Με Γουάρντα και Κάτσε η ΑΕΛ κόντρα στον Α.Ο.Τ.

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ (17:30)

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2019 15:00

Με τα δύο από τα τρία τελευταία μεταγραφικά της αποκτήματα, τον Γουάρντα και τον Κάτσε, θα αγωνιστεί σήμερα η ΑΕΛ στο «Β. Καρακίτσιος» στην Καλαμπάκα, κόντρα στον Α.Ο.Τρικάλων.

Το φιλικό που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις

17:30, γίνεται με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 1, λόγω του σημερινού αγώνα της Εθνικής με το Λιχνενστάιν για τα προκριματικά του Euro 2020.

Τα Τρίκαλα μπορεί να αγωνίζονται δύο κατηγορίες πιο κάτω από την ΑΕΛ στη Football League, όμως μέχρι τώρα εντυπωσιάζουν με την πολύ καλή εικόνα που δείχνουν στα φιλικά παιχνίδια, καθώς έχουν πάρει νίκες στις έδρες των Λεβαδειακού και Απόλλωνα Λάρισας, που επίσης είναι σε παραπάνω κατηγορία, ενώ κέρδισαν και την Κ-20 της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει εκτός από τους Γουάρντα, Κάτσε και παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στους πρώτους δύο αγώνες του πρωταθλήματος, με τον Ατρόμητο Αθηνών και τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αντίστοιχα, ή δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Γκοΐκοβιτς, Χοτζάλι, Γκόλιας, Καρανίκας, Μπάλας, Φιλίποβιτς, Σουλούκος, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Ρίστιτς, Σικάφκα, Ζίζιτς, Ουάρντα, Γιάκος, Κάτσε, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Χαλκιαδάκης και Μίτσελ.

Δεν θα αγωνιστούν βασικοί παίκτες όπως οι Μόρας, Κρίστινσον, Φατιόν, Μπούστος, Ζίβκοβιτς, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Σετσέροβιτς, Ντάουντα, ενώ ο Ασούμπρε κατά τη χθεσινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

*Από την πλευρά του και ο προπονητής της ομάδας των Τρικάλων Περικλής Αμανατίδης αναμένεται να δει την κατάσταση των παικτών του κόντρα σε ομάδα που είναι δύο κατηγορίες παραπάνω, στο πιο δυνατό τεστ μέχρι στιγμής.

Για τη σημερινή φιλική αναμέτρηση η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ και η σχετική ανακοίνωση της τρικαλινής ομάδας έχει ως εξής: «Στο Κυριακάτικο φιλικό της ομάδας μας με την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί στο «Β. Καρακίτσιος» της Καλαμπάκας (ώρα έναρξης 17:30) ορίστηκε γενική είσοδος 5 ευρώ».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass