Με καλή ψυχολογία η ΑΕΛ στο Χαριλάου

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ (17:15) - ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΖΙΖΙΤΣ, ΦΙΛΙΠΟΒΙΤΣ - ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2019 22:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά τη σημαντική νίκη επί της Ξάνθης με 3-0 και την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, η ΑΕΛ θέλει να δώσει αύριο συνέχεια στις επιτυχίες, στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.
Θα αγωνιστεί στο Χαριλάου με τον Άρη στις 17:15, σ’ ένα ματς όπου οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ καλά πως χρειάζεται να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουν τον στόχο τους.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους «κίτρινους», που προέρχονται από ισοπαλία 2-2 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται πως θα έχουν τη συμπαράσταση πολλών φίλων τους.


Όμως η ΑΕΛ είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, και αυτός που θα είναι πιο ψύχραιμος και θα υποπέσει στα λιγότερα λάθη, θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για να επικρατήσει.
Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ζίζιτς και Φιλίποβιτς, ενώ ο Ασούμπρε ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του, όμως δεν είναι 100% έτοιμος.
Από κει και πέρα, επανέρχεται ο Ζίφκοβιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα, μάλλον θα έχει το ίδιο σχήμα όπως και στον αγώνα με την Ξάνθη, στο AEL FC ARENA.
Αν γίνουν, θα γίνουν μία ή δύο αλλαγές και θα το αποφασίσει ο κ. Γρηγορίου, μετά τη σημερινή προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 5.30 το απόγευμα, και ακολούθως θα συγκροτηθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.
ΤΕΡΖΗΣ: Η ΑΕΛ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ
Ο προπονητής του Άρη Αποστόλης Τερζής σε χθεσινές δηλώσεις του για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ τόνισε τα εξής: «Όλα τα παιχνίδια θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και η Λάρισα διαθέτει καλή ομάδα, πήρε μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στην Ξάνθη και παίζει με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τους άλλους. Ετοιμαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη, θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Είναι απαραίτητο να διαχειριστούμε το πρέπει για τη νίκη. Δεν μας αγχώνει, οφείλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Η Λάρισα δεν κάνει μόνο άμυνα. Πήρε αξιόλογους παίκτες στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Ξέρουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους και τι κάνουν στο γήπεδο. Είναι πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος. Θα χρειαστεί υπομονή κι ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε»».
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Η Super League 1 ανακοίνωσε την αλλαγή ώρας, στο αυριανό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Ατρόμητο Αθηνών και τον Παναιτωλικό.
Ο αγώνας θα αρχίσει λοιπόν στις 19:00 αντί για τις 20:00, που ήταν αρχικά προγραμματισμένος.
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ Η Κ-19 ΤΗΣ ΑΕΛ
Με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στο δημοτικό γήπεδο της Πυλαίας θα αγωνιστεί μεθαύριο Κυριακή και ώρα 13:00, η Κ-19 της ΑΕΛ. Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass