Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα

*ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ *ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2019 22:34

Το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ μπορεί να βρίσκεται στην 3η αγωνιστική, αλλά για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ τώρα ξεκινάει, καθώς οι δύο προηγούμενοι αγώνες μάλλον αποτέλεσαν «κρας τεστ» για την κατηγορία, αφού οι ήττες από Προμηθέα Πατρών (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός) ήταν αναμενόμενες.

Οι εμφανίσεις όμως της ομάδας προβλημάτισαν την τεχνική ηγεσία και για τον λόγο αυτό έφυγε ο Μπέικερ για να προστεθεί ο Χάρις. Έγινε η πρώτη αλλαγή Αμερικανού παίκτη από τις τρεις που έχει δικαίωμα μια ομάδα στον πρώτο γύρο. Τα πρώτα συμπεράσματα, όπως είδαμε, για την ομάδα μέχρι τώρα είναι ότι δεν παίρνει πόντους από την περιφέρεια. Ο Σκότι Ρέινολντς μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ έχει ίσως το πιο ακριβό συμβόλαιο. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είχε την ατυχία να μην είναι καλός και ο Παπαντωνίου. Αν η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ δεν πάρει πόντους από την περιφέρεια (παρά τη μέχρι τώρα απόδοση-έκπληξη του Μπερχαμενέσκελ) στον αγώνα με τον Άρη την Κυριακή στο Κλειστό της Νεάπολης (18.00) τότε θα έχει σοβαρά προβλήματα. Από την ομάδα φάνηκε ότι έλειψαν τα δυνατά φιλικά παιχνίδια και η κανονική προετοιμασία, μιας και πήρε τη συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του αθλήματος στη χώρα την τελευταία στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι από τον αγώνα με τον Άρη θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο για να μπορέσει να ικανοποιήσει και τον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Ο Θοδωρής Τσιλούλης για το ματς κόντρα στον Άρη τόνισε: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από δύο ήττες και αυτό κάνει πιο επιτακτική τη νίκη μας κόντρα στον Αρη. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και πρέπει να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, με εμπειρία και μεγάλη ιστορία, αλλά εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να τα καταφέρουμε». Για το αν μπορεί να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, απάντησε: «Σαφέστατα και μπορεί και αυτό το ξέρουμε όλοι μας. Απλά, είμαστε ακόμη μια νέα ομάδα που τώρα γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία αλλά είναι μια πραγματικότητα. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι, ώστε να έρθουν και οι νίκες». Για το τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα, ο Λαρισαίος γκαρντ ήταν κάθετος: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε αμυντικά. Να γίνουμε πιο επιθετικοί στην άμυνά μας, πιο πιεστικοί, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Αν το κάνουμε, θα καταφέρουμε να βρούμε εύκολα καλάθια και αυτό θα μας δώσει την ψυχολογία που χρειαζόμαστε».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass