Τέλος ο Φραγκιάς, έρχεται ο Σκουρτόπουλος;

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2019 22:29

Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ από χθες βρίσκεται σε ανεύρεση προπονητή καθώς έλυσε τη συνεργασία της με τον Βασίλη Φραγκιά με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Φραγκιά. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία».
Το διαζύγιο δεν ήταν απρόσμενο καθώς μετά την ήττα από τον Ηρακλή υπήρχαν σκέψεις για αλλαγή προπονητή ή αλλαγή παικτών. Η ουσία είναι ότι ο Φραγκιάς ανέλαβε ένα δύσκολο έργο καθώς πήρε την ομάδα λιγότερο από ένα μήνα από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Αλλά επειδή σε μια ομάδα δεν μπορούν να φύγουν πλέον παίκτες, έφυγε ο προπονητής αλλά με ένα βελούδινο τρόπο.
Αντικαταστάτης του με μεγάλες πιθανότητες δείχνει να είναι ο μέχρι πρότινος ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο Σκουρτόπουλος είναι γνώριμος στο λαρισινό κοινό καθώς υπήρξε προπονητής πριν δύο χρόνια του ΓΣ Φάρου με εξαιρετική επιτυχία, αφού η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία.
Ο 54χρονος προπονητής έχει δουλέψει ως πρώτος προπονητής στη Δάφνη Δαφνίου, στο γυναικείο τμήμα του Παγκρατίου, στο Αιγάλεω (1994-97) και στον ΟΦΗ. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως βοηθός προπονητή (των Ντούσαν Ίβκοβιτς, Σάκοτα και Κατσικάρη) στην ΑΕΚ τις σεζόν 2000-2005 και στον Πανελλήνιο (του Αργύρη Πεδουλάκη) τη σεζόν 2005-2006.
Ξανά ως πρώτος προπονητής, τις σεζόν 2006-2008 ήταν στο ΑΟ Αιγάλεω, όπου παρέμεινε και για τη σεζόν 2008-2009, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008. Την περίοδο 2009-10 εργάστηκε στην ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου. Τη σεζόν 2010-11 αντικατέστησε τον Ηλία Ζούρο στον πάγκο του Πανελληνίου. Τον Ιανουάριο 2012 ανέλαβε τον Ίκαρο Καλλιθέας για το υπόλοιπο της σεζόν 2011-2012, ενώ τη σεζόν 2012-13 ξεκίνησε στον Πανιώνιο, όπου παρέμεινε μέχρι τον Νοέμβρη του 2012 και στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο 2013, ανέλαβε τον Κεραυνό Στροβόλου στην Κύπρο, όπου παρέμεινε και τη σεζόν 2013-2014. Τη διετία 2014-2016 προπόνησε την ομάδα του Ρεθύμνου.
Από τον Ιανουάριο του 2017 έως τα τέλη της σεζόν 2016-17 εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή στον Απόλλωνα Πατρών. Τον Ιούλιο 2017 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του ΓΣ Φάρου. Τον Οκτώβριο του 2017, προσλήφθηκε ως πρώτος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδας (2002) και Κύπελλο Ελλάδας (2001) με την ΑΕΚ.
Ως πιθανός αντικαταστάτης του Φραγκιά υποψήφιος είναι και ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο 57χρονος Χαλκιδαίος έχει δουλέψει ως προπονητής σε Α.Γ.Ε. Χαλκίδα, βοηθός προπονητή στον Αρη Θεσσαλονίκης, βοηθός προπονητή στο Μαρούσι, βοηθός προπονητή στη ρωσική Δυναμό Μόσχας, προπονητής στην ΑΕΚ, προπονητής στα Τρίκαλα, βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, προπονητής στον Άρη Θεσσαλονίκης, προπονητής στην τουρκική Αναντολού Έφες, προπονητής στον Προμηθέα Πατρών, προπονητής στον Άρη Θεσσαλονίκης.
Μια λύση που ακούστηκε ήταν ακόμα ο Στέργιος Κουφός.
Από σήμερα ο πρόεδρος Θόδωρος Ριζούλης αρχίζει τις συζητήσεις για την τελική επιλογή…

 

Παραμένουν μέχρι νεωτέρας...

Σύμφωνα με πληροφορίες παραμένουν μέχρι νεωτέρας στην ομάδα o Ρέινολντς και ο Φλόιντ. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανατροπή των δεδομένων…

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass