον πολύ καλό Γιαννούλη.
Το σχήμα που χρησιμοποίησε πήγε καλά ιδίως στην άμυνα (με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μόρα), αλλά χωρίς γκολ δεν κερδίζεις...
Αν κάτι στεναχώρησε τον προπονητή περισσότερο και από την ήττα ήταν η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης του Αλέξη Μιχαήλ (που δεν θα παίξει στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος).
Ο χθεσινός αγώνας σίγουρα άφησε μια πικρή γεύση από τη διαιτησία, αλλά μια γλυκιά για την εμφάνιση της ομάδας που έδειξε να συνήλθε από το εντός έδρας «στραπάτσο» κόντρα στη Λαμία (0-3).

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο προπονητής της ΑΕΛ ξεκίνησε το παιχνίδι με 3-5-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, κεντρικούς αμυντικούς τους Μόρα, Μιχαήλ, Μπράλιτς, στη μεσαία γραμμή δεξιά τον Καρανίκα και αριστερά τον Στάνκοβιτς, ενώ Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς ήταν σε διάταξη 2-1 στη μεσαία γραμμή. Μπροστά αγωνίσθηκαν οι: Ασούμπρε και Νούνιτς.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα αγωνίσθηκε με 4-2-3-1 έχοντας τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο και Γιαννούλη, στα χαφ οι Μίσιτς και Αουγκούστο, και πιο μπροστά στις πλευρές Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί και τον Μπίσεσβαρ πίσω από τον Σφιντέρσκι.
Η ΑΕΛ στο 5’ διαμαρτυρήθηκε, ορθά, για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε, αλλά ο ΠΑΟΚ στην πρώτη ευκαιρία πέτυχε τέρμα, καθώς ο Σφιντέρσκι -τον οποίο δεν πρόλαβε ο Μπράλιτς- με σουτ έκανε το 1-0. Οι παίκτες του «Δικεφάλου» δεν ξέχασαν τον Λέο Ζαμπά, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο, αφιερώνοντας στον νεαρό Βραζιλιάνο το γκολ.
Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του ημιχρόνου αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο δεύτερο μέρος η ποιότητα του αγώνα έπεσε λόγω και της δυνατής βροχής, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το παιχνίδι με εξαίρεση ένα σουτ του Νούνιτς στο 64’ που ανησύχησε τον Ζίβκοβιτς.
Ο Φερέιρα έριξε στον αγώνα τους Άκπομ, Λημνιό και Μαουρίσιο, ενώ ο Γρηγορίου τους Μπούστος και Ντάουντα χωρίς όμως να αλλάξει κάποιος τις ισορροπίες και την εικόνα του παιχνιδιού.

ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ
3’: Σουτ του Μίσιτς από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα καταλήγει άουτ.
5’: Ο Σετσέροβιτς σουτάρει λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρίσκει το χέρι του Ινγκασον μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητή Τάσσης δεν καταλογίζει τίποτα και καταλήγει κόρνερ.
11’: Σουτ του Αουγκούστο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Κρίστινσον διώχνει με εντυπωσιακό τρόπο σε κόρνερ.
12’: Σέντρα του Κρέσπου από αριστερά κεφαλιά του Μάτος μέσα από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα καταλήγει άουτ.
16’: Ο Αντρέ Βιεϊρίνια κάνει σέντρα από δεξιά και ο Κάρολ Σφιντέρσκι μέσα στη μικρή περιοχή προλαβαίνει τον Μπράλιτς και κάνει το 1-0.
24’: Ο Ελ Καντουρί κάνει μπαλιά προς τον Μπίσεσβαρ που κάνει μπαλιά στον Σφιντέρσκι, αλλά προλαβαίνει τελευταία στιγμή ο Μπράλιτς και αποκρούει.
28’: Σουτ του Μίσιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή αποκρούει ο Κρίστινσον σε κόρνερ.
29' Ο Μάτος μέσα στη μεγάλη περιοχή κάνει φάουλ στον Μπράλιτς και ο Σφιντέρσκι στη συνέχεια της φάσης πέτυχε γκολ που δεν μέτρησε.
36’: Ο Μπίσεσβαρ σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
40’: Ο Στάνκοβιτς κάνει σέντρα από αριστερά, ο Ασούμπρε πιάνει άσχημο σουτ και μπλοκάρει ο Ζίβκοβιτς.
45’+1’: Μετά από σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΛ ο Σφιντέρσκι πιάνει σουτ, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
64’: Σουτ του Νούνιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.
66’: Ο Βιειρίνια σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα καταλήγει άουτ.
77’: Ο Μπίσεσβαρ εκτελεί φάουλ και ο Μάτος πιάνει κεφαλιά, αλλά μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ.
90’+4’: Σέντρα του Λημνιού από δεξιά και ο Μπίσεσβαρ πιάνει κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά μπλοκάρει ο Κρίστινσον.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Από την ΑΕΛ κορυφαίοι ο Μόρας που έκανε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι με τον Σετσέροβιτς και τους ακολούθησε ο Κρίστινσον. Ο Μιχαήλ στην ενστικτώδη παρέμβασή του στο τέλος της αναμέτρησης δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ήταν το μοναδικό του λάθος. Ένα λάθος, αλλά μοιραίο έκανε και ο Μπράλιτς όταν έχασε στη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ τον Σφιντέρσκι.
Ο Καρανίκας, παρότι είχε να αντιμετωπίσει τον Γιαννούλη και όλο το παιχνίδι έγινε από την πλευρά του τα πήγε καλά. Ο Στάνκοβιτς δεν φάνηκε στον αγώνα...
Ο Φατιόν έδειξε επηρεασμένος από την αγωνιστική του αποχή, αλλά στο πρώτος μέρος ήταν καλός μέχρι που δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Μιλοσάβλιεβιτς ήταν καλός αλλά εκνευρίστηκε με τις αποφάσεις του διαιτητή. Ο Νούνιτς καλύτερος από Ασούμπρε και Ντάουντα που μπήκε ως αλλαγή. Μέχρι τώρα ο Ντάουντα μας απογοητεύει.
Ο Μπούστος προσπάθησε απλά, ενώ ο Μπάλλας έπαιξε λίγο και δεν κρίνεται.
Από τον ΠΑΟΚ καλύτερος ο Σφιντέρσκι και ακολούθησε ο Βιεϊρίνια, που αγωνίστηκε στη θέση που έπαιζε στην Πόρτο, δηλαδή σαν δεξί χαφ μπροστά από τον Λέο Μάτος που ήταν επίσης πολύ καλός..
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο διαιτητής Γιώργος Τάσσης (Ηπείρου) ελέγχεται για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους: Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Σετσέροβιτς, Mπούστος, Μιχαήλ. Ο Μιχαήλ πήρε και δεύτερη που μετατράπηκε σε κόκκινη.
Σωστοί σε γενικές γραμμές οι υποδείξεις των δύο βοηθών Μωυσιάδη και Χατζηνάκου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μάτος, Μίσιτς, Αουγκούστο, Βιεϊρίνια (71' Λημνιός), Ελ Καντουρί (83' Mαουρίσιο), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (67' Ακπομ).
ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Στάνκοβιτς, Σετσέροβιτς (93' Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (67' Μπούστος), Φατιόν, Καρανίκας, Νούνιτς, Ασούμπρε (82' Ντάουντα).
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 11ης αγωνιστικής της Super League:
*Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-1
(88' Εμμανουηλίδης - 55' πεν. Βαλμπουενά)
*Λαμία – Ξάνθη 1-0
(54' Μπεχαράνο)
*Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-1
(3' Μανούσος, 90+5' Γιακουμάκης - 21' Ναμπί)
*Αστέρας Τρίπολης – ΝΠΣ Βόλος 0-0
*ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 1-0
(16' Σφιντέρσκι)
*ΑΕΚ – Άρης 1-1
(81' πεν. Μάνταλος - 64' Λάρσον)
*Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 27
. ΠΑΟΚ 27
3. ΑΕΚ 18
4. ΟΦΗ 16
. Ξάνθη 16
. Άρης 16
7. Λάρισα 15
8. Ατρόμητος 14
9. Λαμία 13
. Βόλος 13
11. Παναθηναϊκός 13
12. Αστέρας Τρίπολης 11
13. Παναιτωλικός 4
14. Πανιώνιος 3
*Ο Πανιώνιος άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς

Η ΕΠΟΜΕΝΗ 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019
Πανιώνιος - Παναιτωλικός (17.15)
ΑΕΛ - Βόλος (17.15)
ΟΦΗ - ΑΕΚ (19.30)
Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (15.00)
Ξάνθη - Ατρόμητος (17.15)
Άρης - Λαμία (17.15)
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (19.30)

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
7 ΓΚΟΛ: Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)
6 ΓΚΟΛ: Μανούσος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)
5 ΓΚΟΛ: Ολιβέιρα (ΑΕΚ), Σουντανί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Σεμέντο, Τσιλιανίδης (ΟΦΗ), Αραμπούλι (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
4 ΓΚΟΛ: Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ), Μαρκ Φερνάντεθ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Βέλλιος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Τόρες (ΒΟΛΟΣ), Ελ Αραμπί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μίσιτς (ΠΑΟΚ)
3 ΓΚΟΛ: Λιβάια, Μάνταλος (ΑΕΚ), Γκάμα, Ιντέγε, Ντιγκινί (ΑΡΗΣ), Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Μουνίθ (ΒΟΛΟΣ), Τουράμ (ΛΑΜΙΑ), Βαλμπουενά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μάνος (ΟΦΗ), Ζαχίντ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
2 ΓΚΟΛ: Ουάρντα, Νούνιτς, Μόρας (ΑΕΛ), Βέλεθ, Σάσα (ΑΡΗΣ), Τασουλής, Σουάρεθ, (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ανδρούτσος, Γιακουμάκης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Γέντρισεκ (ΒΟΛΟΣ), Σκόνδρας, Μπεχαράνο (ΛΑΜΙΑ), Εντουάρντο, Ντε Αμορίμ, Φοσέρ (ΞΑΝΘΗ), Γκερέρο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Φιγκεϊρέδο, Νέιρα, Ναμπί (ΟΦΗ), Μπαΐροβιτς (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Λημνιός, Βιεϊρίνια, Μάτος, Άκπομ (ΠΑΟΚ).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

 

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ:

Να κρατήσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα τη θέση μας στην πρώτη εξάδα

Τους βραχυπρόθεσμους στόχους της ΑΕΛ τόνισε ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0 λέγοντας τα εξής: «Ήρθαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε το πρώτο σουτ με τον Σετσέροβιτς και άλλη μία ευκαιρία με τον Ασούμπρε. Ο ΠΑΟΚ με την ποιότητά του και με τις πολλές εναλλακτικές λύσεις δημιούργησε με τη σειρά του κάποιες φάσεις και ευτύχησε να προηγηθεί. Ο στόχος μας ήταν να παραμείνουμε στο παιχνίδι μέχρι τέλους. Δυστυχώς, δεν δημιουργήσαμε κάτι σοβαρό στο δεύτερο ημίχρονο και ήρθε η ήττα, η οποία έτσι όπως ήρθε μας αφήνει με πικρία. Κοιτάμε, πλέον, το επόμενο ματς με τον Βόλο εντός έδρας και το Κύπελλο. Θέλουμε να κρατήσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα τη θέση μας στην πρώτη εξάδα και να προκριθούμε επί της Καλαμάτας στο Κύπελλο. Από ένα σημείο και μετά ανεβάσαμε τις γραμμές μας, θέλαμε να πιέσουμε πιο ψηλά. Θα έπρεπε να ρισκάρουμε, βάλαμε και φορ και επιτελικό μέσο, η αλήθεια είναι, όμως, ότι δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις στην τρίτη ζώνη στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να διατηρήσει το 1-0 και έμεινε πιο πίσω. Και αυτό συνέβαλε ώστε να ανεβούμε στο γήπεδο. Δεν περιμέναμε την ήττα από τη Λαμία και η αλήθεια είναι ότι μας πήγε αρκετά πίσω, κυρίως ψυχολογικά».

 

O ΑΜΠΕΛ ΦΕΡΕΪΡΑ

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, τους παίκτες που χρησιμοποίησε, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου: Για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ: «Θα ήθελα να πω ότι δεν χρησιμοποίησα ως δικαιολογία τις διακοπές του πρωταθλήματος, εμένα μου αρέσει να παίζει η ομάδα Τετάρτη-Κυριακή, μόνο έτσι μπορεί να βελτιωθεί, με ανταγωνιστικά ματς. Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και παραπάνω. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε και κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Πήραμε τη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες».

Για το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να είναι παρών σε αυτά τα παιχνίδια; Η δουλειά μου σε αυτό το κομμάτι θα είναι ελάχιστη, η δική μου δουλειά είναι να δώσω ώθηση και κίνητρο στους παίκτες μου όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τα άλλα παιχνίδια. Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι ένα ματς που μας αρέσει να παίζουμε. Σε κάθε περίπτωση εμείς πάντα αγωνιζόμαστε για τη νίκη». Για τον Μπίσεσβαρ: «Παρόλο που έχουμε και άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν αυτό το στοιχείο, αυτό που μου αρέσει στον Μπίσεσβαρ, είναι ότι ποτέ δεν… κρύβεται στο παιχνίδι. Η διαφορά ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή είναι αυτή. Όταν άλλοι ποδοσφαιριστές κάνουν μια λάθος πάσα, κρύβονται πίσω από τον αντίπαλο, αλλά εγώ λατρεύω τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να είναι πρωταγωνιστές. Ο Μπίσεσβαρ δεν τα παρατάει ποτέ, πάντα το παλεύει και του λείπει λίγο η τύχη, αλλά αυτός είναι ο σωστός δρόμος».

Για τον Βιεϊρίνια: «Αυτό που έχω να πω για τον Βιεϊρίνια είναι ότι βελτιώνει πολύ την ποιότητα και την ενέργεια της ομάδας. Πρέπει να πούμε και για τους παίκτες που δεν έπαιξαν σήμερα, γιατί με τη δική τους προσπάθεια και τις δικές του προπονήσεις, είναι που βοηθούν πολύ την ομάδα να έχει αυτήν την ενέργεια, αλλά η σημερινή νίκη είναι και δική τους, γιατί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Μου άρεσε το γεγονός ότι ο Λημνιός μπήκε και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Οπότε νομίζω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές νιώθουν ότι η ομάδα θα τους χρειαστεί όλους». Για την εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΛ: «Όταν κάνουμε τη δική μας ανάλυση και λέμε τι πήγε λάθος, κάνουμε μια ανάλυση που βασίζεται στη δική μας ομάδα, αλλά εγώ βάζω στην εξίσωση και τον αντίπαλο. Η ΑΕΛ είναι ψηλά στη βαθμολογία και παίζει καλά. Οπότε κάποιες στιγμές πρέπει να κάνει διαχείριση. Θα μπορούσαμε και θα έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο να βάλουμε ακόμα ένα γκολ, γιατί μπάλα είναι και δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, για αυτό και πριν μίλησα για μια ομάδα που ήταν σταθερή και ώριμη». Για τον Λάμπρου, τον Λημνιό και τους παίκτες που δεν αγωνίζονται: «Είναι αλήθεια ότι δεν έχει παίξει σε επίσημο παιχνίδι και είναι κρίμα, γιατί αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές τα πάνε πολύ καλά στις προπονήσεις, όμως εγώ είμαι ξεκάθαρος απέναντί τους, υπάρχουν κανόνες στο ποδόσφαιρο, παίζουν μόνο έντεκα ποδοσφαιριστές και σας κάνω μια ερώτηση τώρα. Ποιον να βγάλω από την ενδεκάδα για να βάλω τον Λάμπρου; Υπάρχουν κάποια κριτήρια που επιλέγω την ενδεκάδα. Το πρώτο η συμπεριφορά, το δεύτερο η απόδοση και το τρίτο η στρατηγική. Ο Βιεϊρίνια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πέτυχε δύο γκολ, ο Λημνιός είναι σε καλό φεγγάρι και με τον ΠΑΟΚ και με την Εθνική, οπότε έχουμε δύο παίκτες που είναι άψογοι από πλευράς συμπεριφοράς και απόδοσης, οπότε διάλεξα τον Βιεϊρίνια από άποψη στρατηγικής και ο Λημνιός μπήκε πολύ καλά. Σε κάθε περίπτωση το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο, η ζωή του προπονητή είναι δύσκολη και οι παίκτες θα πρέπει να έχουν υπομονή». Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Για εμένα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι απλώς τρεις βαθμοί που πρέπει να διεκδικηθούν, πόσο μάλλον φέτος που υπάρχουν και τα play off, οπότε οι ομάδες που είναι ψηλά θα χάσουν περισσότερους βαθμούς. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, με έντονα συναισθήματα και όταν σφυρίξει ο διαιτητής τα ξεχνάς όλα. Οπότε νομίζω ότι η ομάδα που θα είναι πιο δυνατή πνευματικά και θα έχει το μομέντουμ να διαχειριστεί τα κενά του αντιπάλου, θα είναι πιο κοντά στη νίκη. Θα αναλύσουμε καλά τον αντίπαλο, θα καταστρώσουμε ένα στρατηγικό πλάνο, για να το εφαρμόσουμε, ώστε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass