Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (17:00) Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 9ου ΑΓΩΝΑ SUPER CUP ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΕ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2019 15:01

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς διεκδικούν σήμερα στο γήπεδο Τυρνάβου (17:00) ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας, Ηρακλής Λάρισας και ο κυπελλούχος ΕΠΣΛ, ΠΟ Ελασσόνας στον 9ο αγώνα Super Cup, ο οποίος σηματοδοτεί παράλληλα την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον νομό.

Ο θεσμός του Super Cup επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια. Καθιερώθηκε από την ΕΠΣΛ το 2006 με πρώτο νικητή τον Ηρακλή Χάλκης, ενώ διεξήχθη για τελευταία φορά το 2014 μεταξύ της νταμπλούχου Δήμητρας Γιάννουλης και της φιναλίστ του Κυπέλλου Δόξας Βλαχογιαννίου. Το 2015 η τότε διοίκηση

της ΕΠΣΛ επέλεξε σιωπηρά να μην διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον νταμπλούχο Αμπελωνιακό και τον φιναλίστ Αχιλλέα Φαρσάλων παρότι προβλεπόταν από την προκήρυξή της, ενώ ακολούθως – με τροποποίηση της προκήρυξης – ο αγώνας δεν διεξήχθη λόγω των διαδοχικών «νταμπλ» που πέτυχαν ο Απόλλων Λάρισας, ο Αχιλλέας Φαρσάλων και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Για τον πρωταθλητή Ηρακλή Λάρισας η σημερινή αναμέτρηση είναι η πρώτη επίσημη της φετινής περιόδου, σε αντίθεση με τον ΠΟΕ, ο οποίος έχει ήδη δώσει δύο νικηφόρες αναμετρήσεις στο Κύπελλο Ελλάδας και έχει προκριθεί στην 3η φάση του θεσμού.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο ο Ηρακλής Λάρισας. Ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης κάλεσε 21 συνολικά ποδοσφαιριστές, πριν αποφασίσει για την τελική 18άδα. Συγκεκριμένα κλήθηκαν οι: Παπαγιάννης, Ντιντής, Γιαννακόπουλος, Σέντζας, Αθανασιάς, Τάρτας, Ψωμολιάς, Μανιώτης, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας, Αλεξανδρής, Ζαφειρίου, Νάστας, Κυριάκης, Κρίτσας, Χρηστίδης, Τσαπατόρης, Κακαβίτσης, Μουξιός, Φώτος και Τζουμάκης.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζήσης Ζιάγκας θα στερηθεί των υπηρεσιών των Νταμπώση (τιμωρημένος), Λαγού και Αθανασούλη (τραυματίες), ωστόσο επιστρέφει ο Καραγκούνης που εξέτισε την ποινή του. Έτσι στην αποστολή του ΠΟΕ συμπεριλήφθηκαν οι: Γούπος, Γκουτζουρέλας, Μπούσιας, Καραγκιόζης, Σουγλής, Περτζιόνι, Ι. Μπαρλαγιάννης, Ν. Μπαρλαγιάννης, Χάμος, Πεπκολάι, Ζηρδέλης, Γκαντούνας, Ματούλας, Π. Παναγιώτου, Αντ. Παναγιώτου, Πετάνι, Καραγκούνης, Χατζηβασίλης, Γεωργούλας και Λαζαρίδης.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιώργος Αντωνίου, με βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα και Θωμά Ντελέζο και 4ο διαιτητή τον Αδάμο Κουκούλη, ενώ παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Γιάννης Κοτούμπας.

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΡΩΓΗΣ

Το εισιτήριο του αγώνα Super Cup κοστίζει 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου αρωγής της ΕΠΣΛ. Επίσης, οι διαιτητές και ο παρατηρητής του αγώνα συμμετέχουν αφιλοκερδώς, καθώς θα προσφέρουν την αμοιβή τους για τον ίδιο σκοπό.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass