Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2019 16:05

Συγκροτήθηκαν οι όμιλοι της Β’ κατηγορίας

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17/9 ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Συγκροτήθηκαν χθες οι όμιλοι του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ως εξής: 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΑΕ Στεφανοβούνου – Γαλανόβρυσης, Αναγέννηση Ευαγγελισμού, ΑΟ Συκέας, Όλυμπος Καρυάς, Μύτικας Καλυβίων, Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας (ΑΠΟΕΛ), Ροδιακός, Ηρακλής Πλατανουλίων, Ατρόμητος Δασοχωρίου, Μαρίνος Αντύπας, Χαραυγή. 2ος ΟΜΙΛΟΣ Αναγέννηση Πυργετού, Θύελλα Ελάτειας, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Θερμαϊκός Στομίου, Αετός Αετολόφου, Δόξα Ομορφοχωρίου, Ηρακλής Χάλκης, Αστήρ Ν. Περιβολίου, Τοξότης, Ανθούπολη, ΑΟ Αμπελοκήπων, Λάρισα ’88. 3ος ΟΜΙΛΟΣ Νίκη Κρήνης, Θύελλα Βασιλή, Σταυραετός, Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων, Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων, Μυραϊκός, Αναγέννηση Ζαππείου, Φορτούνα Κουτσόχερου, Μάνδρα 2016, Ομόνοια, Διογένης, Νεάπολη. *Από κάθε όμιλο ανέρχονται στην Α1 Κατηγορία οι δύο πρώτες ομάδες, ενώ θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης μεταξύ των τριταθλητών για την άνοδο των δύο εξ αυτών, ήτοι συνολικά οκτώ ομάδες. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ Παράλληλα, το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ αποφάσισε όπως την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 20:00 στα γραφεία της θα διενεργηθεί η κλήρωση για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος των τριών ομίλων της Β’ Κατηγορίας.

 

Κίνδυνος για τον Απόλλωνα Πόντου

ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ -6 ΕΩΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ

Σε μπελάδες φαίνεται ότι μπαίνει ο Απόλλωνας Πόντου και ενώ στην ομάδα της συμπρωτεύουσας ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Super League 2. Όπως έγινε γνωστό, η Γενική Διεύθυνση Εισφορών έστειλε έγγραφο στις αρμόδιες αρχές και τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς και τους ενημέρωσε ότι η ομάδα της Καλαμαριάς έχει πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα. Κάτι που αν αποδειχθεί, θα βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα καθώς ο Απόλλωνας θα κινδυνεύει με πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ συν ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών τουλάχιστον από το τρέχον πρωτάθλημα, ενώ μπορεί να φτάσει ακόμα και σε υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία. Πλέον το «μπαλάκι» βρίσκεται στα χέρια της ΕΠΟ προκειμένου να αποφανθεί αν όντως υπάρχει θέμα πλαστής ενημερότητας από τους «Πόντιους» και αν θα τιμωρηθούν σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κώδικα Δεοντολογίας με τις ποινές που προαναφέραμε. Πάντως η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ δεν έμεινε αμέτοχη, αλλά εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνει ότι έχει κατατεθεί τόσο η ασφαλιστική ενημερότητα όσο και η φορολογική. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου κατέθεσε φορολογική ενημερότητα (σειρά Γ 1752591), καθώς και ασφαλιστική ενημερότητα (αριθμός πρωτοκόλλου 467467), νόμιμες και σε ισχύ και ουδεμία σχέση έχει με κάθε είδους κατασκευές και πράξεις που δεν την αντιπροσωπεύουν ούτε ηθικά και ούτε είχε λόγο να προβεί στη διάπραξη παρόμοιου αδικήματος».

 

Ο Δ. Θεοχάρης σφυρίζει στην Ελασσόνα

Τον αγώνα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΟΕ και τον Ασπρόπυργο που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 16:00 στο γήπεδο Ελασσόνας ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Δ. Θεοχάρης (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους κ. Π. Σακκά (Θεσσαλίας) και Ελ. Βογιατζή (Καρδίτσας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Ι. Κρίκης (Τρικάλων).

 

Δήλωση συμμετοχής στο GrassRoots

Η ΕΠΣΛ, στο πλαίσιο της προσπάθειας της ΕΠΟ για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε κάθε γωνία της χώρας, ανέλαβε να εντάξει στο πρόγραμμά της τη δράση "Hello Football Field" που εκπονείται από το Τμήμα Στρατηγικής Ανάπτυξης της ΕΠΟ. Το τουρνουά GrassRoots, στο οποίο θα συμμετάσχουν ομάδες ηλικιών Κ-12, Κ-14 και Κ-16 θα έχει πανθεσσαλικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί από τις 26 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2019 σε γήπεδα του νομού. Οι δηλώσεις πρέπει να κατατεθούν μέχρι τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 είτε μέσω e-mail στο epslarisas@otenet.gr είτε μέσω fax στο 2410-288.214, είτε στα γραφεία της Ένωσης. Στη δήλωση συμμετοχής οι ομάδες μπορούν να σημειώσουν ποια τμήματά τους επιθυμούν να λάβουν μέρος και ποιες ημερομηνίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass