ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Ετοιμάζεται για επιστροφή η ΠΑΕ ΑΕΛ

* Άδεια θα έχουν οι παίκτες το Σαββατοκύριακο

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2015 11:52

 

Ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ που γίνεται στο Καρπενήσι και η ομάδα ετοιμάζεται για την επιστροφή που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη αφού γίνει πρωινή προπόνηση.

Στο διάστημα της παραμονής στο Καρπενήσι δεν μπόρεσαν να βγούνε συμπεράσματα για τη δυνατότητα της ομάδας αφού ουσιαστικά δεν δόθηκε κανένα φιλικό παιχνίδι παρά το γεγονός ότι αρκετές ομάδες ήταν στην ίδια τοποθεσία (Καλλιθέα, Τρίκαλα). Προφανώς μετά από επιθυμία του Σέρβου τεχνικού Ράτκο Ντόστανιτς αποφασίστηκε το μοναδικό φιλικό παιχνίδι να γίνει με μικτή ουσιαστικά ερασιτεχνών παικτών της Ευρυτανίας.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις ενώ μια τις επόμενες μέρες. Την Παρασκευή η ΑΕΛ θα δώσει φιλικό παιχνίδι στην Τσαριτσάνη με τον τοπικό Οικονόμο που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική κατηγορία και είναι η πρώην ομάδα του συνεργάτη του Ντόστανιτς Κώστα Κατσάρα.

Από κει και πέρα το Σαββατοκύριακο θα δοθεί άδεια στους ποδοσφαιριστές για να ξεκουραστούν από την προετοιμασία και θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς τη Δευτέρα 17 Αυγούστου. Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος άλλαξε και το προπονητικό πλάνο της προετοιμασίας αφού πέρυσι τέτοια εποχή θυμόμαστε τη διαμάχη μεταξύ του εκπροσώπου της πρώην μεγαλομετόχου εταιρίας Βαγγέλη Πλεξίδα και του τεχνικού Αλέκου Βοσνιάδη με αφορμή τα ρεπό των παικτών της ομάδας.

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ σχετικά με τον υποβιβασμό ή όχι της Κέρκυρας στη Β' εΕθνική κατηγορία έχει φέρει αγωνία και στην ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς ο εκπρόσωπος του πακέτου των μετοχών Αλέξης Κούγιας θέλει να αποκτήσει τον Λαρισαίο Τάσο Βενέτη. Σε περίπτωση που η Κέρκυρα υποβιβαστεί στη Β' Εθνική κατηγορία θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή του.

Σχετικά με τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

Βαριά ήττα

της εθνικής παίδων

Νέα βαριά ήττα γνώρισε η εθνική μπάσκετ των Παίδων (U16), αυτή τη φορά από την Τουρκία, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Κάουνας. Η ελληνική ομάδα έχασε 87-63 στην πρεμιέρα της Β΄ φάσης και βρίσκεται στην τελευταία θέση του 5ου ομίλου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες της με την Αγγλία (11/8, 16:45) και τη Γερμανία (12/8, 14:30) για να κατακτήσει την τέταρτη θέση και να προκριθεί στους "8".

Τα δεκάλεπτα: 9-28, 31-49, 52-67, 63-87

ΕΛΛΑΔΑ (Τούφας): Γιανναράς 6, Μωραϊτης 25 (11ρ), Κάπρης, Καλαϊτζάκης 13, Δημητρακάς 2, Ψάρας 3 (3 α), Φωτόπουλος, Δομπρογιάννης, Καμπουρίδης, Λιούνης 11 (7ρ), Μέλιος, Βλαγκόγιας

ΤΟΥΡΚΙΑ Ακιούζ 1, Σιπάχι 6, Κονούκ 5, Τουρσέν 2, Αβσάρ 9, Αφσάρ 9, Μπιτίμ 32 (11ρ, 5 α), Κουρνάζ 6, Μουσταφά 6, Ντουράν 7 (18ρ), Απαϊντίν

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass