ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-0

Φιλική ήττα γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας

* Δεκαεννιά παίκτες χρησιμοποίησε ο Γιάννης Μάγγος

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2015 10:22

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη προχθές στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας του Βόλου, ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την ήττα από τη Νίκη με σκορ 4-0.

Και μπορεί η ομάδα της Φιλιππούπολης να δέχθηκε στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας πάλι τέσσερα τέρματα, όμως ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος

που χρησιμοποίησε συνολικά 19 ποδοσφαιριστές, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, διότι από τα λάθη που έγιναν μπορεί να υπάρξει βελτίωση μέσω των προπονήσεων.

Η Νίκη άνοιξε το σκορ στο 12′, όταν ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Κουρδή, ενώ στην επαναφορά ο Αζίζ δοκίμασε το πλασέ και ο Κρεββατάς (πρώην παίκτης του Μαχητή Τερψιθέας), με προβολή έγραψε το 1-0 υπέρ της Νίκης.

Στο 26′ ήταν η σειρά του Απόλλωνα να απειλήσει, όταν ο Χαρούλης βρέθηκε ολομόναχος μέσα στην περιοχή της Νίκης, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση, πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σταυράκη.

Πάλι ο Απόλλωνας στο 37΄με τον Κούρο, προσπάθησε να γίνει απειλητικός προς την εστία της Νίκης, χωρίς όμως το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου στο 43΄, ο Κανελλόπουλος πάνω στην προσπάθειά του εντός της περιοχής του Απόλλωνα, ανατράπηκε από τον Κουρδή. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος, κάνοντας δύο τα τέρματα της Νίκης(2-0).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53′ ο Μπαλαράμπε, κατάφερε να μπει μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα και με αριστερό πλασέ από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κουρδή, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Και στο 63΄ ο Αποστολίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από μεταβίβαση του Πασκούλεφ, σημείωσε το τελικό 4-0.

Σε μία από τις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού, ο Θανάσης Παλάσκας, επιχείρησε εντυπωσιακό ψαλιδάκι στο 86΄, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ. Το παιχνίδι έγινε παρουσία 1.000 φιλάθλων, με διαιτητή τον Βολιώτη Δημ. Γκόλια.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(Λεωνίδας Μπίλλης)

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Κανταρτζής, Ναουμίδης, Καρατάσιος, Μέτσε, Αζίζ, Ταουτσάνης, Κανελλόπουλος, Κρεββατάς

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παπουρτζής, Αλεξανδρής (78′ Λάμπρου), Πασκούλεφ, Αναστασίου, Ευθυμίου (78΄ Ατζούρης), Γιουβανέλης, Γεωργιάδης, Γκίκας, Αποστολίδης, Κόλα, Μπαλαράμπε

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ(Γιάννης Μάγγος): Τάσος Κουρδής, Νάσης (62΄ Αποστολίδης), Γιαννακόπουλος (66΄ Σάλας), Κολιός, Φλώρος (46΄ Σκάκος), Ευσταθιάδης (46′ Γιώργος Κουρδής), Παλάσκας, Χαρούλης (84΄ Θεοχάρης), Κούρο (46΄ Tabrizi), Αντωνόπουλος (46΄ Νάστας), Μπόντε (60′ Τσένος)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass