Επιτυχημένη εμφάνιση για τον Δημήτρη Κακαράντζα στην «Ανάβαση Πορταριάς»

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2019 19:53

Η Ανάβαση Πορταριάς είναι ένας αγώνας-θεσμός για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ένας αγώνας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι οδηγοί με τα καλύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα της χώρας.
Ο Δημήτρης Κακαράντζας συμμετείχε με Opel Kadett turbo, με το οποίο το 2018 κέρδισε το κύπελλο αναβάσεων Β. Ελλάδος. Το αυτοκίνητο αναβαθμίστηκε λίγο πριν τον αγώνα ώστε να μπορέσει να αναμετρηθεί με τον πολύ μεγάλο ανταγωνισμό που έχει η κατηγορία που συμμετέχει.
Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχές για τον οδηγό της ΛΑΜΚΕ. Σπάζοντας το προσωπικό του ρεκόρ, προηγήθηκε στο πρώτο σκέλος του αγώνα, για να τερματίσει τελικά δεύτερος με λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου από τον νικητή της κατηγορίας Formula Saloon Turbo δικίνητα (FST2) και πέμπτος γενικής της κατηγορίας Formula Saloon.
Στόχος του πλέον είναι η επερχόμενη Ανάβαση Ελασσόνας που θα διεξαχθεί στις 3-4 Νοεμβρίου στην Ελασσόνα, όπου το 2018 είχε κερδίσει, κάνοντας και ρεκόρ διαδρομής. Οι σκέψεις για το 2020 περιλαμβάνουν πολλά, που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
«Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους και τους χορηγούς που με στηρίζουν συνεχώς και αδιαλείπτως σ’ αυτή την προσπάθειά μου», δήλωσε ο Δημήτρης, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στους αγώνες και στις επιτυχίες του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass