«Κέρδισαν τον σεβασμό όλων μας για άλλη μία φορά»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΕΨΥΠΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2019 15:37

Με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου από τη ΘΕΨΥΠΑ Λάρισας στο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας που συνδιοργανώθηκε από την Ε.Π.Ο. και την ΕΔΡΑ ΚΣΔΕΟ, η βουλευτής Λάρισας κ. Ευαγγελία Λιακούλη έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με μεγάλη συγκίνηση, παρακολούθησα την ομάδα της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης και Αποκατάστασης να στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδας στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5x5 των ΑμεΑ με ειδικές ικανότητες, που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Βεβαίως, το τεράστιο και βαθιά ανθρωπιστικό έργο της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. είναι γνωστό εδώ και καιρό και πλέον πανθομολογούμενα έχει κατακτήσει τη θέση που του αξίζει στον χώρο της ψυχικής υγείας.

Η αποασυλοποίηση των ψυχικά πασχόντων ασθενών μέσα από τη ΘΕΨΥΠΑ, έδωσε έμφαση στην προσομοίωση της ζωής τους σε μια κανονική καθημερινότητα, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι σήμερα να μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή, σε κάθε έκφανσή της, ζώντας σε δομές που διασφαλίζουν ανθρώπινες συνθήκες και τους βοηθούν στην κοινωνική ένταξή τους.

Η πρόσφατα μεγάλη διάκριση της ομάδας της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α δεν ήταν λοιπόν, παρά το απαύγασμα της πολυσχιδούς, κοινωφελούς και ανθρωπιστικής δράσης του ΔΣ, των στελεχών και των εργαζομένων της, που προσφέρουν άοκνα τη στήριξή τους και διακρίνονται για το έργο τους

Οι άνθρωποι που φιλοξενούνται στις δομές, δεν χρειάζονται τη ρηματική στήριξη όλων μας, αλλά πρωτίστως επιζητούν τον σεβασμό μας.

Με το πρόσφατο επίτευγμά τους, τον κέρδισαν για άλλη μια φορά…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass