ΑΕΛ-Παναιτωλικός: Βασίλης Φωτιάς

*ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2019 15:31

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής της Super League, το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου.

Στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και της ΑΕΚ με τον Βόλο ορίστηκαν διαιτητές από τον σύνδεσμο Μακεδονίας (Γιάννης Παπαδόπουλος και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης αντίστοιχα), το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία θα διευθύνει ο Φώτης Φωτιάδης από την Καστοριά, ενώ ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) θα «σφυρίξει» τον αγώνα του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος Βασίλης Φωτιάς, από τον Σύνδεσμο Πέλλας, απόφοιτος Πολυτεχνείου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών με μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης, που εργάζεται σε εταιρεία διαστημικών υπηρεσιών, ως σύμβουλος έρευνας και ανάπτυξης και κύριος μηχανικός δορυφόρων, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00 στο Γήπεδο Παναιτωλικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2018-2019, για τη Superleague, στον αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΛ 2-2 (11/02/2019) και το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 (14/04/2019) και τη σεζόν 2019-2020 το Ατρόμητος-ΑΕΛ 1-1 (25/08/2019). Βοηθοί του ο Νικόλαιος Πάγκαλος από τον σύνδεσμο Λασιθίου και ο Αντώνιος Δίπλαρης από τον σύνδεσμο Καρδίτσας. Τέταρτος θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης από την Ένωση Τρικάλων και διαιτητής VAR o Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), διαιτητής AVAR o Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών). Τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Αναλυτικά οι ορισμοί και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

19:30 Ολυμπιακός - ΟΦΗ Novasports 2 HD: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας), VAR: Κουμπαράκης (Θράκης), Σάββας (Σερρών), παρ.: Ταπρανζής (Αιτωλοακαρνανίας)

20:00 Παναιτωλικός - ΑΕΛ EΡΤ Sports HD: Φωτιάς (Πέλλας), Πάγκαλος (Λασιθίου), Δίπλαρης (Καρδίτσας), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Απτόσογλου (Αθηνών), παρ.: Νικολακόπουλος(Αθηνών)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

17:00 Ξάνθη - Άρης EΡΤ Sports HD: Καραντώνης (Ημαθίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), Χατζηνάκος (Δράμας), VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Καλαμπόκης (Αιτ/ νιας), παρ.: Βλάχος(Γρεβενών)

17:15 Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης Novasports 2 HD: Κουτσιαύτης (Άρτας), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), παρ.: Μητροφάνης(Αθηνών)

18:00 ΠΑΟΚ - Λαμία PAOK TV: Φωτιάδης (Καστοριάς), Ζήρδας (Αθηνών), Τζιουβάρας (Κοζάνης), VAR: Σέζος (Κιλκίς), Καρσιώτης (Κορινθίας), παρ.: Γκαιτατζής(Δράμας)

19:30 ΑΕΚ - Βόλος Novasports 1 HD: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Σινιοράκης (Χανίων), Φίλος (Βοιωτίας), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), Φωτόπουλος (Αθηνών), παρ.: Φαντόπουλος(Πειραιά)

19:30 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός EΡΤ Sports HD: Παπαπέτρου (Αθηνών), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Τζιώτζιος (Θράκης), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτ/νιας), παρ.: Σταθόπουλος(Αχαΐας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass