Θωρακίζει τη ρακέτα με J. Floyd η Λάρισα ΚΑΕ

*Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΥΨΟΥΣ 2.04 μ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ HOLY CROSS ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ *ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤ ΡΕΪΝΟΛΤΣ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2019 22:45

Ένας εντυπωσιακός αθλητής που αναμένεται να προσφέρει θέαμα και να «θωρακίσει» τη ρακέτα, βρίσκεται προ των πυλών της Λάρισας ΚΑΕ.

Ο λόγος για τον ύψους 2.04 μ. Αμερικανό, Jehyve Floyd που γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 1997 και τελείωσε το Holy Cross με εντυπωσιακά στατιστικά, ήτοι 12,9 πόντους, 6,1 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ και 2,4 μπλοκ ανά παιχνίδι, ενώ είχε αναδειχθεί και καλύτερος αμυντικός της Περιφέρειάς του. Ο Jehyve Floyd είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη Λούντβισμπουργκ στην Α1 Γερμανίας, αλλά γραφειοκρατικοί λόγοι στην έκδοση της βίζας του δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και εξασφάλισαν τη συναίνεση του παίκτη, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται άμεσα στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Ο Jehyve Floyd είναι ο έκτος κατά σειρά Αμερικανός παίκτης που αποκτά φέτος η Λάρισα ΚΑΕ και με τον οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός κύκλος για την ομάδα. Από κει και πέρα, η προετοιμασία συνεχίζεται καθημερινά σε εντατικούς ρυθμούς. Χθες προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα και ο Σκοτ Ρέινολτς (η προπόνηση ήταν λίγο πιο χαλαρή λόγω του προχθεσινού φιλικού), ενώ σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση με βάρη και τακτική. Τα συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό με τον Κολοσσό ήταν ενθαρρυντικά, παρά το γεγονός ότι η ομάδα ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση την προετοιμασία της (οι ημέρες των προπονήσεων είναι πολύ λίγες), ενώ αναγκάστηκε να αγωνιστεί χωρίς τον Αμερικανό πλέι μέικερ Σκοτ Ρέινολτς. Σε γενικές γραμμές η εικόνα που παρουσίασε μέσα στο παρκέ ήταν καλή, ωστόσο ο τεχνικός Βασίλης Φραγκιάς και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Τζήμας διαπίστωσαν κάποιες ελλείψεις και μειονεκτήματα, τα οποία θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τις επόμενες ημέρες, καθώς ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League. Η Λάρισα ΚΑΕ στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, στις 28 Σεπτεμβρίου, υποδέχεται τον Προμηθέα, ομάδα που ήταν πέρυσι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αύριο Σάββατο οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι και συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσουν στις 14:00 στο Κλειστό της Νεάπολης την Καρδίτσα, ομάδα της Α2 Εθνικής, με την οποία πέρυσι ο νυν τεχνικός διευθυντής της Λάρισας ΚΑΕ Γιάννης Τζήμας είχε κάνει εξαιρετική πορεία.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass