Φιλιππούπολη αντί Νεάπολης Βόλου το φιλικό

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ Β.

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2019 14:00

Αλλαγή της έδρας είχαμε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τη Νίκη Βόλου, το οποίο θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, με ώρα έναρξης στις 17:30.

Αρχικά οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει να γίνει το παιχνίδι στη Νεάπολη του Βόλου, όμως δεν επετράπη λόγω εργασιών όπως αναφέρθηκε να παίξουν στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Έτσι αποφασίστηκε προχθές το βράδυ ο αγώνας να γίνει τελικά στη θεσσαλική πρωτεύουσα και οι Λαρισαίοι φίλαθλοι θα μπορέσουν να δουν από κοντά και τα τελευταία αποκτήματα της ομάδας τους.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: «Τελικά το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που θα δώσει ο Απόλλων Λάρισας με τη Νίκη δεν θα γίνει στον Βόλο, αλλά στο γήπεδο Φιλιππούπολης, στην Λάρισα, κανονικά σήμερα στις 17.30.

Αυτή ήταν η σχετική νέα συμφωνία που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές προχθές, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με την εύρεση γηπέδου στη γειτονική πόλη του Βόλου. Έτσι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούνε από κοντά τα τελευταία αποκτήματα του Απόλλωνα (Καρίκι, Βασιλειάδης, Ζαννάκης, Μπαστακός, Halac) σε ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μια αξιόλογη νεοφώτιστη ομάδα της Football League, όπως είναι η Νίκη Βόλου».

*Με την ομάδα του Βόλου θα αγωνιστεί και ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός Κώστας Καρβούνης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες συμφώνησε με τη Νίκη και θα συνεχίσει στον σύλλογο της Νέας Ιωνίας την καριέρα του.

Ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας και σήμερα θα βρεθεί κόντρα στην πρώην του ομάδα.

*Αύριο εν τω μεταξύ ενδέχεται όσοι παίκτες του Απόλλωνα δεν αγωνιστούν στη σημερινή φιλική αναμέτρηση, να μεταβούν στο Στεφανοβίκειο για να παίξουν σε φιλικό ματς με τον τοπικό Διαγόρα, ομάδα που ανέβηκε στη Γ' Εθνική κατηγορία και προπονητής της είναι ο Μιχάλης Ζιώγας.

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass