Ο «ψυχωμένος» Π.Ο.Ε. εκτός Κύπελλου με ψηλά το κεφάλι

0-0 Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ (103')

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2019 19:43

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος ο «ψυχωμένος» Π.Ο. Ελασσόνας, που αποκλείστηκε χθες από την ομάδα της Ένωσης Ασπροπύργου με 0-1 στην παράταση.


Η ελασσονίτικη ομάδα «κοίταξε στα μάτια» τον φαινομενικά δύσκολο αντίπαλό της και έχοντας πολύ καλή απόδοση (...με συνεχή υπεροχή και χαμένες ευκαιρίες), με τον κανονικό αγώνα να μένει στο «άσφαιρο» 0-0, έχασε τελικά , με γκολ που δέχθηκε στο 103'. Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα «στρίμωξε» για τα καλά τον κατά δύο μεγαλύτερες κατηγορίες αντίπαλό της (...δεν το δικαιολόγησε με την απόδοσή του) και λίγο έλειψε να κριθεί η πρόκριση στα πέναλτι. Ο ΠΟΕ καταχειροκροτήθηκε για την εμφάνισή του από δεκάδες φιλάθλους, που βρέθηκαν στις κερκίδες και έδειξε πως έχει πολλές δυνατότητες για να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α 'ΕΠΣΛ και να πρωταγωνιστήσει.

ΟΙ ΚΥΡΙOΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
17': Εκτέλεση φάουλ από δεξιά από τον Περτζιόνι με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.
24': Ωραίος συνδυασμός των Ελασσονιτών, η μπάλα στον Ζηρδέλη που προχώρησε και σούταρε από καλή θέση με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.
40': Εκτέλεση φάουλ από τον Πεπκολάι και η κεφαλιά του προωθημένου Σουγλή φεύγει μόλις άουτ από την εστία των φιλοξενουμένων, πριν προλάβει ο καιροφυλακτών Μπαρλαγιάννης να την προωθήσει στα δίκτυα.
46': Σουτ του Ιωαννίδη από καλή θέση, φεύγει ψηλά άουτ.
49': Νέα προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του δραστήριου Χάμου, που σουτάρει από καλή θέση υποχρεώνοντας τον γκολκίπερ Γκίνη να μπλοκάρει.
61': Εκτέλεση φάουλ από τον Πεπκολάι από τα αριστερά, με τη σέντρα να βρίσκει τον Χάμο, που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.
68': Ευκαιρία για τον Ασπρόπυργο, όταν σε εκτέλεση κόρνερ από τον Γκατζολάρι, η μπάλα με μια περίεργη τροχιά φεύγει άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γούπου.
72': Σουτ του Χάμου από καλή θέση, φεύγει άουτ.
89': Συνδυασμός των φιλοξενουμένων, η μπάλα στα πόδια του Ιωαννίδη που από καλή θέση με σουτ στέλνει την μπάλα ...απελπιστικά άουτ.
93': Μεγάλη ευκαιρία του ΠΟΕ για να ανοίξει το σκορ, όταν το σουτ του Ματούλα από καλή θέση υποχρεώνει τον τερματοφύλακα Γκίνη να αποκρούσει σωτήρια.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ
103': Μετά από κόρνερ του Γκατσολάρι ο Νικολακάκης με κοντινό σουτ γράφει το 0-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.
120': Μεγάλη ευκαιρία του ΠΟΕ με τον προωθημένο Περτζιόνι για να στείλει το ματς στη διαδικασία των πέναλτι.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Θεοχάρη(Θεσσαλίας), Σακκά(Θεσσαλίας), Βογιατζή(Καρδίτσας)
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι, Μπαρλαγιάννης Ν. (81' Λαζαρίδης), Χάμος, Πεπκολάι, Ζηρδέλης, Ματούλας, Καραγκούνης (70' Πετάνι).
ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίνης, Νικολακάκης, Ιωαννίδης, Καμπούρης, Ζώνας, Νικολάου, Ζγκούρη(80' Κωνσταντινίδης), Στεφάνοβιτς(55' Ζαχαρός), Da Silva Pinto, Γκατσολάρι(116' Κοκκόρης), Σρέσκοβιτς(117' Σταγάκης).

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass