Καταδικαστική ήττα για την Εθνική

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2019 16:35

Η Ελλάδα «έγραψε» άλλη μια ήττα στη Φινλανδία (1-0), όπου δεν έχει νικήσει ποτέ και κάπως έτσι ουσιαστικά γράφτηκε ο επίλογος στην προσπάθεια κατάληψης της δεύτερης θέσης στον 10ο προκριματικό όμιλο του Euro 2020.

Η ποδοσφαιρική αφέλεια του Κουρμπέλη στο 51' «σημάδεψε» τον αγώνα στο Τάμπερε, καθώς επέτρεψε στον Πούκι να σημειώσει από τα 11 βήματα το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού και να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με μόλις 4 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές και τρεις συνεχείς ήττες, η ομάδα του Φαν'τ Σιπ, που χθες έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής, είναι πια προτελευταία στον όμιλο και κατά πάσα πιθανότητα είπε «αντίο» σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Μάρκου Κάνερβα): Χραντέσκι, Ραϊτάλα, Τόιβιο, Αραγιούρι, Ούρονεν, Λουντ, Σπαρβ, Καμαρά, Σοΐρι (90'+3 Σούλερ), Πούκι (84' Καριαλάινεν), Τουομίνεν (87' Γένσεν). ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν'τ Σιπ): Μπάρκας, Τοροσίδης (70' Μπακάκης), Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βρουσάι, Κολοβός (60' Πέλκας), Κουλούρης (76' Παυλίδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass