Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Τα δίνει όλα για Βενέτη

* Κλείνει τις επόμενες ώρες και περιφερειακό επιθετικό για το αριστερό άκρο * Φιλικά με Τρίκαλα (19 Αυγούστου) και Λαμία (22 Αυγούστου)

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2015 10:31

Του Σωτ. Κέλλα

Ο υποβιβασμός της Κέρκυρας στη Β’ Εθνική Κατηγορία λόγω παρατυπιών στη μεταβίβαση των μετοχών έφερε στο προσκήνιο ξανά το θέμα του Λαρισαίου αρχηγού της Κέρκυρας Τάσου Βενέτη που η ΠΑΕ ΑΕΛ τα δίνει όλα για τον επαναπατρισμό του για να ηγηθεί της λαρισινής άμυνας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας μιλώντας χθες στην «Ε» είπε ότι ο Τάσος Βενέτης είναι το προσωπικό του στοίχημα και θέλει να τον αποκτήσει ώστε να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΛ. Είναι ένας παίκτης, μας είπε, που πάντα ήθελε να τον είχε στη δύναμη της ομάδας του.

Ο Βενέτης που είναι ο πρώτος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής που αγωνίσθηκε σε ομάδα του εξωτερικού (Νταντί Γιουνάιτεντ) ίσως για τρίτη φορά στην καριέρα του φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ αφού προηγήθηκαν οι αγωνιστικές περίοδοι 1997-99 και 2006-2008.

Αν τελικά ο παίκτης επιστρέψει στη Λάρισα θα μιλάμε για σημαντική ενίσχυση της ομάδας στα σέντερ μπακ και θα υπάρξει μεγαλύτερη δυναμική στην προσπάθεια που θα κάνει να επανέλθει στη Σούπερ Λίγκα. Θα είναι δίχως αμφιβολία η καλύτερη φετινή μεταγραφή της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Δεν ξέρουμε αν άρχισαν οι συζητήσεις των δύο πλευρών αλλά είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να έχουμε εξελίξεις...

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ο Τάσος Βενέτης δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή της ΠΑΕ ΑΕΛ αφού θα ακολουθήσουν δυο ακόμα. Η πρώτη αφορά σε έναν περιφερειακό επιθετικό που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο και ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με Έλληνα που αγωνιζόταν σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα κύκλοι του κ. Κούγια έλεγαν ότι ο παίκτης θα συμφωνήσει τις επόμενες ώρες.

Η δεύτερη μεταγραφή είναι ενός παίκτη στη μεσαία γραμμή που όμως θα γίνει προσεχτική επιλογή και γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία συμφωνία μέχρι τώρα με κανέναν.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Μετά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς δίνει σημασία στο «δέσιμο» της ομάδας και γι’ αυτό θα δοθούν αρκετά φιλικά παιχνίδια τα περισσότερα εκτός έδρας.

Στις 19 Αυγούστου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στα Τρίκαλα τη φερώνυμη ομάδα και στις 22 Αυγούστου τη Λαμία επίσης στην έδρα της τοπικής ομάδας.

Φιλικό παιχνίδι στη Λάρισα προβλέπεται να γίνει τέλη Αυγούστου μετά τους πρώτους αγώνες του κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΕΡΙ ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ

Ο κ. Κούγιας μας είπε ότι κάλεσε τον Σέρβο Μπόγιοβιτς για να λύσει το συμβόλαιο που έχει η ομάδα μαζί του, ενώ θα του δώσει και τα οφειλόμενα χρήματα (κατά πληροφορίες 14.000 ευρώ). Από την άλλη κύκλοι του ποδοσφαιριστή ανέφεραν ότι ο παίκτης δέχθηκε πρόταση για μείωση αποδοχών 40% ενώ ο ίδιος ήθελε 20%. Τα τελευταία διέψευσε ο κ. Κούγιας που ρίχνει ευθύνες στον παίκτη και για το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έφυγε από την Ελλάδα γνωρίζοντας ότι η βίζα του έληξε. Ο παίκτης πλήρωσε πρόστιμο 1.200 ευρώ ενώ στην Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στις 12 Σεπτεμβρίου. Το θέμα Μπόγιοβιτς ως τότε παραμένει ανοιχτό για την ΠΑΕ ΑΕΛ.

ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΜ... ΜΕΤΟΧΟΥΣ

Τέλος σχετικά με το διοικητικό σχήμα ο κ. Κούγιας ψάχνει για συμ... μετόχους δηλαδή όχι πρόσωπα που θα καλύψουν θέσεις διοικητικές αλλά για άτομα που θα αγοράσουν και μετοχές επενδύοντας στην ομάδα. Αυτοί που θα πάρουν μετοχές θα έχουν και θέση στη διοίκηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass