Χάρις αντί Μπέικερ...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2019 16:26

Άρχισε ένας μίνι ανασχηματισμός(;) στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ με αφορμή τις δύο συνεχόμενες ήττες από Προμηθέα Πατρών και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας, που ήταν αναμενόμενες, ωστόσο οι εμφανίσεις της λαρισινής ομάδας δεν ήταν ό,τι καλύτερο.

Η πρώτη αλλαγή είναι ο Χάρις στη θέση του Τζάστιν Μπέικερ, που ήρθε στη Λάρισα από τον Λίβανο και συγκεκριμένα την ομάδα Σαγές έχοντας όμως εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στον Πανιώνιο. Ο Νταρνέλ Χάρις γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1992 στο Μιλγουόκι και έχει ύψος 2.03. Είναι απόφοιτος του κολεγίου Μιντλ Τένεσι, ενώ έχει παίξει στις βελγικές Σαρλερουά και Λιέγη. Πέρσι αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Πανιωνίου και υπό τις οδηγίες πάλι του Βασίλη Φραγκιά, έχοντας 10,1 πόντους και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 23 ματς. Εκτός από τις αγωνιστικές του επιδόσεις εντυπωσίασε και για το μαλλί του, αλλά στη φωτογραφία που τον παρουσίασε η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ έχει νέο λουκ. Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τον Τζάστιν Μπέικερ για τη συνεργασία. ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ δεν ξεχνάει τις ρίζες της και χθες παίκτες της ομάδας (Βαβάτσικος και Μπλέικ) πήγαν σε σχολεία της Αγιάς, όπου έπαιξαν μπάσκετ με μαθητές και καθηγητές, ενώ τους κάλεσαν όλους να παρακολουθήσουν το κυριακάτικο ματς στις 18:00 στο Κλειστό της Νεάπολης κόντρα στον Άρη. Τη μετακίνηση των μαθητών από την Αγιά στην Λάρισα και την επιστροφή τους ανέλαβε η ΚΑΕ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass