Και οι γυναίκες παίζουν χάντμπολ...

ΤΜΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ LARISSA HANDBALL CLUB

Δημοσίευση: 13 Νοε 2019 18:47

Με μεγάλη συμμετοχή έγινε το 1ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Κεντρικής Ελλάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς Βόλου κα πήραν μέρος 160 αθλητές από τις ομάδες: Λάρισα: Larissa Handball Club, Βόλος: Κένταυρος Αγριάς Βόλου, Λαμία: Αμφικτύονες Λαμίας και Ιωνικός Λαμίας υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή Κεντρικής Ελλάδας, Τσιάπα Ι.

Οι ηλικιακές κατηγορίες ήταν: προμίνι, μίνι, παμπαίδες Β, παμπαίδες Α’ παγκορασίδες Α’.
Η ομάδα της Λάρισας έδειξε ότι εδραιώνεται σε μια από τις κυρίαρχες δυνάμεις στο χάντμπολ ηλικιακών κατηγοριών στην Κεντρική Ελλάδα. Στα αγόρια είχε απολογισμό έξι νίκες και μία ήττα, με πολύ καλή εμφάνιση των Παμπαίδων Α’ (06-07), και μεγάλη νίκη εκτός έδρας έναντι των Αμφικτυόνων Λαμίας, αλλά και πιο εύκολη νίκη στον δεύτερο αγώνα έναντι του Ιωνικού Λαμίας.
Οι επιτυχίες έδωσαν ένα ψυχολογικό προβάδισμα, αφού στις 16/11 ξεκινούν οι υποχρεώσεις του επίσημου πρωταθλήματος Παμπαίδων Α’ Κεντρικής Ελλάδας με τη συμμετοχή των ομάδων που συμμετείχαν σε αυτό το τουρνουά προετοιμασίας.
Ο προπονητής της ομάδας Larissa Handball Club Βασίλης Γκουράβας ανέφερε ότι η φετινή χρονιά είναι μια ξεχωριστή χρόνια με πολλαπλούς στόχους, αφού η ομάδα του θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε επίσημα πρωταθλήματα Παμπαίδες Α και Παίδες, αλλά και με τη συμμετοχή κοριτσιών γεν. 2006-2007, Παγκορασίδες Α’, όπου θα κάνουν τα πρώτα βήματά τους στα βαθιά νερά, αφού μετρούν 20 μέρες σχηματισμού του ρόστερ που κρίνεται αν μην τι άλλο, ελπιδοφόρο για το χτίσιμο μιας γυναικείας ομάδας Χάντμπολ στη Θεσσαλία και στη Λάρισα που τόσα χρόνια έχει εκλείψει ως παρουσία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass