Πανέτοιμος για νίκη ο Απόλλων Λ.

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 *ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (16:00)

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2019 22:54

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα της Super League 2 θέλει να κάνει σήμερα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος υποδέχεται στις 16:00 στη Φιλιππούπολη την Κέρκυρα.

Οι «κυανόλευκοι» είναι το λογικό φαβορί για να επικρατήσουν, όμως σε καμία περίπτωση οι παίκτες δεν πρέπει να θεωρήσουν πως θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα, παρά τα προβλήματα των φιλοξενουμένων.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπίζιου, ο οποίος επέστησε την προσοχή: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει πολλές παγίδες και οφείλουμε να αγωνιστούμε με την πρέπουσα σοβαρότητα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και μας ενδιαφέρει το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και κερδίζει αυτός που είναι καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο προπονητής μας κ. Μπελά επανηλειμμένα τόνισε στους ποδοσφαιριστές μας πως η ανωτερότητα φαίνεται μέσα στο γήπεδο και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα ιδανικό ξεκίνημα».
Από αγωνιστικής πλευράς, σημαντική είναι η απουσία του Δημήτρη Λίταινα, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία στα φιλικά παιχνίδια, όμως στάθηκε άτυχος λόγω τραυματισμού και θα απουσιάσει από τη σημερινή αναμέτρηση.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Καρρίκι, Βαγενάς, Μπρέμπος, Τασιούλης, Μπαστακός, Καμπέρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Νύκταρης, Κοσμίδης, Μπιμάι, Σιφναίος, Καρατάσιος, Γκουστάβο Σάντος, Νούσιος, Ναζίμ, Σουλιώτης, Γκέκας και Βασιλειάδης.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ
Θετικό αποτέλεσμα θέλει να αποσπάσει η Κέρκυρα στη Λάρισα και οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής κ. Λεωνίδας Βόκολος για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, είναι οι εξής: Παγκράτης, Κολιοφούκας, Γενιτσαρίδης, Pedro, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Τσιμπούκας, Ζερβόπουλος, Κρητικός, Παυλής, Γεωργακόπουλος Κ., Γεωργακόπουλος Π., Πιαστόπουλος, Μίσκου, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Βουτσελάς, Herve, Βλάχος, Λεπενιώτης.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Γιώργος Λάμπρου από την Ένωση Εύβοιας ορίστηκε να διευθύνει τον σημερινό αγώνα του Απόλλωνα με την Κέρκυρα.
Συνεργάτες του θα είναι η κ. Μαρία Δέτση από την Ένωση Αθηνών και ο κ. Δαυίδ Πριονάς από την Ένωση Εύβοιας. Τέλος, 4ος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Στράτος Μαχαίρας της ΕΠΣ Αθηνών, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(1η αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
16:00 Απόλλων Λ.-Κέρκυρα
ΑΥΡΙΟ
16:00 Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης
16:00 Απόλλων Πόντου-Κισσαμικός
16:00 Απόλλων Σμύρνης-Εργοτέλης
16:00 Παναχαϊκή-ΠΑΣ Γιάννινα
16:00 Πλατανιάς-Λεβαδειακός

Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ ο αντιστράτηγος ε.α. Γιάννης Τόλιας
Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι Υπεύθυνος Ασφαλείας αναλαμβάνει ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και Επίτιμος Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Θεσσαλίας, κ. Γιάννης Τόλιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass