Γρηγορίου: Πώς κερδίσαμε τον Αρη...

*«Διπλή η χαρά της νίκης»- «Να ταυτιστεί ο κόσμος με την ομάδα»

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2019 22:48

Η νίκη της ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη με 3-2 και η απίθανη ανατροπή από 0-2 ήταν το γεγονός της 5ης αγωνιστικής ημέρας στη Super League.

Πρωταγωνιστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι: Νούνιτς (με δύο γκολ), Γουάρντα (με ένα), Κρίστινσον και Φατιόν(που ο ένας με τα χέρια και ο άλλος με τα πόδια ήταν... δίδυμο τερματοφυλάκων στην ομάδα). Στους πρωταγωνιστές όμως συγκαταλέγεται και ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος μας είπε: «Για μένα η χαρά της νίκης σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΛ είναι διπλή. Μια ως προπονητής και μία ως Λαρισαίος. Κάνω περήφανους και τους συγγενείς μου στην πόλη. Είχαμε κάτι σαν γιορτή στο σπίτι όταν επέστρεψα (σ.σ. γέλια). Αλλά αυτή η νίκη είναι παρελθόν. Τον Μάιο θα κάνουμε το ταμείο εκεί θα φανεί αν είμαστε κερδισμένοι ή χαμένοι. Αυτή η νίκη πέρασε». *Πάντως τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάνω σας... «Προτιμώ να μιλάω μετά από ήττες παρά μετά από νίκες». *Είδαμε να παίζει η ομάδα ένα 3-4-3 με τον Μιλοσάβλιεβιτς στα δεξιά και να γυρνάει το παιχνίδι... «Πραγματικά προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις εκ των έσω. Δεν είχαμε τον Ασούμπρε και τον Φιλίπποβιτς με αποτέλεσμα να πρέπει να βρούμε από τους παίκτες που έχουμε τις λύσεις. Είδαμε ότι τα μπακ του Άρη δεν ήταν σε καλή μέρα και έπρεπε να παίξει ο Γουάρντα στα πλάγια με έναν ακόμα. Επιλογή ήταν ο Μιλοσάβλιεβιτς που πήγε περίφημα». *Επίσης σας δικαίωσε η επιλογή του Νούνιτς αντί του Ντάουντα που ήρθε σαν... blue chips στη ομάδα.. «Οι επιλογές δεν γίνονται με βάση τα συμβόλαια αλλά με αυτά που βλέπουμε στην προπόνηση και την ανάλυση, το κυριότερο του αντιπάλου. Μπορεί να ήταν με τον Άρη ο Νούνιτς αλλά σε ένα άλλο παιχνίδι να υπάρξει κάτι άλλο... Υπολογίζω όλους τους παίκτες, όμως σας είπα νωρίτερα τα κριτήριά μου». *Φαινόμενο ο Μόρας που σε ηλικία 38 χρονών είναι από τους καλύτερους της ομάδας... «Επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης και παράδειγμα προς μίμηση για όλους, όχι μόνο στην ΑΕΛ αλλά και σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανεξαρτήτου ηλικίας ο καλύτερος πάντα παίζει και ο Μόρας θα δώσει παράδειγμα και σε άλλους παίκτες». *Κάτι σαν τον Σκόλα που εντυπωσίασε στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ... «Το ποδόσφαιρο είναι πιο δύσκολο από το μπάσκετ, γιατί στο μπάσκετ υπάρχουν πολλές αλλαγές και μπορεί να ξεκουράζεται ένας παίκτης ενώ έχει μικρότερες αποστάσεις». *Και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ... «Δύσκολος αντίπαλος, μεγάλη ομάδα και εμείς θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο και πιστεύω ότι στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε να ταυτιστεί ο κόσμος με την ομάδα, γιατί μέχρι τώρα οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά. Θεωρώ ότι θα τον έχουμε κοντά μας στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ γιατί βλέπει την προσπάθειά και έχει το συναίσθημα της συμμετοχής. Ένα σύνθημα άκουγα όταν ερχόμουν στην πόλη μου ‘’Μόνη δε θα σ’ αφήσω’’ και οι φίλαθλοι δεν θα μας αφήσουν μόνους».

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Συνολικά κόπηκαν στα επτά παιχνίδια που έγιναν, 74.486 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα να ανέρχεται στα 10.640. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Ατρόμητος-Παναιτωλικός που δηλώθηκαν 1.206 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στον αγώνα Ολυμπιακός-Λαμία 21.123 εισιτήρια. Στον αγώνα Άρης-ΑΕΛ δηλώθηκαν 12.134 εισιτήρια. Αναλυτικά τα εισιτήρια της 5ης αγωνιστικής: Άρης – ΑΕΛ 12.134 εισιτήρια Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1.206 εισιτήρια Ολυμπιακός – Λαμία 21.123 εισιτήρια ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 3.326 εισιτήρια Ξάνθη – Βόλος 1.365 εισιτήρια Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 2.756 εισιτήρια ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 32.576 εισιτήρια

Οι τρεις νίκες του Γουάρντα

ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Αμρ Γουάρντα έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Άρη. Όλες στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Και τις τρεις έχει φύγει νικητής, με διαφορετική ομάδα κάθε φορά! Και όλα αυτά σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου! Τα τρία παιχνίδια: 21.10.2018: Άρης - ΠΑΟΚ 1-2 (μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και υπέπεσε σε πέναλτι που έχασε ο Άρης) 14.04.2019: Άρης - Ατρόμητος 0-2 (βασικός, βγήκε αλλαγή λίγο πριν από το τέλος του αγώνα) 28.09.2019: Άρης - ΑΕΛ 2-3 (βασικός, έδωσε μια ασίστ, πέτυχε και το νικητήριο γκολ, βγήκε αλλαγή λίγο πριν από το τέλος του αγώνα).

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass