Αγωνιστική δράση στα «Ελευθέρια 2019»

ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2019 20:00

Τον καθιερωμένο φιλικό αγώνα που εντάσσεται στο πλαίσιο των αθλητικοπολιτιστικών εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2019» για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Λάρισας από τον τουρκικό ζυγό έδωσαν χθες στο γήπεδο Ν. Πολιτείας, οι ομάδες της Αστραπής και της Ομόνοιας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Ευαγγελία Αργυροπούλου, το μέλος Βασιλική Βαϊοπούλου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ, κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Χρήστος Σκάρλος, ο πρόεδρος της Αστραπής Ν.Π. κ. Χρήστος Καραμούτης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιώργος Πλίτσης, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και κλιμάκιο της ομάδας διάσωσης της Ε.Ο.Δ.Υ.Α.

Πρόκειται για τη 19η διοργάνωση η οποία φέτος διαρκεί τέσσερις ημέρες (ξεκίνησαν την Πέμπτη με τα χορευτικά συγκροτήματα). Σήμερα το πρόγραμμα φιλοξενεί τον ποδηλατικό αγώνα στη συνοικία των Πυροβολικών που θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί από το 22ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ αύριο οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με τη συναυλία που θα δώσουν στην πλατεία Ελευθερίας στα Πυροβολικά οι φιλαρμονικές της Ρουμανίας και της Πολωνίας.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες παρουσίασαν νεανικά σχήματα, ενδεικτικό της φιλοσοφίας που υπηρετούν, η οποία ουσιαστικά αφορά στο να δοθούν κίνητρα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Αστραπής Ν. Πολιτείας με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε στην επανάληψη ο Κωνσταντίνου, ενώ δοκάρι είχε ο Μητάκος.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ανδρέας Γρηγοριάδης.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης έγιναν απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γ. Καφφές): Μακρυγιάννης, Μπόνιας, Ζαχαρούλης, Σούρλας, Μπομπότης, Φασούλας, Θεοχάρης, Αντωνόπουλος, Μητάκος, Κωνσταντίνου, Καντώνιας (Παπαχρήστος, Δρόσος, Μιλίγκας).

ΟΜΟΝΟΙΑ (Αθ. Τσουμάνης-Στ. Τζήμας): Στεφούδης, Αρβανίτης, Γεωργαντζάς, Πάγια, Σκουλίδης, Θεοχάρης, Βολιώτης, Χριστοδούλου, Μακρυνίκας, Γ. Τσιάρας, Χατζηζάι (Καββαδίας, Κοντολόσης, Ντριβαλάς, Σπανός, Τσιτσιώνης, Τσιμπόλης, Ν. Τσιάρας, Αθανασιάδης, Πεφτούλογλου).

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass