ΑΕΛ: Καθιστούμε υπεύθυνους τους κ. Περέιρα και Τριτσώνη

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2019 15:43

Έντονη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τον ορισμό των βοηθών διαιτητών κ. Απτόσογλου και Μπαλτά, καθώς και του διαιτητή VAR κ. Ζαχαριάδη στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οι «βυσσινί» εξέδωσαν δύο ανακοινώσεις στις οποίες επισημαίνουν ότι οι συγκεκριμένοι διαιτητές κατά το παρελθόν «αποδεδειγμένα έχουν αλλοιώσει αποτελέσματα αγώνων της ΑΕΛ εις βάρος της» και καθιστούν «προσωπικά υπεύθυνους τους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη για αυτή την επιλογή».

Η πρώτη ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ ορίσθηκαν ως βοηθοί διαιτητών οι κ. Απτόσογλου (Αθηνών) και Μπαλτάς (Αχαΐας).

Καθιστούμε προσωπικά υπεύθυνους τους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη για αυτή την επιλογή, αφού ο μεν Απτόσογλου είναι ο βοηθός διαιτητή (για τον οποίον είχαμε ζητήσει τη διαγραφή του) ο οποίος μαζί με τον διαιτητή Λάμπρου είχαν συνδιαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα Ξάνθη-ΑΕΛ με τη χειρότερη διαιτησία που έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο δε Μπαλτάς είναι γνωστό σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι είναι αδελφικός φίλος με τον περιβόητο Ντάσιο, που μαζί με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο, τον άμεσο συνεργάτη του Μελισσανίδη, αυτόν που μαζί επισκέφθηκαν για να δώσουν σιροπιαστά Κωνσταντινουπόλεως τον Ελβετό διαιτητή του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, έχουν αδυναμία να περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα και να κάνουν διακοπές, κατά σύμπτωση όμως όταν έχουν εκλογές οι τοπικές ΕΠΣ.

Ειδικά στις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας Παπαδόπουλος-Ντάσιος-Μπαλτάς ήταν αχώριστοι.

Ευχόμεθα με τη διαιτησία τους να διαψεύσουν τις δικαιολογημένες ανησυχίες μας και να τους χειροκροτήσουμε, ειδάλλως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Την ανακοίνωσή μας θα κοινοποιήσουμε και στους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη».

Η δεύτερη ανακοίνωση:

«Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι εκτός των Απτόσογλου-Μπαλτά, στο VAR ορίσθηκε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, ο οποίος στον περσινό ημιτελικό της ΑΕΛ με την ΑΕΚ σε απόσταση δύο μέτρων έκανε πως δεν είδε τη γροθιά στον ποδοσφαιριστή μας Αγκάνοβιτς με αποτέλεσμα να πάρει την μπάλα ο Μασούντ και να πετύχει το γκολ της ΑΕΚ.

Δηλαδή στο παιχνίδι του Σαββάτου έχουμε απέναντί μας δύο βοηθούς διαιτητών και έναν χειριστή VAR που αποδεδειγμένα έχουν αλλοιώσει αποτελέσματα αγώνων της ΑΕΛ εις βάρος μας και ειδικά ο χειριστής VAR ο Ζαχαριάδης έχει βοηθήσει την ΑΕΚ να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αντί της ΑΕΛ.

Ειλικρινά έχουμε αγωνία για τη διαιτησία του αγώνος μας με την ΑΕΚ και ευχόμαστε να διαψευστούμε.

Και αυτή την ανακοίνωση την κοινοποιούμε και στους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη.

Υ.Γ. Δυστυχώς ο κ. Περέιρα και ο κ. Τριτσώνης δεν έχουν αντιληφθεί ότι ορίζοντας ξένους διαιτητές σε κάποια ματς ντέρμπι, το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, το ποιος θα βγει στην Ευρώπη, το ποιος θα πάρει το Κύπελλο και το ποιοι θα υποβιβασθούν, θα το καθορίσουν οι Ελληνες διαιτητές αυτών των ματς, γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τώρα που ο κόσμος γυρίζει στα γήπεδα από τα οποία τον είχαν διώξει από το 1996 ο Θωμάς Μητρόπουλος, ο Σωκράτης Κόκκαλης και οι λοιποί και προσπαθούν να τους διώξουν πάλι οι Παπαδόπουλοι, οι Λάμπρου, οι Απτόσογλου κ.λπ.».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass