Ο Στάνκοβιτς πιθανότατα αντικαταστάτης του Ζίβκοβιτς

*Η ΑΕΛ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ *ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2019 22:43

Το πρώτο της... τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Super League θέλει να πετύχει αύριο η ΑΕΛ, η οποία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής θα υποδεχτεί στις 15:00 στο AEL FC ARENA, την εκ των πρωτοπόρων ομάδων, Ξάνθη.

Οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι μονόδρομος η νίκη, για να βελτιώσει η ομάδα τη βαθμολογική της θέση και παράλληλα να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές δυνατότητες που έχει η ΑΕΛ και καλούνται οι ποδοσφαιριστές να αντιδράσουν στην αυριανή αναμέτρηση. Να γίνει μια επανεκκίνηση ώστε στα δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με Άρη στη Θεσσαλονίκη και με την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA, να διεκδικήσουν χωρίς άγχος, τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Για το αυριανό ματς ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι οι παίκτες δείχνουν ετοιμοπόλεμοι. Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Ζίβκοβιτς, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι πιθανότατα ο Στάνκοβιτς, ενώ δεν αναμένονται κάποιες άλλες ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε στον αγώνα με τον Πανιώνιο, με τον Μιλοσάβλιεβιτς ίσως να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα. Χθες είχαμε αλλαγή στο γήπεδο της προπόνησης, καθώς η επιδείνωση του καιρού υποχρέωσε την τεχνική ηγεσία αντί του AEL FC ARENA, για να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος, να πραγματοποιήσει το πρόγραμμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων. Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση το μεσημέρι και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για το ξενοδοχείο που βρίσκεται λίγο έξω από την Καρδίτσα, κοντά στη Μητρόπολη.

Η ΞΑΝΘΗ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπήκε η Ξάνθη για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ. Πριν τη χθεσινή προπόνηση, υπήρξε ανάλυση βίντεο και επισημάνσεις από τον Κίκο Ραμίρεθ στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους στη συνέχεια στο γήπεδο, αποτελεσματικότητα στις ενέργειές τους. Αμυντική και επιθετική τακτική, παιχνίδια υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τελειώματα φάσεων ήταν οι τομείς που δούλεψε περισσότερο η ομάδα.

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League βάζει... φωτιά στο βράδυ της Κυριακής. Δεν είναι μόνο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ και τον ανεβασμένο Άρη, αλλά και αυτό των «αιωνίων», με αντιπάλους τον ευρισκόμενο σε κρίση Παναθηναϊκό και τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό. Στις 18:30, το γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ των τριών νικών σε ισάριθμα παιχνίδια, ευελπιστεί να κάνει... καρέ επιτυχιών, ωστόσο ο Άρης θα έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά το επιβλητικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού. Η παρουσία του υπηρεσιακού τεχνικού Απόστολου Τερζή δείχνει να έχει λειτουργήσει ευεργετικά στους «κίτρινους» που πέρυσι έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του «Δικεφάλου του Βορρά». Το κλίμα, ωστόσο, είναι ήδη τεταμένο μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης εναντίον της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου. Δύο ώρες αργότερα, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να σπάσει το ρόδι και να φτάσει στην πρώτη φετινή του επιτυχία. Μετά το κάζο του «Κλεάνθης Βικελίδης», η ομάδα του Γιώργου Δώνη ψάχνει την εξιλέωση και μάλιστα μπροστά στους οπαδούς της - ή όσους τουλάχιστον μεταβούν στο Μαρούσι μιας και κάποιοι σύνδεσμοι οργανωμένων έχουν αποφασίσει αποχή. Και τι καλύτερη ευκαιρία για τους «πράσινους», όταν αντίπαλος είναι ο «αιώνιος αντίπαλος», Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

ΜΕ ΚΟΣΜΟ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Κατόπιν συνεννόησης των ΠΑΕ Παναιτωλικός και ΠΑΕ ΑΕΚ, υποβλήθηκε κοινό αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για ανάκληση της απόφασης περί απαγόρευσης κάθε μετακίνησης οπαδών της Ένωσης, στον σημερινό αγώνα στο Αγρίνιο. Η επικοινωνία των προέδρων των δύο ΠΑΕ με τον υφυπουργό έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της αστυνόμευσης του αγώνα και να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση των φιλοξενούμενων από το γήπεδο. Κατόπιν αυτών, ανακλήθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού η απαγόρευση μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΗΜΕΡΑ

17:15 ΝΠΣ Βόλος - ΟΦΗ (NS1)

19:30 Αστέρας Τρ. - Ατρόμητος (NS2)

20:00 Παναιτωλικός - ΑΕΚ (ΕΡΤ)

ΑΥΡΙΟ

15:00 ΑΕΛ - Ξάνθη (NS1)

18:30 ΠΑΟΚ - Άρης (PAOK TV)

19:30 Λαμία - Πανιώνιος (ΕΡΤ)

20:30 ΠΑΟ - Ολυμπιακός (NS1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 7-0 9

2. ΠΑΟΚ 7-4 9

3. Ξάνθη 6-3 9

4. ΟΦΗ 7-3 7

5. ΑΕΚ 5-4 6

6. Βόλος 3-6 6

7. Άρης 5-2 4

8. Ατρόμητος 4-5 2

9. Λαμία 2-4 2

10. ΑΕΛ 1-3 1

11. Παναθηναϊκός 2-8 1

12. Αστέρας Τρίπολης 3-6 0

13. Παναιτωλικός 3-7 0

14. Πανιώνιος 3-4 -3

*Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass