Προς αναβολή η πρεμιέρα της Super League 2

Αύριο θα αποφασίσει το Δ.Σ. της Ένωσης *Ο Απόλλων Λάρισας αναζητεί αντίπαλο για φιλικό

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2019 22:45
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ  Ο ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ Χθες το βράδυ η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε και  επίσημα τη μεταγραφή του γνωστού υψηλόσωμου Έλληνα κυνηγού, Μιχάλη Μπαστακού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανόλευκους»  στα γραφεία της ΠΑΕ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ Χθες το βράδυ η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή του γνωστού υψηλόσωμου Έλληνα κυνηγού, Μιχάλη Μπαστακού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανόλευκους» στα γραφεία της ΠΑΕ.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Προς αναβολή οδεύει η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεμιέρα θα γίνει πιθανότατα τη μεθεπόμενη Κυριακή 22 του μηνός, καθώς εκκρεμούν ακόμη ζητήματα που πρέπει να λυθούν, ώστε να αρχίσει ομαλά το πρωτάθλημα και να μην υπάρχουν ενστάσεις.
Με κύρια ζητήματα τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την έναρξη του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, το Δ.Σ. της Super League 2. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε πως την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 13.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
-Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 – Έναρξη πρωταθλήματος.
-Προκήρυξη πρωταθλήματος Κ-19, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
-Ασφάλιση ποδοσφαιριστών.
-Διάφορα Θέματα».
*Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στη φετινή νεοσύστατη Super League 2, είναι οι εξής: Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, Απόλλων Πόντου, Χανιά, Απόλλων Λάρισας, Κέρκυρα, Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και Λεβαδειακός.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν καθυστερήσεις εκτός από την πρεμιέρα που όλα δείχνουν πως μετατίθεται κατά μία εβδομάδα, τότε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στις 16 Φεβρουαρίου. Σ’ ότι έχει να κάνει με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ τα οποία θα είναι 10 αγωνιστικές, θα διαρκέσουν από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 10 Μαΐου.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Στην περίπτωση που αύριο αποφασίσει οριστικά για αναβολή το Δ.Σ. της Super League 2, τότε ο Απόλλων Λάρισας θα κινηθεί για να βρει αντίπαλο, προκειμένου να δώσει φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου. Κατά τα άλλα οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς προβλήματα και οι παίκτες δείχνουν διάθεση, ενώ ανυπομονούν για την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου ο Απόλλων Λάρισας στην πρεμιέρα θα υποδεχτεί στη Φιλιππούπολη την ομάδα της Κέρκυρας. Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass