Ξανά στη σέντρα η Super League 2

*ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ. *ΠΕΡΙ ΤΙΣ 425.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ *ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (26-27/10) ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2019 15:50

«Λευκός» καπνός βγήκε από το χθεσινό Δ.Σ. της Super League 2 σχετικά με τα τηλεοπτικά και ως εκ τούτου το πρωτάθλημα μπαίνει ξανά στη σέντρα το επόμενο Σαββατοκύριακο (26-27/10) με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής.

Έπειτα από αναβολές επί αναβολών, το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, που βρισκόταν στον «αέρα», διευθετήθηκε με τις συμμετέχουσες ομάδες να αποδέχονται ομόφωνα την πρόταση της ΕΡΤ. Εκτός κεντρικής διαχείρισης έμεινε ο Απόλλων Σμύρνης, αφού οι άνθρωποί του θεώρησαν ότι υπάρχει τρέχουσα συμφωνία από την περσινή σεζόν και ως εκ τούτου αξιώνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονισθεί ότι οι Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα περιμένουν να εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα λόγω ονόματος και εμπορικότητας, με τη γιαννιώτικη ΠΑΕ να περιμένει 750.000 ευρώ να μπουν στα ταμεία της την ώρα που εκκρεμεί ακόμη αν η διοργανώτρια αρχή θα μοιράσει τα χρήματα διά του 11, λόγω της αποχώρησης του Απόλλωνα. Το ποσό που προκύπτει από την τελική προσφορά της ΕΡΤ, που αναλαμβάνει και την παραγωγή των αγώνων, ανέρχεται στις 425.000 ευρώ, μεικτά για κάθε ομάδα. Η προσφορά της ΕΡΤ, η οποία εστάλη εγγράφως στη Super League 2, ανέρχεται συνολικά στα 6.075.000 ευρώ (περάν του ΦΠΑ που θα το καλύψει εκείνη) για τη μετάδοση και την εμπορική εκμετάλλευση των αγώνων των 12 ομάδων. Η ΕΡΤ προσφέρει, παράλληλα, την κάλυψη των εξόδων της τηλεοπτικής παραγωγής, ως κίνηση καλής θέλησης. Από το ποσό των 6.075.000 ευρώ θα παρακρατηθεί το 19% (ΕΠΟ 5%, Super League 2 4%, Αστυνομία 10%). Η ανακοίνωση της Super League 2: «Κατά τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνάντηση της Super League 2, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής: 1. H επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος από τη 2η αγωνιστική, το Σαββατοκύριακο 26-27/10/2019 2. Από τις κατατεθειμένες προσφορές των εταιρειών τηλεοπτικής παραγωγής, κρίθηκε ως πιο συμφέρουσα αυτή της InaTVhd Broadcast Services 3. Αποδέχτηκε πρόταση διαφημιστικής εταιρείας για συνεργασία, με ποσοστό 20% για χορηγικό πρόγραμμα άνω των 150.000 ευρώ».

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Τ

α παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, με τα οποία θα δοθεί η συνέχεια στο πρωτάθλημα, είναι τα εξής:

Απόλλων Πόντου-Δόξα Δράμας

Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας

Χανιά-ΑπόλλωνΣμύρνης

Κέρκυρα-Παναχαϊκή

Εργοτέλης-Πλατανιάς

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass