Το βόλεϊ στον χώρο του μάρκετινγκ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ:

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2019 20:19

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.) στο πλαίσιο του χορηγικού της προγράμματος για την ονοματοδοσία των πρωταθλημάτων της και για τη λειτουργία των κλιμακίων της (αγοριών - κοριτσιών), απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος σε κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο για αρωγή στους παραπάνω αναφερόμενους σκοπούς της .

Ο πρόεδρός της Αστέριος Πατσιαούρας μιλώντας χθες στην «Ε» τόνισε ότι το βόλεϊ αρχίζει και αναπτύσσει σημαντική δυναμική και φαίνεται από τον αριθμό των παιδιών που ασχολούνται με το άθλημα σε όλη την Κεντρική Ελλάδα. Παράλληλα είπε ότι ήρθε η στιγμή που το άθλημα πρέπει να μπει δυνατά στον χώρο του μάρκετιγκ για να μπορέσει να εξασφαλίσει πόρους μέσω των χορηγών για όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει. Πιστεύει ότι με τη βοήθεια κυρίως της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων θα αναπτύξει τις δράσεις που χρειάζονται ώστε το άθλημα τα άθλημα να βρεθεί στην πρώτη γραμμή. Ο Αστέριος Πατσιαούρας είναι μέλος ΕΕΠ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διδάσκει το μάθημα της Πετοσφαίρισης στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Είναι κάτοχος πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακού (Mag. Phil) και διδακτορικού (Dr. Phil) του Πανεπιστημίου Alma Matter Rudolphina Uni Wien στην αθλητική ψυχολογία.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass