Τρίτος στην Ελλάδα ο ΕΟΣ Λάρισας

ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2019 16:13

Μια καταπληκτική χρονιά ολοκληρώθηκε και φέτος για τον ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ με τεράστιες διακρίσεις στο αλπικό σκι και στα βόρεια αθλήματα, με αποτέλεσμα φέτος να κατακτήσει την 3η θέση σε όλη τα Ελλάδα με 972 βαθμούς.

Πρώτος ήταν ο ΕΟΣ Βόλου με 1.327 βαθμούς και δεύτερος ο ΕΟΣ Νάουσας με 967 βαθμούς. Γι’ αυτή τη διάκριση του θα βραβευτεί στον Βόλο σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει αρχές Οκτωβρίου. Ο σύλλογος βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, αφού εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται σταθερά στην πρώτη εξάδα της πανελλήνιας κατάταξης συλλόγων στα αλπικά αγωνίσματα και με τη συστηματική δουλειά που γίνεται τα τελευταία οκτώ χρόνια στις ακαδημίες βελτιώνει τη θέση του κάθε χρόνο με αποτέλεσμα να ανταγωνίζεται συλλόγους με ιστορία, όπως είναι η Νάουσα, ο Βόλος, η Αθήνα, η Βέροια, η Θεσσαλονίκη και άλλες. Βέβαια θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ εδώ και χρόνια προπονεί τους αθλητές του όπου υπάρχει χιόνι, χωρίς να έχει κοντά, όπως άλλοι σύλλογοι, δικό του χιονοδρομικό με αποτέλεσμα να διανύει χιλιάδες χιλιόμετρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε έξοδα και κόπωση. Με σύνολο 100 παιδιών, ηλικίας 5 - 16 χρονών, τα οποία συμμετέχουν ενεργά στις προπονήσεις και με ένα επιτελείο έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών, ο ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ βρίσκεται μόνιμα πλέον στα βάθρα όλων των κατηγοριών, έχοντας να επιδείξει συνολικό απολογισμό 5 χρυσών, 5 ασημένιων και 10 χάλκινων μεταλλίων.

Α. ΑΛΠΙΚΑ

Στους τελευταίους Πανελλήνιους αγώνες οι αθλητές του συλλόγου κατέλαβαν αναλυτικά τις εξής θέσεις στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης (Slalom - SL), της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (GiantSlalom - GS), της παράλληλης τεχνικής κατάβασης (ParallelSlalom - PSL) και της σύνθετης τεχνικής κατάβασης (Combi):

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U12 - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (COMBI - GS)

Παλάντζας Βασίλης (1ος - 3ος)

Αγοραστίδης Δημήτρης (2ος - 2ος)

Γουργιώτης Σωκράτης (3ος - 4ος)

Τράντος Βασίλης (7ος - 20ος)

Παπαγεωργίου Στέφανος (26ος - 34ος)

Πασχαλίδης Κωνσταντίνος (29ος - 32ος)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U12 - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (COMBI - GS)

Ζίκου Ελένη (2η - 3η)

Παπαχατζή Μαριτίνα (6η - 11η)

Γεωργιάδη Μαρία (18η - 44η)

Μπατζιτέγου Ρωξάνη (40η - 40η)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U14 - Π1 (SL - GS)

Τράντος Ναπολέων (15ος - 11ος)

Καντώνιας Μίλτος (13ος - 18ος)

Χατζής Κωνσταντίνος (16ος - 16ος)

Χρονόπουλος Γιάννης (19ος - 21ος)

Μεταξιώτης Μάριος (--- - 22ος)

Παπαγεωργίου Νίκος (26ος - 26ος)

Γουργιώτης Γιάννης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U14 - K1 (SL - GS - PSL)

Ζίκου Σταματία (4η - 1η - 5η)

Γεωργιάδη Θεοπίστη (-- - -- - 1η)

Παλάντζα Ραφαηλία (3η - 3η - 3η)

Κοκκινά Μαρία (--- - 15η - ---)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U16 - K2 (GS)

Αγορογιάννη Μαρία 14η

Κοκκινά Ζωή 15η

Τσελεπίδου Δήμητρα 16η

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U16 - Π2 (GS)

Ξηρομερίτης Δούκας 24ος

Καντώνιας Ξενοφών 25ος

Παπαχατζής Αχιλλέας

Β. ΒΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ΕΟΣ Λάρισας δύο αθλητές του αγωνίζονται στα Βόρεια αγωνίσματα, δηλαδή στο Δίαθλο (σκι αντοχής και σκοποβολή) και στο σκι αντοχής, επιτυγχάνοντας μάλιστα εξαιρετικές επιδόσεις. Λόγω μη ύπαρξης χιονοδρομικού κέντρου σε τοπικό επίπεδο, πραγματοποιούν ένα εξαιρετικά απαιτητικό προπονητικό πρόγραμμα προσομοίωσης στη Λάρισα, ενώ παράλληλα προπονούνται στη Φλώρινα με την τοπική ομάδα και συμμετέχουν σε προπονητικά camp του εξωτερικού.

Α. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΩΤΟΣ

(κατηγορία εφήβων): 1ος στην ατομική χρονομέτρηση 10χλμ, 2ος στο σπριντ 6χλμ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και από φέτος μέλος της Εθνικής ομάδας διάθλου.

Β. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΡΑΚΩΤΟΣ

(κατηγορία παίδων): 1ος στο ατομικό αγώνισμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα διάθλου, 2ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σκι αντοχής, 2ος στο Βαλκανικό κύπελλο σκι αντοχής και 3ος σε τέσσερις διαδοχικούς αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος ρόλερσκι. Για φέτος οι προσδοκίες του αθλητή είναι ιδιαίτερα μεγάλες και αναμένεται να κυριαρχήσει όχι μόνο στην κατηγορία του αλλά και σε μεγαλύτερες από αυτήν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass