«Λαρισοκρατούμενος» ο 3ος όμιλος της Γ' Εθνικής

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2019 15:44

Με το τοπικό ντέρμπι του Νομού Λάρισας, που διεξήχθη στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" της Τσαριτσάνης, άρχισε την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο 3ος όμιλος, στον οποίο μετέχουν οι δύο εκπρόσωποι του λαρισαϊκού ποδοσφαίρου, παρουσιάζει και μία άλλη πτυχή που τον καθιστά "λαρισοκρατούμενο": Αυτή δεν είναι άλλη από την καταγωγή των προπονητών των 14 ομάδων, καθώς πέντε εξ αυτών είναι Λαρισαίοι, ενώ άλλοι δύο έχουν συνδεθεί ουσιαστικά με ομάδες του Νομού Λάρισας. Αναλυτικά, οι τεχνικοί ηγέτες των ομάδων του 3ου ομίλου: Οικονόμος Τσαριτσάνης: Γιάννης Τσακμακίδης (Λαρισαίος). Ηρακλής Λάρισας: Χρήστος Χατζηλιάδης (Λαρισαίος). ΑΟ Σελλάνων: Γιάννης Μπουρνάκας (Λαρισαίος). Ατρόμητος Παλαμά: Δημήτρης Παραφέστας (Λαρισαίος). Διαγόρας Στεφανοβικείου: Μιχάλης Ζιώγας (Λαρισαίος). ΓΣ Αλμυρού: Στέλιος Αρσένος. Θησέας Αγριάς: Απόστολος Μπακάλης Μετέωρα Καλαμπάκας: Σπύρος Ευαγγέλου. Διγενής Νεοχωρίου: Bασίλης Γκούμπλιας Πιερικός: Απόστολος Στύλος (αγωνίσθηκε από τον Ιανουάριο 2009 έως τον Μάιο 2011 στην Δ' Εθνική με τα χρώματα του ΑΣ Πυργετού και είναι ο πρώτος σκόρερ του στο πρωτάθλημα αυτό με 34 γκολ σε 61 συμμετοχές). ΑΕ Καρίτσας: Aλέξανδρος Κούρτογλου (διατέλεσε μέλος της προπονητικής ομάδας του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ και ο θείος του Βαγγέλης είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, στα μέσα της δεκαετίας του '70, και συγκεκριμένα κατά τη διετία 1974-1976). Δίας Δίου: Τάσος Ιωαννίδης. ΑΠΟ Αταλάντης: Συμεών (Μάκης) Ζαχαρόπουλος. Ποταμιά Μεγ.Χωριού: Γιάννης Φλωράκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass