Ρίχνονται στην... πισίνα τα κορίτσια του ΝΟΛ

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (19:00) ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ *ΣΤ. ΧΑΣΙΩΤΗΣ: ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2019 0:52

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Στην… πισίνα ρίχνονται σήμερα τα κορίτσια του ΝΟΛ, όπου αγωνίζονται στην Πάτρα στις 19:00 με τη ΝΕ Πατρών, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής πόλο γυναικών.


Η λαρισινή ομάδα που έκανε εντυπωσιακές μεταγραφές και θέλει να πετύχει κάτι καλύτερο εκτός της παραμονής, ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Πελοποννήσου με στόχο να κάνει ένα νικηφόρο ξεκίνημα.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Στέλιου Χασιώτη, ο οποίος με τον Χρήστο Τουλουμτζίδη θα συνοδεύσουν την ομάδα: «Έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία, γνωρίζοντας πως κάθε ματς παρουσιάζει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπου όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πως χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τα κορίτσια προετοιμάστηκαν κατάλληλα κάτω από τις οδηγίες του Σπύρου Τσιάρα και ευελπιστούμε να κάνουμε ένα νικηφόρο ξεκίνημα».
Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα στις 11 το πρωί από τη Λάρισα για την Πάτρα και συμπεριλήφθησαν σε αυτή, οι παρακάτω παίκτριες: Ελένη Γούλα, Βασιλική Τσιάρα, Βίκη Χασιώτη, Αθηνά Κολτσίδα, Μελίνα Καρυπίδου, Ηρώ Καρυπίδου, Αναστασία Πατούνα, Ιωάννα Τουλουμτζίδου, Ευγενία Πουσνίκοβα, Μαρία Πετάση , Ελίζα Τερζή και Ραφαέλα Λαμπρονίκου.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τα φώτα… ανάβουν λοιπόν σήμερα, οι πισίνες είναι έτοιμες να υποδεχθούν τον κόσμο και η πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών είναι γεγονός.
Οι 9 ομάδες είναι έτοιμες για την έναρξη του 22ου πρωταθλήματος, με την πρώτη αγωνιστική να περιλαμβάνει 4 αγώνες, από δύο για κάθε όμιλο.
Στον Α’ όμιλο, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΝΟ Ρεθύμνου στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, ΑΝΟΓ και Εθνικός Πειραιά μάχονται, σε έναν αγώνα βγαλμένο από τον μικρό τελικό του περσινού πρωταθλήματος. Ρεπό έχει ο δευτεραθλητής ΝΟ Βουλιαγμένης.
Στον Β’ όμιλο, ο Πανιώνιος επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία και υποδέχεται τον Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ η ΝΕ Πατρών θα κοντραριστεί στο «Αντ. Πεπανός» με τον Ν.Ο.Λάρισας.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
15:30 ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός (Ηρακλείου)
16:00 ΑΝΟ Γλυφάδας – Εθνικός Πειραιά (Γλυφάδας)
*Ρεπό: ΝΟ Βουλιαγμένης
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
18:00 Πανιώνιος – Νηρέας Χλαναδρίου (Ν. Σμύρνης)
19:00 ΝΕ Πατρών – ΝΟ Λάρισας («Αντ. Πεπανός»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass