ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

Πρώτη φιλική νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας

* Το γκολ με εκπληκτικό φάουλ ο Γιαννακόπουλος(40΄)* Σαφώς βελτιωμένη παρουσιάστηκε η λαρισινή ομάδα

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2015 7:50

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Την πρώτη του φετινή φιλική νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα στον Παλαμά ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος επικράτησε του τοπικού Ατρομήτου, με σκορ 1-0.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης που προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες και μάλιστα χωρίς να πετύχει γκολ, έδειξε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι σε μια ομάδα που αναμένεται ότι θα παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Καρδίτσας.

Οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν κατά διαστήματα καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλληλοκάλυψη και αντέδρασαν ψύχραιμα όταν οι γηπεδούχοι πίεσαν.

Ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος που...έπαιζε εντός έδρας καθώς έχει φίλους στον Παλαμά Καρδίτσας, έμεινε ευχαριστημένος από τη φιλότιμη προσπάθεια των παικτών του, αλλά μας είπε ότι χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά και μεγάλη υπομονή για να αποκτήσει την ομοιογένεια που θέλει η ομάδα.

Ενθαρρυντικά και τα μηνύματα από τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν μετά το 65΄ και οι οποίοι προέρχονται από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου.

ΣΚΟΡΕΡ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 40΄ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έστειλε την μπάλα με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Τρούκη.

Προηγουμένως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ, καθώς στο 36΄ο Κόκκινος από κοντά και στο 38΄ο Πάτρας με κεφαλιά μετά από κόρνερ, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Τάσου Κουρδή.

Οι «Πράσινοι» του Παλαμά είχαν και δυο δοκάρια με τον Κόκκινο στο 70΄και 81΄, του αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του νεαρού ρέφερι Μουτσάνα που ήταν ακριβοδίκαιος, ενώ το ίδιο καλοί ήταν και οι επόπτες Γκούζας, Μαργιολάς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ(Βάιος Καραγιάννης): Τρούκης, Μετούσι, Γκόβαρης, Πάτρας, Φαλάγγας, Χατζηρίζος, Παππάς, Κόκκινος, Τσιρογιάννης, Μερεντίτης, Κρανιώτης.

Χρησιμοποιήθηκαν στην επανάληψη και οι: Λιάπης, Καρτσάνας, Καρατζόγλου, Τσαρτσαράς, Μπούτας, Πετρόπουλος, Δασκαλόπουλος, Σακελαρίου, Ροκάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Γιάννης Μάγγος-Θοδωρής Κυριακούλης): Τάσος Κουρδής, Σάλα(65΄Έρβιν), Νάτσης, Φλώρος, Γιώργος Κουρδής(65΄Ντανιέλ), Κούρο(65΄Βαγενάς), Γιαννακόπουλος, Μπόντε(60΄Τσένος), Παλάσκας(70΄Δαλαμπύρας), Νάστας(46΄Χαρούλης), Αντωνόπουλος(55΄Κόλα)

*Η ρεβάνς της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης θα δοθεί την ερχόμενη Τετάρτη 19 Αυγούστου και ώρα 18:00 στη Φιλιππούπολη.

*«Μάτια» του Αχιλλέα Φαρσάλων ήταν χθες στον Παλαμά, όπου ο συνεργάτης του Γιάννη Μπουρνάκα Χρήστος Καπελιάνης παρακολούθησε τον αγώνα παρέα με τον διοικητικό της ΕΠΣΛ, Σταύρο Πουλαράκη.

*Ο...μαθητής Γιάννης Μάγγος κέρδισε τον... δάσκαλο Βάιο Καραγιάννη, με τον οποίο συνεργάστηκαν για πέντε χρόνια στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στη Β΄ και Γ' Εθνική κατηγορία.

*Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου και ώρα 6 μ.μ. θα ξεκινήσει την προετοιμασία του το εφηβικό τμήμα του Απόλλωνα Λάρισας, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μάγγου.

Όσοι είναι γεννημένοι τα έτη 2000, 2001, 2002 και επιθυμούν να εγγραφούν, μπορούν να παρευρίσκονται την παραπάνω ώρα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass